Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lustgårdsgatan 16

Kungsholmen Hornsbergs Strand Stockholm

5 175 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Lustgårdsgatan 16

Antal rum 2 rum + KÖK
Boarea 61,00 kvm
Uppmätning SS 21054:2009

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr C1802
Våning 8, hiss finns
Ekonomi Pris: 5 175 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 2 123 kr/mån Inkl värme, VA. (220kr för kabel-tv och 340kr för el tillkommer per månad.)
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2013-2015
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk
Energideklaration
Utfärdad den 1 februari 2018
Energiklass: C
Primärenergital: 78 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
- För dig som söker något utöver det vanliga
- New York-inspirerad industrikänsla
- Högt upp i huset på våning 8
- Takhöjd om ca 4,4 m
- Spektakulär planlösning med entresol
- Möjlig mini-trea
- Total golvyta om 67kvm i två plan

Välkommen till denna exceptionella bostad för dig som söker något utöver det vanliga. Perfekt belägen nära tunnelbana, Hornsbergs Strands utbud av restauranger och badmöjligheter samt shopping vid Fridhemsplan.

HALL
Direkt i hallen slås man av den väl tilltagna takhöjden som på sin höjd når 4,4 m. Ljuset flödar från de enorma fönsterpartierna i vardagsrummet som ger en fantastisk karaktär åt hela bostaden. Betonggolvet andas sann New York-känsla och väggarna är stilrent vita. Hallen erbjuder plats för ytterkläder och leder dig direkt in i bostadens hjärta bestående av kök och vardagsrum.

KÖK
Det väl tilltagna köket, rymden, ljuset och trappan upp till bostadens entresol kittlar vill-ha-nerven ordentligt. Här ges fantastiska möjligheter till bjudningar och sammankomster för stora sällskap där man gärna umgås och minglar mellan kök, vardagsrum och balkong. Matplatsen rymmer utan problem 6-8 personer och köket erbjuder en stilren design med luckor i vitt, svart granitbänk och hög utrustningsnivå i form av vinkyl, kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn och micro.

VARDAGSRUM
Detta underbart stilsäkra vardagsrum är något alldeles extra med en takhöjd på som högst 4,4 meter. Här möbleras man med soffa, fåtöljer och tv om så önskas. Önskas ytterligare ett sovrum kan detta med enkelhet skapas med t.ex. en matchande industriglasvägg i järn och glas. Från vardagsrummet nås bostadens balkong.

BALKONG
Bostadens balkong om hela 7kvm erbjuder plats för loungemöbler från vilka man med fördel njuter av middagen eller ett glas vin i kvällssolen.

WALK-IN-CLOSET
Invid vardagsrummet finns en lyxig walk-in-closet med gott om plats för två personers klädbehov.

ENTRESOL
Via den smakfulla trappan länkas våningsplanen samman. En våning upp ligger sovdel och allrum, en lugn och harmonisk plats. Sovdelen har gott om plats för dubbelsäng och invid sängen finns ytterligare plats för förvaring utöver bostadens walk-in-closet. Andra änden av våningsplanet kan man på ett smakfullt sätt nyttja som arbetsrum, tv-rum eller bibliotek, bara fantasin sätter gränserna!

BADRUM
Rymligt och fräscht badrum med vitt kakel och grå klinker. Praktisk tvättdel med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, bänkyta och förvaringsskåp. Även utrustat med badkar, tvättställ med kommod, spegelskåp samt WC.

Man disponerar ett förråd.
Alternativa planlösningar är endast förslag och inga garantier lämnas för att de går att åstadkomma. Tillstånd från föreningens styrelse och bygglov kan behövas.

Livstilsboende med äkta New York-känsla!

- För dig som söker något utöver det vanliga
- New York-inspirerad industrikänsla
- Högt upp i huset på våning 8
- Takhöjd om ca 4,4 m
- Spektakulär planlösning med entresol
- Möjlig mini-trea
- Total golvyta om 67kvm i två plan

Välkommen till denna exceptionella bostad för dig som söker något utöver det vanliga. Med stora sociala ytor, massor av karaktär och härligt ljusinsläpp är den sannerligen en drömbostad. Perfekt belägen nära tunnelbana, Hornsbergs Strands utbud av restauranger och badmöjligheter samt shopping vid Fridhemsplan.

Förening

Lustgårdsgatan 16

Förening

Brf Västermalms Atrium

Allmänt om föreningen

Brf Västermalms Atrium äger och förvaltar fastigheten som är uppförd 2013-2015 med en bostadsyta om 12 227 kvm fördelat på 165 lägenheter. Lägenheterna har adresserna Lustgårdsgatan 14, 16, 20, Warfvinges väg 15 och 23. Antalet kommersiella lokaler är 3 med en total yta om 862 kvm.

TV, INTERNET OCH TELEFONI
Levereras av Ownit via bredband. Trådlöst nätverk är standard. 100mbit bredband ingår i avgiften, möjlighet finns att teckna snabbare uppkoppling mot en extra kostnad. För TV ingår basutbud, extra kanaler kan beställas via Ownit mot extra kostnad. Önskas telefoni debiteras detta extra.

PARKERING
Till fastigheten hör garage som är placerat under husen bestående av 79 st bilplatser och 5 MC-platser. Från årsskiftet 2017/18 kommer 20 st av bilplatserna att vara utrustade med
laddboxar. Pris för bilplats är f n 1 800 kr/månad med tillägg av 200 kr/månad för de med laddbox. Pris för MC-plats är f n 500 kr/månad.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I husen finns barnvagnsrum och cykelrum.

ÖVRIGT
Föreningen har ett gemensamt el-abonnemang och preliminärdebitering sker månadsvis, med kvartalsvis avräkning mot uppmätt förbrukning.
Till samtliga lägenheter finns ett förråd i källaren att disponera.

Enbart fysisk person godkänns som medlem. Delat ägande godkännas, minimal ägarandel 10%. Överlåtelseavgiften är 2,5 % av gällande prisbasbelopp. Pantsättningsavgift är 1 % av
gällande prisbasbelopp.

Ovanstående uppgifter hämtade från föreningens hemsida 2019-05-24.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning
Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter