Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sonja Kovalevskys Gata 2, vån 5

Vasastan Stockholm

6 950 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Sonja Kovalevskys Gata 2, vån 5

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 81,00 kvm
Ekonomisk plan

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 4-1503
Våning 5 av 12, hiss finns
Ekonomi Pris: 6 950 000 kr Accepterat pris
Avgift: 4 127 kr/mån Inkl värme och kallvatten
Andel i föreningen: 0,52%
Andel av årsavgift: 0,5489%
Driftskostnad 8 016 kr/år
varav
El: 1 896 kr
VA: 2 820 kr
Övrigt: 3 300 kr
Kommentar Angivna driftkostnader innefattar hushållsel (schablonberäknad enl ek plan), varmvatten (schablonberäknad enl ek plan) och bredband.

Byggnad

Byggnadsår 2018
Uppvärmning Fjärrvärme - vattenburna radiatorer
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Nyproducerad 3:a med inflyttning i september i expansiva Hagastaden. Öppen och social planlösning, två bra sovrum och dubbla balkonger. Genomgående vitpigmenterad ekparkett och modernt fullutrustat kök från Marbodal med integrerade vitvaror från Siemens. I Hagastaden byggs tusentals bostäder och arbetsplatser som smälter samman till en modern, tät stadsdel, fylld av liv och rörelse. Här får du uppleva såväl storstadspuls och närhet till citykärnan som närhet till gröna och lugna Hagaparken. Nya tunnelbanelinjen kommer även passera här. Vid Torsplan finns idag bland annat livsmedelsbutik, Systembolaget, Apoteket och gym.

Lägenheten säljs på ritning, inga visningar möjliga, kontakta mäklaren för mer information

HALL
Hall med vitpigmenterad ekparkett och målade väggar. Garderober och städskåp.

KÖK
Kök med vitpigmenterad ekparkett och målade väggar. Köksinredning från Marbodal, lucka Aspekt i vitt, handtag av metall. Bänkskiva i sten komposit med rak framkant och infällda diskhoar. Stänkskydd i form av vitt kakel 300x500mm. Maskinell utrustning från Siemens och integrerade vitvaror. Kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn och diskmaskin.

SOVRUM
Sovrum med vitpigmenterad ekparkett och målade väggar. Plats för säng dubbelsäng och förvaring i garderobsvägg. Två fönster.

SOVRUM
Stort sovrum med vitpigmenterad ekparkett och målade väggar. Plats för säng. Förvaring i tre garderober.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med vitpigmenterad ekparkett och målade väggar. Utrymme för soffgrupp. Beläget i hörnläge med anslutning mot köket, stora fönsterpartier och utgång till balkong.

BADRUM
Badrum med grå klinker och väggar i vitt kakel. Toalett och tvättställ med vit kommod och handdukstork. Duschvägg i klarglas med duschdraperistång. Vit tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

BALKONGER
Dubbla balkonger till lägenheten, en mindre i söder som nås från vardagsrum/kök och en i öster som nås från hallen.

FÖRRÅD
Källarförråd som tillhör lägenheten.
- Accepterat pris - Nyproducerad 3:a med inflyttning i september i expansiva Hagastaden. Öppen och social planlösning, två bra sovrum och dubbla balkonger. Genomgående vitpigmenterad ekparkett och modernt fullutrustat kök från Marbodal med integrerade vitvaror från Siemens. I Hagastaden byggs tusentals bostäder och arbetsplatser som smälter samman till en modern, tät stadsdel, fylld av liv och rörelse. Här får du uppleva såväl storstadspuls och närhet till citykärnan som närhet till gröna och lugna Hagaparken. Nya tunnelbanelinjen kommer även passera här. Vid Torsplan finns idag bland annat livsmedelsbutik, Systembolaget, Apoteket och gym.

Lägenheten säljs på ritning, inga visningar möjliga, kontakta mäklaren för mer information

Förening

Sonja Kovalevskys Gata 2, vån 5

Förening

Brf Hagaterrassen 1

Allmänt om föreningen

Föreningen består av 205 lägenheter och 10 hyresrättslokaler fördelat på två byggnader med totalt åtta trapphus. Adresserna i föreningen är: Hagaesplanaden 58A, 58B, 60A och 60B, Nina Einhorns gata 1, 3, 3A, 3B, 5, 5A, 7 och 7A, Norra Stationsgatan 72 och 74, Sonja Kovalevskys Gata 2, 4, 4A, 6, 6A, 8 och 8A. Läs mer om föreningen på https://veidekkebostad.se/hagaterrassen

TV OCH BREDBAND
Kabel-TV med basutbud och kollektivt bredband finns och är en obligatorisk kostnad om 275 kr/mån. Fiber indraget i huset. Kopparledning inom respektive lägenhet.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Två tvättstugor, en i varje huskropp. Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. Cykelförråd kommer att finnas i anslutning till alla trapphus. Varierande antal platser per trapphus. Även förvaring av barnvagnar och rullstolar kommer att finnas. I varje lägenhet finns källsorteringsmöjligheter. Föreningen är ansluten till Hagastadens gemensamma sopsugsanläggning, i sopsugen sorteras restavfall, matavfall och returpapper. Gemensamma terrassen är belägen på östra husets tak och färdigställs preliminärt kring årsskiftet 2018/2019.

FÖRRÅD
Lägenhetsförråd är placerade i källaren. Storlek anpassad efter lägenhetsstorlek. Alla lägenheter har inte förråd i sitt egna trapphus.

PARKERING
Föreningen har tillgång till 72-74 garageplatser och är ansluten till bilpool i området.

EKONOMI
Avgift för varmvatten och hushållsel tas ut efter förbrukning och debiteras bostadsrättshavaren. Avgift för bredband tillkommer med 275 kr/månad. Överlåtelseavgift 1 138 kr (2,5% av prisbasbeloppet) betalas av köparen. Pantsättningsavgift 455 kr (1 % av prisbasbeloppet) betalas av pantsättaren.

ÖVRIGT
I föreningen finns två förskolor, belägna på markplan i anslutning till gården. Gården nyttjas av boende och förskolebarn under förskolans öppettider.
Inträde i föreningen kan beviljas juridisk person endast under förutsättning att den juridiska personen är registrerad för skattskyldighet för mervärdesskatt ("moms") och skall bedriva momspliktig verksamhet enligt mervärdesskattelagen i lokalen samt att samtliga styrelseledamöter ställt sig bakom beslutet. Beslutet kan förenas med villkor.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Vasastan tillhör en av de populäraste stadsdelarna i Stockholms innerstad. Ett hemtrevligt område med ett rikligt utbud av välrenommerade brasserier, kvarterskrogar, butiker och små unika vintagebutiker. Vill du slå dig ner på ett fik eller strosa i små butiker är gatorna runt Odenplan, Sankt Eriksplan ett bra alternativ. I de närmaste kvarteren finns lummiga Eknehusparken, nyrenoverade Vanadisbadet, välsorterade livsmedelsbutiker samt populära skolor och förskolor. Utmärkta kommunikationer med buss, T-bana och Citybanan. Ett stenkast bort finner du vackra Hagaparken som lockar picknickande soldyrkare på sommaren eller skridskoåkare på vintern. Närheten till vatten och härliga grönområden kombinerar det bästa av två världar.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter