Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Upplandsgatan 25A

Vasastan Stockholm

1 895 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Upplandsgatan 25A

Antal rum 1 rum + Kokvrå
Boarea 17,00 kvm
Svensk Standard SS 21054:2009

Lägenhet

Upplåtelseform Andel i bostadsförening
Lgh.refnr 24
Våning 0 av 5, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 895 000 kr utgångspris
Avgift: 1 038 kr/mån inkl. värme, VA & kabel-tv
Andel i föreningen: 0,01%
Andel av årsavgift: 1,176%
Driftskostnad 3 106 kr/år
varav
El: 1 316 kr
Försäkring: 1 790 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnaderna är individuella och kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning.
Tillträde enligt överenskommelse
Allmänt Andel förening: 0,0100000
Andel kapital: 1,17638%
Andel årsavgift: 1,17638%

Säljaren disponerar två förrådsutrymmen på vinden om ca 2-3 kvm vardera.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1907
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 13 mars 2008
Energiprestanda: 140 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. TUBEN 2
- SEKELSKIFTE PÅ TOPPADRESS

- OPTIMALT PLANERAD

- MODERNT KÖK I BISTROSTIL

- VACKER KAKELUGN

- LUGNT GÅRDSLÄGE

- TEGNÉRLUNDEN OCH DROTTNINGGATAN RUNT KNUTEN

Ytterst välplanerad lägenhet på populära Upplandsgatan i välskött förening en halvtrappa upp i gårdshuset. Här bor du på yteffektiva kvadratmeter med hög standard, goda förvaringsmöjligheter och med närhet till både service och nöjen. Lägenheten utgör en smakfull kombination av gammalt och nytt med sina tidstypiska attribut blandat med moderna inslag som ett fullutrustad kök i bistroanda. Den generösa takhöjden, de vackra brädgolven (nyslipade) och den pampiga kakelugnen tar oss tillbaka till nybyggnadsåren. Denna lägenhet måste upplevas på plats!

Kommunikationsmöjligheterna är goda med Odenplans och Rådmansgatans tunnelbanestationer på nära gångavstånd. Välrenommerade restauranger såsom Flippin Burgers, Knut och Rolfs kök ligger på bekvämt krypavstånd från bostaden. För livsmedel finns flera välsorterade butiker i det direkta närområdet.

Bostaden disponeras enligt:

ENTRÉ / HALL
Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter till höger. På golvet ligger nyslipat brädgolv samt vitt klinker. Väggarna är vita.

BADRUM
Fräscht och ljust badrum med WC, dusch, handfat och spegel. Sandfärgat klinker och vitmålade väggar.

KÖK
Charmigt och fullutrustat kök med bänkskiva i laminat, vitt kakel och goda förvaringsmöjligheter. Utrustning i form av spishäll, ugn, mikro och kylskåp. Spotlights i det nedsänkta taket ger behagligt ljus. Ovan köket finns ett praktiskt sovloft med plats för en stor säng.

ALLRUM
Ljust allrum i öppen planlösning mot köket med plats för soff och tv-möblemang. Rustika väggar, generös takhöjd och pampig kakelugn ger rummet extra karaktär. Förvaring erbjuds genom rymlig garderob.
Optimalt planerat boende på toppadress i hjärtat av Vasastan med generös takhöjd, fullutrustat kök, nyslipade brädgolv och praktiskt sovloft. Krypavstånd till Flippin Burgers gör inte bostaden mindre attraktiv. Välkommen på visning!

Förening

Upplandsgatan 25A

Förening

BF N:o 2 kvarteret Tuben u.p.a.

Allmänt om föreningen

Bostadsföreningen N:o 2 kvarteret Tuben u p a bildades den 20 maj 1920 och består av 3 flerbostadshus på Upplandsgatan 25 (ett gathus och två gårdshus). Föreningen är ett s.k. privatbostadsföretag, vilket innebär att föreningens intäkter i huvudsak kommer i form av årsavgifter. Föreningen upplåter 37 lägenheter med bostadsrätt samt 4 lokaler med hyresrätt. Gathuset och gårdshus B byggdes år 1888-89 medan gårdshus A byggdes år 1907.

Bf Tuben 2 är en så kallad bostadsförening. Detta innebär att föreningen lyder under lagen om ekonomiska föreningar och inte under bostadsrättslagen. Vad som gäller i föreningen regleras i stadgarna, vilka går att läsa på mohv.se.

FÖRVALTNING
Ekonomisk förvaltning genom SBC

EKONOMI
Det finns inga planer på att höja avgifterna (2016-05-06). För mer information om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen på mohv.se.

FASTIGHETENS SKICK
2015 - Delar av gården vid gathuset och A-huset grävdes upp och försågs med ny beläggning.
2014 - Ommålning av trapphusen
2014 - Tätning av ytskitet vid entrén till portiken (A-huset).
2014 - El i källaren och vind har förbättrats
2014 - Ny belysningsarmatur i trapphusen och portiken
2010 - Omläggning av tak (2010 - 2011)
2004 - Omputsning av fasad
2004 - Ommålning av tak
2003 - Stambyte (B-huset, klart våren 2003)
1998 - En stam i A-huset utbytt (lgh 26,30,34,38)

KOMMANDE RENOVERINGAR
Renovering av tätskikt och dagvattenledningar på gården.

TV & BREDBAND
Tv genom grundutbud från Com Hem ingår i den angivna månadsavgiften. Bredband kan tecknas via comhem.se och varierar i pris beroende på avtal.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Föreningen har en tvättstuga som är belägen i källaren under A- huset med 2 st tvättmaskiner, 1 st torktumlare och 1 st torkrum. På gården finns sommartid en sittgrupp och en grill som fritt kan utnyttjas av medlemmarna. Förvaring av cyklar sker på innergården i cykelställ under tak.

PARKERING
Föreningen har inga parkeringsplatser. Boendeparkering gäller i området.

ÖVRIGT
Delat ägande accepteras.
Juridisk person beviljas ej medlemskap i föreningen.
Besök gärna föreningens hemsida på www.tuben2.se.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Området

OMRÅDET/ VASASTAN GENERELLT Vasastan tillhör en av de populära stadsdelarna i Stockholms innerstad. Ett hemtrevligt område med ett rikligt utbud av välrenommerade brasserier, kvarterskrogar, butiker och små unika vintagebutiker. Vill du slå dig ner på ett fik eller strosa i små butiker är gatorna runt Odenplan, Sankt Eriksplan eller Rörstrandsgatan ett bra alternativ. Utmärkta kommunikationer med buss och T-bana. Ett stenkast bort finner du vackra Hagaparken som lockar picknickande soldyrkare på sommaren eller skridskoåkare på vintern. Närheten till vatten och härliga grönområden kombinerar det bästa av två världar. VASASTAN/NORRA DELEN OMRÅDET Vasastan tillhör en av de populäraste stadsdelarna i Stockholms innerstad. Ett hemtrevligt område med ett rikligt utbud av välrenommerade brasserier, kvarterskrogar, butiker och små unika vintagebutiker. Vill du slå dig ner på ett fik eller strosa i små butiker är gatorna runt Odenplan, Sankt Eriksplan ett bra alternativ. I de närmaste kvarteren finns lummiga Eknehusparken, nyrenoverade Vanadisbadet, välsorterade livsmedelsbutiker samt populära skolor och förskolor. Utmärkta kommunikationer med buss och T-bana. Under 2017 kommer dessutom Citybanans uppgång "Vanadis" att finnas i kvarteren. Ett stenkast bort finner du vackra Hagaparken som lockar picknickande soldyrkare på sommaren eller skridskoåkare på vintern. Närheten till vatten och härliga grönområden kombinerar det bästa av två världar.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter