Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Norrtullsgatan 38

Vasastan Stockholm

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Norrtullsgatan 38

Antal rum 2 rum
Boarea 45,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 02745-01-01-101111
Våning 2 av 5, hiss finns
Ekonomi Avgift: 2 472 kr/mån Inkl. värme & VA. Obligatorisk kostnad för bredband om 150kr/mån tillkommer.
Andel i föreningen: 1,3855%
Driftskostnad 3 080 kr/år
varav
El: 1 080 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnaden är personlig och varierar beroende på antal personer i hushllet, avtal samt förbruking.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår 1939
Energideklaration Finns för närvarande inte
Social 2:a i toppskick med balkong i bästa syd-västläge! En ljus lägenhet med många smarta lösningar samt god förvaring i form av en hel garderobsvägg. Lägenheten erbjuder ett rymligt sovrum, ett socialt kök i öppen planlösning mot vardagsrum, ett stambytt badrum samt en praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter. Genomgående vackra färger och ljust golv. Närhet till både Odenplans rika utbud av butiker, nöjen och välrenommerade restauranger samt fantastiska Hagaparken! Välskött förening med en engagerad styrelse.

Hall
Välkomnande hall med bra förvaring genom både garderober och avhängningsyta. Säkerhetsdörr samt spottar i tak.

Badrum
Helkaklat badrum i mycket bra storlek. Vita väggar och ljust klinker. Inrett med wc, kommod, hyllskåp på väggen, dusch samt spegelskåp.

Sovrum
Rymligt sovrum målade i sobra färger och med utgång till lägenhetens balkong i soligt sydväst-läge. Gott om plats för stor dubbelsäng och 2 sängbord. Här finns en hel garderobsvägg bakom skjutdörrar som rymmer allt du kan tänkas behöva.

Kök
Välplanerat och trendigt kök med arbetsyta i vacker marmor installerat april i år. Köket erbjuder mycket goda matlagningsmöjligheter och är utrustat med integrerad diskmaskin, kyl/frys, mikro, fläkt, ugn och häll. Gott om plats för förvaring i skåp som går hela vägen upp till tak och arbetsyta förberett för inbyggd tvålpump.

Vardagsrum
Öppet, socialt vardagsrum målat i en underbar blå färg och rejält med ljusinsläpp genom stora härliga fönster. Här finns plats för soffgrupp och tillhörande bord, TV samt matplats för 6-8 personer.

Övrigt
Lägenheten disponerar ett rymligt källarförråd och tvättstuga i samma port.

Område
Attraktiva Vasastan, på gränsen till Hagastaden, Nationalstadsparkens och Hagaparkens grönområden. Ett trevligt boende i händelsrik omgivning med ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker, skolor och förskolor. Vill man inte promenera så finns det mycket goda bussförbindelser för att ta sig runt i Stockholms innerstad - nämnas bör Linjebuss 2 som går strax utanför. Den kan ta dig ända till Söders höjder via bland annat Odenplan, Stureplan, Kungsträdgården och Slussen. T- bana Odenplan är ca 5 min promenad bort.
Social 2:a i toppskick med balkong i bästa syd-västläge! En ljus lägenhet med många smarta lösningar samt god förvaring i form av en hel garderobsvägg. Lägenheten erbjuder ett rymligt sovrum, ett socialt kök i öppen planlösning mot vardagsrum, ett stambytt badrum samt en praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter. Genomgående vackra färger och ljust golv. Närhet till både Odenplans rika utbud av butiker, nöjen och välrenommerade restauranger samt fantastiska Hagaparken! Välskött förening med en engagerad styrelse.

Förening

Norrtullsgatan 38

Förening

Brf Getingen 6

Allmänt om föreningen

Brf Getingen 6 bildades 2007 och är en s.k. äkta förening som omfattar 102 bostadsrätter och 10 hyresrätter. Fastigheten förvärvades 2012 och består av två hus på adresserna Norrtullsgatan 30-32, 36-38.

Ekonomi
Välskött brf med en engagerad styrelse som målinriktat arbetar för att ytterligare stärka föreningens ekonomi och utveckla fastigheten. De 10 kvarvarande hyresrätterna är dolda tillgångar eftersom de kan säljas vartefter de blir lediga. Installationen av bergvärme kommer att medföra lägre uppvärmningskostnader. Föreningen håller på att sälja av vindarna för nybyggnation av bostäder vilket kommer ge ett stort kapitaltillskott.

Urval av utförda renoveringar
2019 Fasad- och balkongrenovering inkl. ommålning fasad
2019 Balkongbyggnation
2019 OVK
2018 Installation bergvärme
2019 Förrådsbyggnation källare
2016 Installation grindar och staket
2015 Installation säkerhetsdörrar
2015 Installation digitala postboxar
2014 Trapphusrenovering
2014 Fönsterbyte
2015 Radiatorventilsbyte inkl. slussventiler och stamventiler
2013 Byte av undercentral
2013 Stambyte badrum och kök
2011 Energideklaration

TV & bredband
Bredband (fibernät) från företaget A3 1000/1000 Mbit/s. Obligatorisk kostnad om 150 kr/mån. Kabel-tv via ComHem där grundutbudet ingår. .

Faciliteter
För de boende finns gemensamma tvättstugor, cykelställ samt en stor och lummig utegård.

Uppgifter är inhämtade från säljaren samt av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa samt uppgifter om framtida renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Inga avgiftsändringar är planerade. I avgiften ingår värme, varmvatten, kabel-TV, förråd, tvättstuga. Obligatoriskt bredband 1000/1000 Mbit/s kostar 150 kr/månad.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Föreningen äger marken.

Området

Vasastan tillhör en av de populära stadsdelarna i Stockholms innerstad. Ett hemtrevligt område med ett rikligt utbud av välrenommerade brasserier, kvarterskrogar, butiker och små unika vintagebutiker. Vill du slå dig ner på ett fik eller strosa i små butiker är gatorna runt Odenplan, Sankt Eriksplan eller Rörstrandsgatan ett bra alternativ. Utmärkta kommunikationer med buss och T-bana. Ett stenkast bort finner du vackra Hagaparken som lockar picknickande soldyrkare på sommaren eller skridskoåkare på vintern. Närheten till vatten och citypuls kmbinerar det bästa av två världar.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter