Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Trädgårdsgatan 6A

Lilla Alby Sundbyberg

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Trädgårdsgatan 6A

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 55,00 kvm
säljarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 3 403 kr/mån inkl värme och vatten. Obligatoriskt tillägg om 264 kr/mån för kabel-TV (basutbud), bredband 250 Mbit samt IP-telefoni tillkommer.
Driftskostnad 8 200 kr/år
varav
El: 4 800 kr
Försäkring: 3 400 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnader baseras på säljarens uppgifter. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1947
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 10 december 2009
Energiklass: -
Primärenergital: 173 kWh/m² och år

HALL

Välkomnande hall med mörkt golv, ljusa väggar och säkerhetsdörr. Plats för hatthylla och hallmöbler efter eget önskemål. Längs ena väggen finns fem garderober i originalutförande med överskåp.

KÖK

Trevligt kök med parkettgolv, vita väggar samt en tapetserad vägg. Inrett med vita skåpluckor, kryddhylla med skeppor i glas och vitt kakel ovanför arbetsytorna. Köket är utrustat med spis, fläkt, diskmaskin, kyl/frys samt skafferi. Plats för matbord för ca 4-6 personer.

SOVRUM

Rofyllt sovrum med parkettgolv och ljusgrå väggar. Plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler.

BADRUM

Stambytt badrum med ljusgrått klinkergolv och vita kaklade väggar med ljusgrå detalj. Inrett med handfat, spegel, förvaringshyllor, handdukstork, WC, duschhörna med glasdörrar samt tvättmaskin.

VARDAGSRUM

Ljust och rymligt vardagsrum med vackert parkettgolv i original och vita väggar. gott om plats för soffa, mediamöbler och arbetshörna. Utgång till bostadens balkong.

BALKONG

Underbar balkong i soligt läge samt plats för utemöbler och planteringar.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett vindsförråd.
Högst upp i huset finns denna ljusa och välplanerade lägenhet med bevarade originaldetaljer och en underbar balkong i soligt läge. Stort vardagsrum med vackert parkettgolv och utgång till balkongen. Trevligt kök med gott om förvaringsmöjligheter och ett rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng. Stambytt badrum med handdukstork och tvättmaskin. Rymlig hall med flertalet garderober i originalutförande med överskåp. Välskött förening med god ekonomi och övernattningslägenhet. Populärt område med närhet till tunnelbana, bussar, restauranger och service. Några minuter bort finns Tuvanparken och fina promenadstråk längs Bällstaviken.

Förening

Trädgårdsgatan 6A

Förening

BRF Åkeriet

Allmänt om föreningen

Husen byggdes 1947 och föreningen Brf Åkeriet bildades i februari 2006. I föreningen ingår fastigheterna med adresser Humblegatan 5, Trädgårdsgatan 4, 6 och 8. Föreningen består av 76 st lägenheter varav 74 st bostadsrätter och 2 hyresrätter.

Cykel- och barnvagnsförråd finns i Humblegatan 5 och i Trädgårdsgatan 6 resp 8 och samtliga boende har tillgång till dessa utrymmen. Tvättstugan finns i Humblegatan 5.

Lägenheter med uteplats omfattas av speciella regler för nyttjande av uteplatsen. Vissa lägenheter har öppna spisar, samtliga av dess är godkända och innehar eldningstillstånd. Grillning med elgrill är tillåtet på balkonger och uteplatser.

För mer information se www.brfakeriet.se

Tv och bredband

Fastigheten är ansluten med fiber till Bredbandsbolaget som levererar bredband, IPTV samt IP-telefoni. Comhem finns som alternativ via kabel. Sedan 1 oktober 2019 är föreningen gruppansluten till Bredbandsbolaget i 5 år. Det innebär att alla bostäder får bredband via fiber 250 Mbit, fast telefoni utan månadskostnad samt digital-tv med grundpaket T-1 Bas för endast 264 kr/mån (värde över 500 kr/mån). Kostnaden läggs på de boendes månadsavgift.

Parkering

Föreningen har 7 st parkeringsplatser, samt 7 st garageplatser. För närvarande är kötiden för dessa över 1 år. I övrigt finns boendeparkeringstillstånd för 600 kr/månad. Parkering som gäller i området precis utanför lägenheten och även flera avgiftsbelagda parkeringsplatser i Sundbyberg.

Renoveringar - utförda och planerade

Föreningens fastigheter helrenoverades 2004, bland annat byttes samtliga avloppsstammar/vattenledningar och elinstallationer, samtliga fasader putsades, balkongerna renoverades, en ny fjärrvärmeanläggning installerades med mekanisk ventilation med värmeåtervinning.

Under 2018 asfalterades samtliga, redan asfalterade ytor; en hyresrätt omvandlades till en bostadsrätt och såldes; en lokal omvandlades till bostadsrätt och såldes.

Under 2016 målades föreningens fönster om utvändigt, det har även installeras nya garageportar samt sopskåp.

OVK genomfördes under 2016. Fastigheterna är energideklarerade under 2009.

Överlåtelseavgift

1 138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

I området ligger Lilla Alby skola med verksamhet från förskola till åk 6. I Sundbybergs Centrum ligger också Ängskolan med grundskola från F-9.

Närservice

I Lilla Alby kan du kombinera grönska och lugnet med stadsliv. En kort promenad bort ligger Sundbybergs Centrum med matbutiker, restauranger, cafeer, gym, bageri,bank och shopping.

Kommunikation

Ett stenkast från Lilla Alby ligger Sundbybergs Centrum med kommunikationer som snabbt tar dig till både Arenastaden och Stockholms City på bara minuter.

Övrigt

I närheten av Lilla Alby ligger Lötssjön och Råstasjön.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering