Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Warfvinges väg 18

Kungsholmen Stockholm

3 995 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Warfvinges väg 18

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 53,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 2044 / 1404
Våning 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 995 000 kr Accepterat pris
Avgift: 3 473 kr/mån inkl VA, kallvatten, tv & bredband
Kommentar Driftskostnaderna är individuella och kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnaden för hushållsel, försäkring samt varmvattenförbrukning. Föreningen debiterar varmvatten och hushållsel efter faktiskt förbrukning.
Allmänt - Garageplats finns att hyra inom föreningen.
- Förråd finns att hyra i källaren.
- El och varmvatten debiteras av föreningen efter faktisk förbrukning.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2015
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Gladan 8
- ACCEPTERAT PRIS
- NYPRODUKTION UTÖVER DET VANLIGA
- GARAGE I HUSET
- KVALITATIVA MATERIALVAL
- HTH-KÖK MED GRANITBÄNKSKIVA
- STOR BALKONG
- BRA KOMMUNIKATIONER

Välkommen till denna lyxiga tvårummare i spektakulära Brf Gladan! Här bor ni på 53,5 väldisponerade kvm med öppen planlösning och en stor balkong. Lägenhetens kvalitativa materialval i allt från badrum, golv till vitvaror och bänkskiva skapar en känsla av lyx, här har man verkligen inte snålat! I Brf Gladan bor man i en stor och stabil förening med garage i huset. I närområdet finns det fina promenadstråk längs med vattnet samt ett stort utbud av restauranger, butiker och affärer. Redan i trapphuset får man en känsla av att detta inte är någon vanlig nyproduktion, här har man skapat ett boende av högsta klass! Ett hus och en lägenhet väl värd ett besök, välkommen på visning!

Stadshagen och Hornsbergsstrand har växt fram till en fantastisk stadsdel med härliga promenadstråk, rikt utbud av restauranger och bra kommunikationer. Lindhagens köpcentrum erbjuder shopping, caféer, Systembolag, Apotek samt en välsorterad ICA Maxi-butik. Från lägenheten nås såväl den blåa (Stadshagen) som den gröna (Thorildsplan) tunnelbanan på bara några minuter och flertalet busslinjer passerar området.

HALL
Bakom säkerhetsdörren blir man omedelbart medveten om de fina materialval som använts vid uppförandet av lägenheten. Golvet pryds av ett genomgående ljust parkettgolv och väggarna är släta och vitmålade. Hallen erbjuder avhängningsmöjligheter samt mycket förvaring genom platsbyggda garderober.

VARDAGSRUM/KÖK
I öppen planlösning hittar vi här ett modernt HTH-kök med gott om förvaring bakom ljusa över- och underskåp samt arbetsytor på rejäl bänkskiva i granit. Kvalitativa vitvaror från Siemens med allt det man kräver av ett modernt kök; induktionshäll, kombinerad mikro & varmluftsugn, spisfläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Naturlig plats för matgrupp med plats för stora sällskap.

Vardagsrummet rymmer stor soffa, förvarings- och tv-möblemang. Genom dubbeldörrar i glas nås från vardagsrummet den stora balkongen med gott om plats för utemöblerna.

SOVRUMMET
Väl avvägt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och skrivbord. Stor klädkammare skapar enormt med förvaringsmöjligheter och även plats för annars möblemang. Från sovrummet kan man också nå balkongen.

BADRUM
Lyxigt badrum med golvvärme, wc, dusch med glasvägg, tvättmaskin & torktumlare samt kommod. Förvaring genom överskåp samt arbetsyta på bänk.
ACCEPTERAT PRIS // Välkommen till denna lyxiga tvårummare i spektakulära Brf Gladan! Här bor ni på 53,5 väldisponerade kvm med öppen planlösning och en stor balkong. Lägenhetens kvalitativa materialval i allt från badrum, golv till vitvaror och bänkskiva skapar en känsla av lyx, här har man verkligen inte snålat! I Brf Gladan bor man i en stor och stabil förening med garage i huset. I närområdet finns det fina promenadstråk längs med vattnet samt ett stort utbud av restauranger, butiker och affärer. Redan i trapphuset får man en känsla av att detta inte är någon vanlig nyproduktion, här har man skapat ett boende av högsta klass! Ett hus och en lägenhet väl värd ett besök, välkommen på visning!

Stadshagen och Hornsbergsstrand har växt fram till en fantastisk stadsdel med härliga promenadstråk, rikt utbud av restauranger och bra kommunikationer. Lindhagens köpcentrum erbjuder shopping, caféer, Systembolag, Apotek samt en välsorterad ICA Maxi-butik. Från lägenheten nås såväl den blåa (Stadshagen) som den gröna (Thorildsplan) tunnelbanan på bara några minuter och flertalet busslinjer passerar området.

Förening

Warfvinges väg 18

Förening

Brf Gladan

Allmänt om föreningen

Brf Gladan registrerades 2013 och består av 187 lägenheter upplåtna med bostadsrätt, 3 lokaler samt ca 160 garageplatser. Föreningens byggnad ritades av Varg Arkitekter och byggherren var Einar Mattsson. Föreningen är en sk äkta bostadsrättsförening. Einar Mattsson sköter den ekonomiska och tekniska förvaltningen.

Tv och bredband

Bredbandsbolaget levererar både internet och tv under de fem första åren och ingår i månadsavgiften. Hastigheten är 100mbit/s.

Parkering

Föreningen har ett garage i tre plan i källaren med ca 160 platser samt MC-rum. En plats kostar ca 1550kr. Det finns i dagsläget lediga platser. I området råder boendeparkering på gatan, se www.stockholm.se för mer information.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Det finns i dagsläget inga planerade avgiftsändringar, Brf Gladan är en stor förening med stabil ekonomi som också gjort extra amorteringar under 2016 med ca 3,5mkr. För mer information se föreningens årsredovisning samt ekonomiska plan på MOHV.se.

Renoveringar - utförda och planerade

Då huset är nybyggt från 2015 finns inget behov av större underhåll. Sedvanligt underhåll görs löpande för att förbättra boendemiljön för medlemmarna.

Övrigt

Inom föreningen finns cykelrum och barnvagnsrum. Städru och miljörum. Föreningen har också en gemensam terrass/innergård mellan de två byggnaderna.

Det finns förråd i källaren som uthyres för ca 450 kr/ mån. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift samt en pantsättningsavgift.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter