Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Fredsgränd 17

Centrala Sundbyberg SUNDBYBERG

4 295 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Fredsgränd 17

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 64,50 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 00142
Våning 4 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 4 295 000 kr
Avgift: 3 482 kr/mån (Värme, VA, Kabel-TV och Bredband 100 mbt/s)
Andel i föreningen: 1,1458%
Driftskostnad 5 256 kr/år
varav
El: 4 000 kr
Försäkring: 1 256 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnader baseras på schablonvärde, dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2009
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluftsventilation
Energideklaration
Utfärdad den 21 mars 2011
Energiklass: -
Primärenergital: 114 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

HALL

Välkomnande hall med gott om plats för avhängning samt förvaring i inbyggda garderober.

VARDAGSRUM

Mellan vardagsrum och kök erbjuds en social och öppen planlösning. Med fönsterpartier i två väderstreck och panoramavy utgör detta rum något alldeles extra. En riktig WOW-känsla får man här. Rummet känns ljust, socialt och välkomnande och bjuder in till trevligt umgänge utan att du behöver kompromissa med insynen. Från vardagsrummet nås bostadens härliga balkong med fri sjöutsikt över Lötsjön!

BALKONG

Stor inglasad balkong som går att öppna upp på ca 8 kvm i högt läge med fri utsikt mot såväl Lötsjön som Duvbo Villaområde! Generösa ytor ges för soffgrupp och bjuder in till umgänge. Här kan ni njuta av solsken under solens bästa timmar både på för- och eftermiddag samt se ut över grönska, takåsar och Lötsjön. Balkongen är även utrustad med eluttag vilket gör det möjligt installera infravärmare alternativt el drivna element och på så sätt nyttja året om.

KÖK

Modernt kök med smakfulla skåpluckor i cappucino kulör som erbjuder generöst med såväl förvaringsmöjligheter som arbetsyta. Köket är utrustat med ugn, häll, fläkt och kombinerad kyl/frys. Plats för större matbord och öppet mot vardagsrummet.

BADRUM

Stort och stilrent badrum med ljust klinkergolv som möter väggarnas vita kakel. Badrummet är utrustat med golvvärme, badkar, WC, tvättmaskin, torktumlare med arbetsyta ovan & handfat med kommod. Förvaring har du i såväl kommod under handfat, spegelskåp och i bänk med förvaring vid badkaret.

SOVRUM

Rymligt sovrum med plats för stor dubbelsäng samt tillhörande möblemang samt stort fönster med sjöutsikt över Lötsjön!

KLÄDKAMMARE

Förvaringsyta i klädkammare/förråd beläget i lägenheten.

FÖRRÅD

Till bostaden hör nyttjanderätt till ett källarförråd om ca 6 kvm (säljarens information).
// Sjöutsikt! // hörnlägenhet med panorama vy // Helt fri från insyn // Solid A-klass förening // Möjlighet till parkeringsplats och laddstolpar för elbilar // Trivsam återvändsgata i lugnt och populärt område med närhet till natur, promenadstråk och kommunikationer //

På en utav Sundbybergs bästa adresser saluförs nu denna fantastiska två rummaren disponerad på 64.5 kvm med högt läge, fönsterpartier i två väderstreck med panoramavy och med slående sjöutsikt över Lötsjön samt Duvbo villaområde helt fritt från insyn! Med sitt naturliga ljusinsläpp samt fria läge blir denna lägenhet något alldeles extra. Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning, fräscha ytskikt (huset är byggt 2009) samt en stor magisk inglasad balkong med plats för loungegrupp eller önskat möblemang som ger en känsla av ett extra rum året runt i bästa läge som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan ni njuta av solsken under solens bästa timmar både på för- och eftermiddag samt se ut över grönska, Duvbos villaidyll och Lötsjön. Trevligt kök med öppen planlösning mot det sociala och välkomnande vardagsrummet. Rymligt sovrum med sjöutsikt, plats för stor dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Vidare finner ni ett stort helkaklat badrum, för de moderna och medvetna finns här det som behövs för nutidens tempo och krav samt generös förvaring finns i förråd beläget i lägenheten & i inbyggda garderober längs välkomnande hall. Ingår även en källarförråd till lägenheten.

Detta är ett boende av högsta kvalité som måste upplevas på plats – Vänligen kontakta ansvarig mäklare Daniel Aslan för mer information!

Förening

Fredsgränd 17

Förening

Brf Lötsjöhöjden

Allmänt om föreningen

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Mittpunkten består av 72 lägenheter upplåtna med bostadsrätt belägna i 3st huskroppar. Förening klassas som äkta och man äger marken huset står på. Fastigheten uppfördes mellan 2007-2009 och föreningen förvärvade fastigheten 2008.

Föreningens ekonomi
2019 sänktes avgiften med med 10%.
I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar. (kontrollerat 2020-11-05)

Godkänner föreningen delat ägandeskap? Se föreningens stadgar.

FÖRRÅD
Fredsgränd 17 är den enda av byggnaderna längs adresserna Fredsgränd 7 - 17 som erbjuder de boende extra förvaring genom nyttjanderätt till källarförråd

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Gemensam grillplats samt lekplats finns i föreningen. I fastigheten finns även ett cykelförråd och ett barnvagnsförråd. Sopsortering finns.

RENOVERINGAR - UTFÖRDA OCH PLANERADE
GENOMFÖRDA RENOVERINGAR:
2019- Installation av laddstolpar för el-bilar
2015- OVK genomfördes

Föreningen har i dagsläget inga större renoveringar (kontrollerat 2020-11-05)
Under 2020 planerar föreningen att installera solceller.

PARKERING
Föreningen har via gemensamhetsanläggningen tillgång till 57 parkeringsplatser för uthyrning med separat kö, för 400 kr/mån. Kontakta styrelsen för mer information om kö-tid, styrelsen@lotsjohojden.se.
Av dessa parkeringsplatser finns 10 st utrustade med laddningsstolpe för elbilar.
Boendeparkering finns på gatorna runt bostaden, kostar 600kr/mån.
Moped/MC-parkering finns. Dessa är endast avsedda för medlemmar och är för närvarande avgiftsfria. Moped/MC får ej ställas på annan plats inom området.

TV OCH BREDBAND
Föreningen är ansluten till Sundbybergs Stadsnät gällande TV, bredband och telefoni. Bredband 100/10 samt baspaket digital TV ingår i månadsavgiften. Via Sundbybergs stadssnät kan man välja olika leverantörer och tjänster. För mer info besök www.sundbybergsstadsnat.se


Läs mer på föreningens hemsida: https://www.lotsjohojden.se/

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

I Sundbyberg bor ni nära kommunikationer och med ett varierat utbud av cafeér, butiker och restauranger. Här når ni också Signalfabriken och Tuletorget som bland annat erbjuder gym Balance och SATS, restaurangen KÄK m.m på promenadavstånd. I Sundbyberg finns det härlig parkmiljö att ta del av - Sundbyberg erbjuder någonting för alla.

Närservice

Sundbybergs Centrum kryllar med matbutiker, restauranger och cafeer. Där finns också gym, bageri, bank och shopping.

Kommunikation

Sundbybergs Centrum med kommunikationer som snabbt tar dig till både Arenastaden och Stockholms City på bara minuter. Går regelbundet mot Odenplan och T-centralen. Tvärbanan trafikerar mot Solna Station norrut och Alvik samt Sickla Udde söderut.

Parkering

I området råder boendeparkering via Sundbybergs kommun. Avgift för boendeparkering är 600kr/mån.

Övrigt

Barnomsorg: I Sundbybergs Centrum ligger Ängskolan med grundskola från F-9. I närområdet ligger Lilla Alby skola med verksamhet från förskola till åk 6. Grönområden: Ett par minuters promenad från Sundbybergs Centrum ligger Bällstaån som går ut i Bällstaviken. Strandslingan går att promenera eller cykla längs hela vägen in till stan. Övrigt i närheten: För den motionerande finns Sundybergs simhall med fem simbassänger

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter