Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ploggatan 2, 4tr

Södermalm Stockholm

2 895 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ploggatan 2, 4tr

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 36,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 336-0027
Våning 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 895 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 2 231 kr/mån ink. värme, VA & kabel-tv (basutbud)
Andel i föreningen: 1,236%
Kommentar Utöver månadsavgiften tillkommer kostnaden för hushållsel samt hemförsäkring. Driftskostnaderna är individuella och kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja
Allmänt - Säljaren disponerar ett vindsförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1931
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 16 april 2015
Energiklass: E
Energiprestanda: 133 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Oljan 10

Hall

Väl inne i bostaden sätter vi fötterna på ett snyggt och karakteristiskt brädgolv i ljusa toner som sedan sträcker sig vidare genom bostaden. Hallen erbjuder avhängning samt rejält med förvaring tack vare skjutdörrsgarderob med spegeldörrar.

Vardagsrum

Ett fantastiskt vardagsrum med vacker inramning av det stora fönsterpartiet! Tack vare vardagsrummets utformning finns här många olika sätt att möblera. Här får man enkelt plats med soff- & tv-möblemang samt matbord. En härlig och påtaglig takhöjd samt fräscha ytskikt.

Kök

Från vardagsrummet nås det välutrustade och snyggt renoverade köket med allt man efterfrågar av ett kök 2019! Här finns maskinell utrustning i form av induktionshäll, inbyggnadsugn, kyl/frys, diskmaskin samt tvättmaskin. Snygga gråa luckor som snyggt bryter mot detaljer i mässing och den ljusa bänkskivan bestående av slittålig stenkomposit. Gott om förvaring genom över- och underskåp samt bra med arbetsyta. Från sovrummet sipprar ljuset in till köket via ett snyggt industrifönster, både praktiskt och vackert! Vardagslyx med egen tvättmaskin som snyggt är dolt bakom gråa luckor.

Sovrum

Ett välavvägt sovrum där man möjliggjort plats för dubbelsäng (160cm). Vackert fönster med djup nisch.

Badrum

Ett toppmodernt badrum i lyxiga mörka toner! Här finns dusch, vägghängd wc, handfat, spegelskåp samt handdukstork. Ett påkostat och lyxigt badrum som verkligen sticker ut. Praktiskt avställningsyta finns på nischen bakom wcn och förvaring i spegelskåpet.

Topprenoverad mini-tvåa i lågt belånad förening!

- Toppmodernt kök och badrum
- Fina ytskikt och högt i tak
- Både tvättmaskin & diskmaskin
- Perfekt planerad mini-tvåa
- Stabil och lågt belånad förening
- Trivsamma kvarter nära Nytorget

Välkommen till denna topprenoverade mini-tvåa på utmärkt läge nära både liv och lugn! Här bor man i en stabil förening med en bra ekonomi med låg belåning (ca 1500kr/m2) och många gjorda renoveringar. Lägenheten är väldisponerad och erbjuder ett stort och trevligt vardagsrum, ett fullutrustat kök, ett väl avvägt sovrum samt bra med förvaring. Under de senare åren har bostaden renoverats till ett boende i topp skick och här är det verkligen bara att ställa in tandborsten! En härlig takhöjd, klassiska brädgolv och fina fönsterpartier. Ett toppenboende för singelhushållet eller för ett par som har höga krav på sitt nästa boende med badrum och kök i toppskick och vardagslyxen av såväl diskmaskin samt tvättmaskin!

Trevliga kvarter med ett rikt utbud av caféer, restauranger, barer samt flertalet affärer och butiker. På promenadavstånd hittar vi fantastiska Erstaterrassen med dess fantastiska vyer, Vitabergsparken med härlig grönska samt omtyckte och trendiga Nytorget.

Varmt välkommen till Ploggatan 2!

Förening

Ploggatan 2, 4tr

Förening

Brf Oljan 10

Allmänt om föreningen

Brf Oljan 10 bildades år 1998 och är en äkta bostadsrättsförening. Fastigheten är byggd 1931 och förvärvades av föreningen år 2000. Totalt ingår 61 bostadsrätter.

Tv och bredband

Föreningen har ett gruppavtal för fiber via Ownit. Alla lägenheter har fiber installerat in i lägenheterna men kostnaden ingår ej i avgiften utan medlemmarna väljer själv om man vill ha tillgång till fiber. Kabel-tv levereras via Com Hem.

Parkering

Boendeparkering på gatorna i området, se www.stockholm.se/parkering för mer information.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningen har stabil ekonomi och låg skuldsättning. Ingen planerad ändring av månadsavgiften, kontrollerat 2019-04-23. Föreningens senaste årsredovisning hittar ni bland de bifogade dokumenten.

Renoveringar - utförda och planerade

2018 - Total renovering av fasader, kungsbalkonger och fönster
2018 - Installation av ny undercentral
2017 - Godkänd OVK utförd
2015 - Installation av fiberbaserat fastighetsnät
2013 - Balkonger byggda på 8 lgh och takterass på en vindslägenhet
2013 - Delvis utbytta tvättmaskiner och torktumlare
2010 - Stamspolning samt ytskiktsrenovering av källaren
2005 - Upprustning av entréer, hissar och trapphus
2002 - Stamspolning
1986-1987 - Nya stammar för vatten/avlopp samt el inlk. elstigare

Övrigt

Soprum för hushållssopor och matavfall (grovsopor och återvinning lämnas på återvinningsstationer), innergård, vädringsbalkonger, cykelrum med direktingång från gatan, två tvättstugor med vardera två tvättmaskiner, två torktumlare och ett torkskåp.

Se föreningens hemsida www.brfoljan10.se för mer information.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Stadsdelen Södermalm präglas av den ständigt trendiga och levande atmosfären blandat med fina utsiktsplatser och mysiga kullerstensgator. I populära SoFo (South of Folkungagatan) är utbudet av små butiker med vintage, second hand, design och svenskt mode enormt. Med en blandning av välbesökta kaféer, restauranger och barer har detta, tillsammans med området kring Hornstull och Nytorget blivit en utav många mötesplatser för trendiga hipsters. Är du konstintresserad bör du bege dig till Hornsgatspuckeln där gallerierna ligger tätt. Här har du kombinationen med lummiga parker, torg och grönområden parallellt med storstadspulsen. Ett perfekt läge med närhet till allt! Du hittar härliga bad på närliggande Långholmen, Eriksdalsbadet och i Årstaviken. Slussen utgör en knutpunkt för kollektivtrafiken, med tunnelbanans gröna och röda linjer, flera olika bussar samt pendeltåg från Södra Station har du en utmärkt kommunikation. Från Slussen kan du även ta färjan över till Djurgården.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter