Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sikrenovägen 8

Stocksund

2 825 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Sikrenovägen 8

Antal rum 2 rum
Boarea 57,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 825 000 kr
Avgift: 2 724 kr/mån I månadsavgiften ingår värme och vatten.
Andel i föreningen: 6,95%
Driftskostnad 4 200 kr/år
varav
El: 1 800 kr
Försäkring: 2 400 kr
Beräknat antal pers: 2
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1939
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 21 december 2018
Energiklass: F
Primärenergital: 180 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 2+1 isolerglas

Entré

Välkomnande möblerbar hall med plats för mycket förvaring. Genomgående i hela bostaden finns parkettgolv och väggarna är målade 2019. Säkerhetsdörr.

Kök & vardagsrum

Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Här får du plats med en stor soffgrupp och en stor soffgrupp om så önskas. Vill du förvandla lägenheten till en 3rok går det att ordna med en vägg mellan köket och vardagsrummet. Matplats för ca 4 personer får då plats i köket. Utsikten är ut över Edsviken och grönskan på andra sidan vattnet i Bergshamra. Lägenheten är i sydvästläge vilket gör den ljus hela dagen och du kan njuta av de vackra solnedgångarna från lägenhetens alla fönster. Köket är utrustat med högblanka vita skåp och matchande vitvaror i svart kulör som tar mycket förvaring. I köket finns kyl/frys, helintegrerad diskmaskin, induktionshäll, kolfilterfläkt och ugn.

Sovrum & balkong

Stort sovrum med utgång till balkong i västerläge. I sovrummet ryms en stor dubbelsäng, arbetsplats samt garderobsvägg. I detta rum finns ett vitlaserat fiskbensmönstrat trägolv. Balkongen är inglasad och möblerbar. Inglasningen och trätrallen möjliggör att detta rum kan användas året runt som ett extra rum.

Badrum

Badrummet renoverades under föreningens stambyte 2006. Här inne finns en stor duschplats, WC och handfat. Det ryms mycket förvaring i badrummet i form av kommod under handfatet, spegelskåp samt ytterligare badrumsskåp.

Källarförråd

Till lägenheten hör ett förråd i husets källare om ca 3-4 kvm, ett matförråd samt ett förvaringsskåp.

Herren på täppan med fri utsikt ut över Stocksundet

Högst upp i huset finns denna väl omhändertagna bostad med god känsla för design och stil. Här bor du med fri utsikt ut över Stocksundet och Edsvikens vatten. Bostaden har mycket ljusinsläpp och är belägen i västerläge vilket erbjuder mycket sol och på slutet av dagen vackra solnedgångar. Lägenheten har genomgående parkettgolv och målade väggar 2019. I sovrummet finns en vacker vitlaserat stavparkettgolv i fiskbensmönster.

På kort gångavstånd (85 meter) är du nere vid en vacker strandpromenad där du kan motionera längst med hela udden som sträcker sig runt om hela Danderyds kommun. Cedergrenska tornet och dess vackra park erbjuder goda bruncher och magisk utsikt. Från bostaden är det ca 2 minuter att gå till Roslagsbanan som tar dig in till Tekniska högskolan på 5 minuter. 275 m till närmsta matbutik (Lidl). Restaurang Hamnkrogen finns i Stocksunds Hamn (320 meter) och pizzeria finns med gångavstånd till Inverness. Till tunnelbanan Danderyds sjukhus är det ca 870 meter. I Stocksund finns flertalet skolor för barn i alla åldrar. Detta är ett boende som passar dig som gillar att bo i ett naturnära läge men som också snabbt vill ta dig till- och från skola och jobb samt in till Stockholms innerstad.

Brf Grönsiskan har god ekonomi och har sänkt avgifterna med 17 % sedan 2012. Bostadsrättsföreningen förvaltar sig själva och arbetar aktivt med att optimera den redan goda ekonomin. Det finns för närvarande en hyresrätt, när den säljs beräknar föreningen med att vara skuldfria. Bostadsrättsföreningen har bytt värmesystem, gjort stambyte och installerat 2+1 fönster för att isolera mot kyla och buller. Nyligen installerat fiber.

Vill du veta mer om försäljningen eller bostaden kontakta ansvarig fastighetsmäklare Johanna Peltomäki 072 555 09 47 för mer information.

Förening

Sikrenovägen 8

Förening

Grönsiskan

Allmänt om föreningen

Föreningen bildades år 1998. I föreningen finns 16 lägenheter, 1 hyresrätt samt tre garage som hyrs ut till föreningens medlemmar. Föreningen förvaltar sig själva och sköter fastighetsskötsel och städning själva via rullande schema. Föreningen har god ekonomi, gjort många renoveringar samt sänkt avgiften 17 % de senaste åren.

Tv och bredband

Öppen fiber

Parkering

I föreningen finns tre garageplatser. Längst med gatan finns fria parkeringsplatser som förvaltas av Danderyds kommun.

Renoveringar - utförda och planerade

Föreningen har utfört stambyte, köpt nya tvättmaskiner till den gemensamma tvättstugan, installation av fiber och installation av fjärrvärme.

Överlåtelseavgift

1 185 kr

Pantsättningsavgift

474 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter