Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Torsplan 8 HÖGT LÄGE

Vasastan STOCKHOLM

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Torsplan 8 HÖGT LÄGE

Antal rum 4 rum
Boarea 90,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 01:3102
Ekonomi Avgift: 5 109 kr/mån Inkl. värme & vatten. Obl. kostnad för kabel-tv & bredband 359 kr/mån tillkommer.
Andel i föreningen: 0,6079%
Driftskostnad 5 500 kr/år
varav
El: 3 500 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnader är individuella och baserar sig på avtal och förbrukning. Föreningen har ett gemensamt el-abonnemang där avsiering av din förbrukning sker på avin. Som ägare behöver du inte teckna eget elavtal.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår 2018
Energideklaration Finns för närvarande inte
VID SERIÖST INTRESSE SKICKAS MER INFO OM VÅNINGSPLAN etc.Norra Tornen - ett unikt konceptboende med livskvalitet på en ny nivå. Föreningen har gästlägenhet, biorum, gym, relaxavdelning, direktaccess till garage, Audi bilpool och festvåning. Norra Tornen kommer att bli innerstans högsta bostadshus och är beläget i en ny knytpunkt mellan Vasastan och växande Hagastaden. Har bor du med ett högt läge. Stor terrass och en hänförande utsikt över Stockholms siluett. Stora panoramafönster och genomgående exklusiva materialval.

Lägenheten ligger på ett HÖGT läge med en hänförande utsikt. Smakfullt inredd lägenhet med väggar i ljusa färger och ljuspigmenterade, mattlackade trägolv. Vidare är det vattenburen golvvärme i hela bostaden samt komfortvärme i badrum. Följande planlösning presenteras:
HALL
Trevlig hall med plats för avhängning och förvaring.

KÖK
Kök och vardagsrum i öppen planlösning med plats för stor matplats samt soffgrupp. Exklusivt kök från Poliform med släta luckor i grått och bänkskiva i ljus natursten. Maskinell utrustning med diskmaskin, varmluftsugn, samt induktionshäll med ovansittande fläkt. Helintegrerad kylfrys. Köksblandaren och downlights i kopparfinish är speciellt framtagna för projektet. I diskhon finns en praktisk avfallskvarn för matavfall.

SOVRUM 1
Sovrum med gott om plats för dubbelsäng och fantastisk vy över hela Stockholm från sängen, tack vare sovrummets stora panoramafönster. Utgång till terrass som har räcken i glas. Terrassen nås via stora skjutdörrar.

SOVRUM 2
Ljusa väggar, fantastisk vy över Stockholm.

SOVRUM 3
Ljusa väggar, fantastisk vy över Stockholm.

BADRUM
Exklusivt badrum i natursten, specialdesignad förvaringslösning och stämningsfull ljussättning. Tvättställ och vägghängd wc.

GÄST WC
Gäst wc i natursten.

FÖRRÅD
Källarförråd.

NORRA TORNEN
Norra Tornen kommer att bli innerstadens högsta bostadshus. Föreningen kommer också att erbjuda exklusiva faciliteter som gym med relaxavdelning, biorum, festvåning, gästlägenhet och direktaccess till garage.

ENERGIDEKLARATION
Energideklaration upprättas efter husets färdigställande.

DRIFTSKOSTANDER
Obligatorisk kostnad för TV/Bredband och telefoni tillkommer.
Egen förbrukning av hushållsel tillkommer. Bostadsrättsinnehavaren behöver inte teckna eget elavtal.
Norra Tornen - HÖGT LÄGE! Mer info kan skickas på önskemål!! TVÅ terrasser mot två olika lägen!

Ett unikt konceptboende med livskvalitet på en ny nivå. Föreningen har gästlägenhet, biorum, gym, relaxavdelning, direktaccess till garage, Audi bilpool och festvåning. Norra Tornen kommer att bli innerstans högsta bostadshus och är beläget i en ny knytpunkt mellan Vasastan och växande Hagastaden. Har bor du med ett högt läge.

Stor terrass och en hänförande utsikt över Stockholms siluett. Stora panoramafönster och genomgående exklusiva materialval.

Förening

Torsplan 8 HÖGT LÄGE

Förening

Brf Innovationen

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Norra Tornen, Brf Innovationen är idag ett av Stockholms högsta höghus om ca 125 meter med totalt 182 lägenheter samt två hyreslokaler. Föreningen köpte fastigheten 2016 och äger marken. En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 207 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 483 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2020.

Att bo i Norra Tornen kommer att ge livskvalité på en ny nivå. Några exempel på inbyggda faciliteter är biorum, ett gym och en relaxavdelning med bastu. Det finns även en festvåning som är fri att nyttja för de boende vid tillfällen då den egna bostaden kanske inte räcker till. Det går även att bjuda in familj och vänner att bo över i Norra Tornens egen gästlägenhet. Det finns möjlighet för de boende att hyra parkeringsplats i stadens garage i direktanslutning till Norra Tornen. Alla lägenheter är försedda med avfallskvarnar för matavfall. Plast och restavfall hanteras genom anslutning till stadens sopsugsanläggning. Övrigt avfall hanteras i återvinningskärl. Postboxar är placerade i entrén.

Norra Tornen blir också en visuell upplevelse för alla förbipasserande på gränsen mellan Vasastan och Hagastaden som kommer att bli den nya innerstadsdelen. Här kommer finnas tusentals bostäder och arbetsplatser som smälter samman till en modern, tät stadsdel, fylld av liv och rörelse. Här får du uppleva såväl storstadspuls och närhet till citykärnan som närhet till gröna och lugna Hagaparken. Här ska också den nya gula tunnelbanelinjen passera .Redan nu finns vid Torsplan flertalet livsmedelsbutiker, Systembolaget, Apoteket och nyöppnade SATS Torsplan. Vidare kommer korsande Norra Stationsgatan att utvecklas snabbt till ett mysigt promenadstråk med nya bostäder, restauranger, barer och butiker.


FÖRRÅD
Varje lägenhet kommer att ha ett tillhörande källarförråd.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykel- och barnvagnsrum som enkelt nås via hissen.
Gästlägenhet om 32 kvm med kokvrå, matbord, dubbelsäng och terrass.
Festlokal på 36 kvm som rymmer upp till 20 personer och har ett full utrustat kök.
Biorum med 8 fasta platser.
Gym med stepmaskiner, motionscyklar och roddmaskin. Det finns även en styrkedel med ett stort utbud av maskiner samt en stretchingavdelning.
Relax med bastu.

TV OCH BREDBAND
Kabel-TV, bredband och telefoni levereras via AWiwo Quadra Play som är modern kommunikationsplattform där du som boende själv kan skräddarsy vilka tjänster som önskas efter eget behov. En obligatorisk kostnad tillkommer och läggs till månadsavgiften.

PARKERING
Det kommer att finns möjlighet att hyra garageplats i stadens garage i direktanslutning till Norra Tornen. Ansökan om plats görs direkt via Stockholm parkerings hemsida där garaget är benämnt som "Tors Torn". Hissen når direkt från fastigheten ner till garaget.

Besök gärna följande hemsidor från ytterligare information:
www.brfinnovationen.se
www.norratornen.se
www.hagastaden.se
www.norrastationsgatan.se

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

OMRÅDET/ VASASTAN GENERELLT Vasastan tillhör en av de populära stadsdelarna i Stockholms innerstad. Ett hemtrevligt område med ett rikligt utbud av välrenommerade brasserier, kvarterskrogar, butiker och små unika vintagebutiker. Vill du slå dig ner på ett fik eller strosa i små butiker är gatorna runt Odenplan, Sankt Eriksplan eller Rörstrandsgatan ett bra alternativ. Utmärkta kommunikationer med buss och T-bana. Ett stenkast bort finner du vackra Hagaparken som lockar picknickande soldyrkare på sommaren eller skridskoåkare på vintern. Närheten till vatten och härliga grönområden kombinerar det bästa av två världar. VASASTAN/NORRA DELEN OMRÅDET Vasastan tillhör en av de populäraste stadsdelarna i Stockholms innerstad. Ett hemtrevligt område med ett rikligt utbud av välrenommerade brasserier, kvarterskrogar, butiker och små unika vintagebutiker. Vill du slå dig ner på ett fik eller strosa i små butiker är gatorna runt Odenplan, Sankt Eriksplan ett bra alternativ. I de närmaste kvarteren finns lummiga Eknehusparken, nyrenoverade Vanadisbadet, välsorterade livsmedelsbutiker samt populära skolor och förskolor. Utmärkta kommunikationer med buss och T-bana. Under 2017 kommer dessutom Citybanans uppgång "Vanadis" att finnas i kvarteren. Ett stenkast bort finner du vackra Hagaparken som lockar picknickande soldyrkare på sommaren eller skridskoåkare på vintern. Närheten till vatten och härliga grönområden kombinerar det bästa av två världar.

Bilder

Visa alla

HitCounter