Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Vanadisvägen 2, mot gård

Vasastan Stockholm

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Vanadisvägen 2, mot gård

Antal rum 3 rum
Boarea 66,00 kvm
Svensk Standard SS 21054:2009

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 01005
Våning 2 av 5, hiss finns
Ekonomi Avgift: 1 870 kr/mån Inkl. värme, VA & grundutbud kabel-tv.
Andel i föreningen: 2,247%
Driftskostnad 4 500 kr/år
varav
El: 2 500 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Driftskostnaden är personlig och varierar beroende på antal personer i hushållet, avtal samt förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår 1926
Energideklaration Finns för närvarande inte
Med ett lugnt läge mot gård ligger denna optimalt planerade 3a med tidstypiska attribut såsom balkong, generös takhöjd samt fiskbensparkett. Generöst vardagsrum med gott om plats för soffmöblemang. Social och öppen planlösning mot det stilrena köket. Två bra sovrum mot den lugna innergården samt gott om förvaringsmöjligheter genom flertalet garderober och klädkammare. Rymligt och modernt badrum utrustat med tvättmaskin. Sammantaget ett underbart boende med närhet till både starstadspuls samt Hagaparkens grönområden. Förening med låg belåning och stora intäkter.

Hall
Välkomnande entré med plats för avhängning samt skoskåp. Vidare finns ett lättskött stengolv, vita väggar och en säkerhetsdörr. I den inre hallen finns ett vackert plankgolv samt en klädkammare med gott om plats för ytterjackor.

Sovrum I
Mindre sovrum med trevligt fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Plats för enkelsäng samt byrå. Perfekt som barnrum men fungerar lika bra för den som behöver ett arbetsrum. Längs ena väggen finns garderober som ger gott om förvaringsmöjligheter.

Kök
I öppen planlösning mot vardagsrummet ligger köket. Köksinredningen har vita speglade luckor och går ända upp till tak vilket optimerar förvaringen. Maskinpark bestående av induktionshäll, ugn, kolfilterfläkt och därtill integrerad diskmaskin samt kyl/frys. Plats för matbord för ca 4-6 personer.

Vardagsrum
Generöst vardagsrum som inbjuder till socialt umgänge. Plats för både soffgrupp och tv-möbel. Pardörrar öppnar upp till den rymliga balkongen som sommartid blir en förlängning av vardagsrummet. Vita målade väggar och fiskbensmönstrad stavparkett.

Sovrum II
Väl tilltaget sovrum med fiskbensparkett och ljusa väggar. I sovrummet finns gott om plats för dubbelsäng och ytterligare möblering. Längs den ena långväggen finns inredda garderober bakom skjutdörrar. Stort fönsterparti mot den lugna gården.

Badrum
Rymligt badrum med vita väggar och svart golvklinker. Utrustat med takdusch, wc, kommod, tvättmaskin och därtill handukstork och spottar i tak.

Övrigt
Lägenheten disponerar ett större källarförråd.
Med ett lugnt läge mot gård ligger denna optimalt planerade 3a med tidstypiska attribut såsom balkong, generös takhöjd samt fiskbensparkett. Generöst vardagsrum med gott om plats för soffmöblemang. Social och öppen planlösning mot det stilrena köket. Två bra sovrum mot den lugna innergården samt gott om förvaringsmöjligheter genom flertalet garderober och klädkammare. Rymligt och modernt badrum utrustat med tvättmaskin. Sammantaget ett underbart boende med närhet till både starstadspuls samt Hagaparkens grönområden. Förening med låg belåning och stora intäkter. Välkommen hem!

Förening

Vanadisvägen 2, mot gård

Förening

Brf Mjölner 1

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Mjölner 1 är en sk äkta förening och äger marken. Fastigheten förvärvades 1996 & har adresserna Sveavägen 129 och Vanadisvägen 2. I föreningen finns 44 lägenheter upplåtna med bostadsrätt, en lägenhet med hyresrätt och fyra lokaler upplåtna med hyresrätt. Den totala bostadsytan är 2795 kvm. Brf Mjölner 1 har Castor AB som ekonomisk förvaltare.

EKONOMI
Föreningens ekonomi är stabil och bra. Skuldsättningen ligger på 2359 kr/ kvm bostadsyta & de långfristiga skulderna uppgår enligt 2019 årsredovisning till 6 594 000 kr. Det finns i dagsläget inga planerade avgiftsändringar. Se senaste årsredovisningen på MOHV.se.

BYGGNADENS SKICK
2019 OVK
2019 Stamspoling
2011 Fönster
2011 Trapphus
2006 Värmesystem
2005 Hissar
2002 Stambyte
2000 Tvättstuga
1996 Tak
1996 Fasad (delvis ommålad)
1995 El

TV & INTERNET
Föreningen är ansluten till Com Hem där det finns möjlighet att teckna olika avtal. Ett grundutbud av kabel-tv ingår i avgiften.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Stor och trevlig innergård med bra möjligheter för grill och socialt umgänge. Tvättstuga i källaren med två tvättmaskiner, en torktumlare, en mangel samt ett torkrum. Cykelförråd finns i källaren.

PARKERING
Föreningen disponerar ett begränsat antal platser på gården.

ÖVRIGT
Föreningen godkänner ej juridisk person som ägare. Gå gärna in på föreningens hemsida http://mjolner.bostadsratterna.se/ där det finns mer information.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening och av säljaren. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter