Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Tulegatan 18, 10tr

Sundbyberg

3 300 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Tulegatan 18, 10tr

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 39,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 101 / 2001
Våning 10, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 300 000 kr accepterat pris
Avgift: 1 990 kr/mån inkl. värme, VA & kabel-tv
Andel i föreningen: 0,768%
Andel av årsavgift: 0,76766%
Driftskostnad 2 988 kr/år
varav
El: 1 200 kr
Försäkring: 1 788 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnaderna är individuella och kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning.
Tillträde enligt överenskommelse
Allmänt - Föreningen har ett gemensamt elavtal och debiterar varje lägenhetsägare för faktisk förbrukning var tredje månad.

- Andelstal: 0,0076800

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2014
Uppvärmning Fjärrvärme med FTX
Energideklaration
Utfärdad den 11 april 2016
Energiklass: D
Energiprestanda: 96 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Lärkan 16
- EXKLUSIVT

- VÅNING 10

- BALKONG MED MILSVID UTSIKT

- KVALITATIVA MATERIALVAL

- BRA KOMMUNIKATIONER

- UTMÄRKT LÄGE

- GARAGE I HUSET

- LÅG AVGIFT

Välkommen till denna fantastiska tvåa med högt läge fri från insyn, milsvid utsikt och exklusiva materialval i form av bland annat bänkskiva i marmor samt ett vackert, vitpigmenterat parkettgolv. Toppfräsch atmosfär och en bostad som flödar i ljus tack vare stora fönster & utgång till stor balkong. Här erbjuds bl.a ett lyxigt badrum med golvvärme och kombinerad TM/TT. En bostad med hög standard där inget lämnats åt slumpen och bekvämlighet som garage i huset. Populärt läge med närhet till Sundbybergs stadskärna med T-bana, Pendeltåg, bussar och tvärbana och kort avstånd till grönområden som Lötsjön och Råstasjön.

HALL
Luftig & välkomnande hall med ett ljust parkettgolv, målade väggar i ljus nyans och säkerhetsdörr. I hallen finns utrymme för avhängning och förvaring i intilliggande klädkammare/walk-in closet.

KÖK
Exklusivt kök med bänkskiva och stänkskydd i Carrara-marmor samt luckor och skåp i grått. Maskinparken från Siemens består av spis med induktionshäll och integrerad spisfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro i rostfritt samt integrerad diskmaskin och kyl/frys. Köket ligger i öppen planlösning till vardagsrummet. Stämningsfull belysning från infällda spotlights i tak.

VARDAGSRUM
Luftigt vardagsrum som flödar i ljus tack vare flertalet stora fönster och utgång till balkong. Rummet har parkettgolv och ljusa väggar. Här finns gott om utrymme för sällskapsyta samt plats för förvaring i garderob.

SOVRUM
Smart planerat sovrum med skjutdörr. Sovrummet rymmer dubbelsäng samt förvaring.

BALKONG
Härlig balkong med högt läge, milsvid utsikt och utrymme för stort balkongmöblemang.

BADRUM
Exklusivt badrum med klinkergolv (golvvärme) och kaklade väggar. Badrummet är utrustat med WC, tvättställ med kommod, badrumsspegel, handdukstork, dusch med vikbar glasvägg samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare med praktisk arbetsbänk Infällda spotlights i tak.

OMRÅDE
I Tuletornen finns det gym och Waynes Coffee, Juicebar och frisör. På Tuletorget finns också flera restauranger bl.a hamburgerrestaurangen KÄK. På andra sidan gatan ligger SATS Tuletorget. På kort promenadavstånd nås Sundbybergs kärna med Sturegatans köpstråk och Signalfabriken och varierade utbud av butiker, restauranger och caféer samt service.

Sundbybergs kollektivtrafiknät är ett av de bästa. Buss 515 till Odenplan nås utanför porten och från Sundbybergs centrum går övriga linjer med tunnelbana, (lägenheten ligger mycket bra till mellan de båda blå tunnelbanelinjerna; Näckrosen och Sundbyberg centrum). pendeltåg, fjärrtåg och Tvärbana.
Högt upp på våning 10 i de fantastiska Tuletornen, denna vill ni inte missa!

Förening

Tulegatan 18, 10tr

Förening

Brf Kristallen 1

Allmänt om föreningen

Brf Kristallen 1 är en äkta bostadsrättsföreningen som äger fastigheten Lärkan 16 med adress Tulegatan 18. Föreningen innefattar ett flerbostadshus med 90st lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 2st lokaler upplåtna med hyresrätt. De två Tuletornen är uppförda av Wallenstam. Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC.

EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar. För mer information om föreningens ekonomi vänligen se senaste årsredovisning på MOHV.se

BYGGNADENS SKICK
Då huset stod färdigt 2014 finns inga planerade renoveringar eller större underhåll de närmsta åren.

TV & INTERNET
ComHem levererar kabel-tv där ett grundutbud ingår i månadsavgiften. Bredband levereas via iTUX

PARKERING
Föreningen har nyttjanderätt för ca 70st garageplatser. I dagsläget finns det lediga garageplatser att hyra. Kostnaden för att hyra en plats är 950kr/månad. För mer infomation eller om du vill hyra en plats kontakta vår förvaltare SBC på numret 0771-722 722. I övrigt råder boendeparkering i området till en kostnad av ca 300kr/mån.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har ett cykelrum samt ett barnvagsrum.

ÖVRIGT
Delat ägande är OK. Juridisk person godkänns ej som köpare. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift samt en överlåtelseavgift.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter