Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Forskningsringen 69

Sundbyberg

4 875 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Forskningsringen 69

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 84,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 6 - SÅLD KM
Våning 0, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 4 875 000 kr fast pris
Avgift: 4 650 kr/mån inkl. vatten och sophämtning
Andel i föreningen: 8,805%
Andel av årsavgift: 8,858%
Kommentar Till avgiften tillkommer kostnad för värme, hushållsel och hemförsäkring. Dessa kostnader är individuella och varierar beroende på avtal och förbrukning.

Byggnad

Byggnadsår 2018
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
PÅ FÖRSTA PARKETT, HÖGT BELÄGET MED VÄSTERLÄGE UPPFÖRS URSVIKSVILLORNA.

8 kompakta parhuslägenheter, där varje lägenhet har uteplats och egen parkering!
Tillsammans med Arkitektstudio Witte har vi skapat ett unikt område där varje hus fått sin egen utformning. Projektet kännetecknas av mycket hög standard och nordisk arkitektur i puts och trä där varje liten detalj har specialritats och är noga genomtänkta för att passa även den mest kräsna köparen.
Ursviksvillorna har fördelen av att varje bostad är en bostadsrätt. Som köpare slipper du därför dyra extrakostnader för lagfart och pantbrev, och där bostadsrättsföreningen tar hand om det yttre underhållet av varje hus samt det gemensamma. Klimatsmart uppvärmning med luftvärmepumpar och superenergiglas.

BYGGSTART- TILLTRÄDE
Projektet beräknas att byggstartas under våren 2017 och vara klar för inflyttning i juni 2018.

ENTRÉPLAN

HALL
Praktisk hall med klinkergolv med vattenburen golvvärme och vita väggar. Plats för hatthylla, garderob samt teknikskåp.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med ekparkett och vita väggar. Stora fönsterpartier med skjutdörrar ut till den härliga altanen. Öppen planlösning mot köket.

UTEPLATS
Direktaccess från kök/vardagsrum till den härliga uteplatsen med plats för utemöbler, grill och solstol!. Trädäcket är rillat och behandlat i en varm brun-guldig ton. Rillningen medför ett mjukt och behagligt golv som samtidigt blir väldigt lätt att sköta och rengöra. Uteplatsen är förberedd med vattenutkastare för smidig vattning av växter samt har ett eluttag.

KÖK
Välplanerat exklusivt kök från Ballingslöv. Gott om förvaring bakom köksluckor i sobert grått. Köket har ett modernt formspråk och blandar de klassiska ljusgrå luckorna med ett trendigt industriellt kakel och stilren belysning. Öppen planlösning mot vardagsrum. Full maskinell utrustning från Cylinda med integrerad kyl/frys, diskmaskin, inbyggnads ugn, köksfläkt och induktionshäll. Möjlighet att välja till marmorskiva. Se bif. information "Inredningspaket".

BADRUM 1
Snyggt helkaklat badrum med vita kaklade väggar och mörkgrått klinkergolv med vattenburen golvvärme. Tvättkommod med bra förvaring, WC, duschplats med glasväggar, elektrisk handdukstork och infällda spotlights i tak. Tvättmaskin och torktumlare.

OVANVÅNING
Tre bra sovrum med ekparkett och ljusa väggar. Garderober i varje sovrum.

BADRUM 2.
Snyggt helkaklat badrum med vita kaklade väggar och mörkgrått klinkergolv med elburen golvvärme. Tvättkommod med bra förvaring, WC, duschplats med glasväggar, elektrisk handdukstork och infällda spotlights i tak.

UPPVÄRMNING
Klimatsmarta och energieffektiva hus med luftvärmepumpar med frånluftsåtervinning. Genom att kombinera de mest energieffektiva teknikerna, byggmaterialen skapar vi bostäder som förbrukar mindre energi under brukandet än motsvarande nyproducerade bostäder. Täta välisolerade ytterväggar och superenergiglas ger mycket låga uppvärmningskostnader för den boende. Uppskattad värmekostnad ligger på 75 kr/kvm och år. Driftskostnaden kan variera beroende på förbrukning och livsstil. Vattenburen golvvärme på entréplan och radiatorer på ovanvåning.

INREDNINGSPAKET
Välj mellan två inredningspaket -både noga utvalda av våra inredningsarkitekter. För mer information se pdf "Inredningspaket"
"Classic" ingår i priset och har ett standardutförande med högklassiga vitvaror från Cylinda, snygg laminatskiva i köket och helkaklat badrum med vita väggar och grått granitkeramikgolv.
"Vit elegans" kostar 59 000 kr och har en marmorskiva (carraramarmor) i köket samt hexagonformat grått klinkergolv i badrummen och vitt blankt kakel med industrikänsla.
På första parkett, högt beläget uppförs Urvsviksvillorna. Här finns 8 kompakta parhuslägenheter, där varje parhuslägenhet har härliga uteplatser och egen parkering! Även två tilltagna parhus med stora garage.

Förening

Forskningsringen 69

Förening

Brf Ursviksvillorna

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Ursviksvillorna registrerades 2016-02-18. Bostadsrättsföreningen är lagfaren ägare till fastigheterna Fysikern 1, Fysikern 4, Kemisten, 1, Kemisten 2, Kemisten 3 samt Kemisten 4. Bygglov beviljades 2016-12-12 för 6 stycken huskroppar, en på varje fastighet. Varje hus kommer att rymma två lägenheter. Totalt kommer föreningen att ha 12 bostadsrätter. Byggstart beräknas att ske under våren 2017 och inflyttning till juni 2018. Upplåtelse av bostadsrätterna beräknas ske 2 månader innan inflyttning.

Brf Ursviksvillorna har ritats av Arkitektstudio Witte som noggrant planerat bostäderna utifrån de högt belägna tomterna och det soliga läget. Husen byggs i trästomme med puts och träpanel som fasad. Större delen av produktionsprocessen sker i inomhus. Moduler förtillverkas i en skyddad miljö, där varken väder eller vind påverkar produktionen. Denna typ av byggande gör byggprocessen snabbare, bättre och mer miljövänlig. Ett energieffektivt hus med hållbara lösningar för framtiden ger låga driftskostnader.

Bostadsrättsformen skapar trygghet och enkelhet i boendet och fördelar som vare sig lagfarts eller kostnader för pantbrev som vid förvärv av traditionella parhus eller radhus.

För finansieringen har vi ett nära samarbete med Swedbank, som även har ett speciellt och förmånligt erbjudande för Dig som vill köpa en bostad i bostadsrättsföreningen.

När du köper en bostad genom oss ska du vara säker på att din lägenhet blir precis så som vi lovat och att du kan flytta in som planerat. För oss är det självklart att våra kunder ska känna sig trygga med oss och våra samarbetspartners. Alla våra projekt är försäkrade med en 10-årig garanti. En garanti säkerställer också att huset byggs klart i tid samt täcker de förskott som betalas när man tecknar förhandsavtal. Vi hoppas att du delar vår vision om det enkla, raka och trygga.

SÅ GÅR DET TILL ATT KÖPA EN BOSTAD
Vid säljstarten går Lean Bostad efter "Först till kvarn"-principen. De som först anmält sitt intresse på plats vid säljstarten får även den första möjligheten att välja bostad och teckna ett förhandsavtal. För att teckna ett förhandsavtal krävs ett giltigt lånelöfte.

FÖRHANDSAVTAL
Du väljer vilken bostad du vill ha och vi tecknar ett förhandsavtal med dig. I samband med det betalar du en handpenning om 10% av lägenhetens totalpris. Förhandsavtalet är bindande och skulle du av någon anledning vilja bryta avtalet har vi rätt att behålla förskottsbetalningen.

UPPLÅTELSEAVTAL
Vi tecknar upplåtelseavtal några månader innan inflyttningsdagen. Nu blir du medlem i bostadsrättsföreningen.

INFLYTTNING OCH SLUTBETALNING
På inflyttningsdagen räknar vi av handpenning och du
betalar in återstående belopp till bostadsrättsföreningen. När din bostad är slutbetald får du dina nycklar och kan flytta in.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter