Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Forskningsringen 69A

Ursvik Sundbyberg

4 995 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Forskningsringen 69A

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 84,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 5
Ekonomi Pris: 4 995 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 4 650 kr/mån inkl vatten och sophämtnig
Andel i föreningen: 8,805%
Andel av årsavgift: 8,858%
Kommentar Till avgiften tillkommer kostnad för värme, hushållsel och hemförsäkring. Dessa kostnader är individuella och varierar beroende på avtal och förbrukning.
Tillträde enligt överenskommelse
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår 2018
Energideklaration Finns för närvarande inte
PRIVAT HÖRNLÄGE

JURIDISK PERSON ACCEPTERAS

STOR UTEPLATS I SÖDER OCH VÄSTER

FÖRRÅD 4 KVM

EGEN PARKERINGKompakt parhuslägenhet med egen uteplats och egen parkering.
Tillsammans med Arkitektstudio Witte har vi skapat ett unikt område där varje hus fått sin egen utformning. Projektet kännetecknas av mycket hög standard och nordisk arkitektur i puts och trä där varje liten detalj har specialritats och är noga genomtänkta för att passa även den mest kräsna köparen.
Ursviksvillorna har fördelen av att varje bostad är en bostadsrätt. Som köpare slipper du därför dyra extrakostnader för lagfart och pantbrev, och där bostadsrättsföreningen tar hand om det yttre underhållet av varje hus samt det gemensamma. Klimatsmart uppvärmning med luftvärmepumpar och superenergiglas.


ENTRÉPLAN

HALL
Praktisk hall med klinkergolv med vattenburen golvvärme och vita väggar. Plats för hatthylla, garderob samt teknikskåp.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med ekparkett och vita väggar. Stora fönsterpartier med skjutdörrar ut till den härliga altanen. Öppen planlösning mot köket.

UTEPLATS
Direktaccess från kök/vardagsrum till den härliga uteplatsen med plats för utemöbler, grill och solstol!. Trädäcket är rillat och behandlat i en varm brun-guldig ton. Rillningen medför ett mjukt och behagligt golv som samtidigt blir väldigt lätt att sköta och rengöra. Uteplatsen är förberedd med vattenutkastare för smidig vattning av växter samt har ett eluttag.

KÖK
Välplanerat kök från Ballingslöv. Gott om förvaring bakom köksluckor i sobert grått. Köket har ett modernt formspråk och blandar de klassiska ljusgrå luckorna med ett trendigt industriellt kakel och stilren belysning. Öppen planlösning mot vardagsrum. Full maskinell utrustning från Cylinda med integrerad kyl/frys, diskmaskin, inbyggnads ugn, köksfläkt och induktionshäll.

BADRUM 1
Snyggt helkaklat badrum med vita kaklade väggar och mörkgrått klinkergolv med vattenburen golvvärme. Tvättkommod med bra förvaring, WC, duschplats med glasväggar, elektrisk handdukstork och infällda spotlights i tak. Tvättmaskin och torktumlare.

OVANVÅNING
Tre bra sovrum med ekparkett och ljusa väggar. Garderober i varje sovrum.

BADRUM 2.
Snyggt helkaklat badrum med vita kaklade väggar och mörkgrått klinkergolv med elburen golvvärme. Tvättkommod med bra förvaring, WC, duschplats med glasväggar, elektrisk handdukstork och infällda spotlights i tak.

FÖRRÅD
Förråd om ca 4 kvm ingår.

UPPVÄRMNING
Klimatsmarta och energieffektiva hus med luftvärmepumpar med frånluftsåtervinning. Genom att kombinera de mest energieffektiva teknikerna, byggmaterialen skapar vi bostäder som förbrukar mindre energi under brukandet än motsvarande nyproducerade bostäder. Täta välisolerade ytterväggar och superenergiglas ger mycket låga uppvärmningskostnader för den boende. Uppskattad värmekostnad ligger på 75 kr/kvm och år. Driftskostnaden kan variera beroende på förbrukning och livsstil. Vattenburen golvvärme på entréplan och radiatorer på ovanvåning.
Med bästa tänkbara läge ligger detta stilrena parhus. Stor härlig uteplats från köket i söderläge, egen parkering och 3 sovrum. Förråd 4 kvm ingår. Juridisk person välkommen! VISNING och mer info. ring 0734-236409.

Förening

Forskningsringen 69A

Förening

Brf Ursviksvillorna

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Ursviksvillorna registrerades 2016-02-18. Bostadsrättsföreningen är lagfaren ägare till fastigheterna Fysikern 1, Fysikern 4, Kemisten, 1, Kemisten 2, Kemisten 3 samt Kemisten 4. Totalt kommer föreningen att ha 12 bostadsrätter. Husen är under byggnation och beräknad inflyttning sker 31 aug 2018.

Brf Ursviksvillorna har ritats av Arkitektstudio Witte som noggrant planerat bostäderna utifrån de högt belägna tomterna och det soliga läget. Husen byggs i trästomme med puts och träpanel som fasad. Större delen av produktionsprocessen sker i inomhus. Moduler förtillverkas i en skyddad miljö, där varken väder eller vind påverkar produktionen. Denna typ av byggande gör byggprocessen snabbare, bättre och mer miljövänlig. Ett energieffektivt hus med hållbara lösningar för framtiden ger låga driftskostnader.

Bostadsrättsformen skapar trygghet och enkelhet i boendet och fördelar som vare sig lagfarts eller kostnader för pantbrev som vid förvärv av traditionella parhus eller radhus.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter