Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lars Forssells Gata 31

Stockholm

6 300 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Lars Forssells Gata 31

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 91,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 3, hiss finns
Ekonomi Pris: 6 300 000 kr Accepterat pris
Avgift: 4 098 kr/mån inkl värme (obligatoriskt tillägg om 200kr/mån tillkommer för bredband)
Andel i föreningen: 0,004654%
Driftskostnad 16 143 kr/år
varav
El: 7 800 kr
VA: 3 350 kr
Försäkring: 4 993 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hushållsel, vatten samt hemförsäkring. Driftskostnaderna är individuella och kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2012
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX
Energideklaration
Utfärdad den 2 oktober 2014
Energiklass: C
Energiprestanda: 70 kWh/m² (Atemp) och år
- Sjöutsikt
- Stabil förening som har sänkt avgifterna
- Två balkonger
- Öppna sociala ytor
- Stort utbud av restauranger och uteserveringar i närheten
- Nära både grön och blå t-bana

Fantastisk 3:a belägen i Hornsberg Strand. Stor balkong där du kan njuta av den härliga utsikten mot Mälarens vatten. Balkongen är en perfekt plats för dig som vill se den vackra solnedgången. Generösa sällskapsytor med stort vardagsrum i öppen planlösning mot kök och matplats. Här erbjuds ett boende med hög kvalité nära, kommunikationer, matbutiker, strandpromenad, bad och trevliga restauranger! Välkommen!

HALL
Praktisk och rymlig hall med ljusa väggar och fint parkettgolv som är genomgående i lägenheten. Förvaringsmöjligheterna är goda och det finna plats för avhägning för ytterkläder.

VARDAGSRUM
Detta rymliga och öppna vardagsrum har gott om plats för stor sittgrupp, bokhyllor samt tv-möbel. Öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet, vilket skapar trevliga förutsättningar för att umgås med familj och vänner. Här har du stora fönsterpartier som du får ett fantastiskt ljusinsläpp ifrån.

KÖK
Stilrent och modernt kök med parkettgolv och vitmålade väggar. Kökets luckor är stilrent vita och bryter snyggt av mot de mörka bänkskivorna och kaklet. Utrustningsnivån är hög och samtliga är ifrån siemens. Det utgörs av två kyl/frys, micro och ugn i rostfritt. Här finns även diskmaskin, fläkt samt induktionshäll.

BALKONG 1
Intill vardagsrummet har du en mindre balkong med sol större delar av dagen.

SOVRUM 1
Ett väl tilltaget master bedroom som har plats för dubbelsäng och ytterligare möbler som t.ex. garderober eller byråer. Från rummet nås den härliga balkongen med sjöutsikt.

BALKONG 2
Stor härlig balkong mot en lugn innergård. Med utsikt över vattnet avnjuter man gärna en middag eller kopp kaffe från matplatsen. Här finns det även plats för grill och växter. På balkongen har man kvällssol och kan se den vackra solnedgången.

SOVRUM 2
Perfekt barnrum, kontor eller gästrum med fönster mot balkongen och vattnet. Bra förvaring i form av en garderob. En härlig blå färg har du på väggarna och även här har du det fantastiska parkettgolvet.

BADRUM
Stort och stilrent badrum med massa plats. Här finns både dusch, praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare samt förvaring, dubbel handfat med kommod under, handdukstork, spegel samt WC. Vitt kakel och ljus grå klinker med golvvärme.

FÖRRÅD/ KLÄDKAMMARE
Stor och praktisk förvaring i klädkammare och förråd som ligger i anslutning till hallen. Här finns det plats för det mesta i både klädväg och övrig förvaring.

En välplanerad trea med sjöutsikt!

ACCEPTERAT PRIS!!

- Sjöutsikt
- Stabil förening som har sänkt avgifterna
- Två balkonger
- Öppna sociala ytor
- Stort utbud av restauranger och uteserveringar

Fantastisk 3:a belägen i Hornsberg Strand. Stor balkong där du kan njuta av den härliga utsikten mot Mälarens vatten. Balkongen är en perfekt plats för dig som vill se den vackra solnedgången. Generösa sällskapsytor med stort vardagsrum i öppen planlösning mot kök och matplats. Här erbjuds ett boende med hög kvalité nära, kommunikationer, matbutiker, strandpromenad, bad och trevliga restauranger! Välkommen!

Förening

Lars Forssells Gata 31

Förening

Brf Välbehaget

Allmänt om föreningen

Följande adresser ingår i föreningen:
- Hornsbergs Strand 91-101
- Elersvägen 42-52
- Lars Forssells Gata 31 och 33
- Sara Lidmans Gata 2, 4 och 6

Föreningen är en äkta förening med en mycket god ekonomi. Föreningen äger marken för fastigheten. Byggnaden färdigställdes år 2012 och inflyttningen skedde samma år. Föreningen har 225 lägenheter med bostadsrätt samt 5 lokaler med hyresrätt.

EKONOMI
Föreningen har mycket god ekonomi. Föreningen sänkte avgifterna med 5 procent i januari 2016 och avgifterna sänktes med ytterligare 10 procent den 1 april 2017. Enligt föreningen (kontaktad 2019-05-13) planeras inga avgiftshöjningar eller sänkningar i dagsläget. Enligt senaste årsredovisningen (2018) hade föreningen vid årsskiftet ca 15,9 milj i kassan och gjorde en vinst med ca 1,6 miljoner.
Föreningen äger marken.

RENOVERINGAR
Inga planerade renoveringar.

BREDBAND OCH TV
Kalbel-tv och bredband levereras via Ownit på 100/100 MBit/s. Tjänsterna är upphandlade av föreningen och det tillkommer en avgift på 200 kr/månad utöver månadsavgiften.

PARKERING
I föreningens två garage finns 106 respektive 15 bilplatser och fem MC-platser. I dagsläget är det kö till ledig plats. Avgiften per månad uppgår till 1804 kr inklusive moms, som betalas månadsvis i förskott. Endast medlemmar i föreningen har möjlighet att hyra garageplats. Uppsägningstiden är tre månader. Vid utträde ur föreningen sägs garageplatsen upp automatiskt.

Det är för närvarande kö för att få garageplats och väntetiden är olika beroende på typ av parkeringsplats och i vilket av de två garagen. För vidare information, kontakta Parkman i Sverige AB som sköter driften och är ansvarig för garageplatserna samt garagekön.

ÖVRIGT
Juridiska personer får inte förvärva lägenheter i föreningen.

Föreningen har ett elavtal för samtliga lägenheter. Varje lägenhet är försedd med undermätare och var och en betalar för sin egen förbrukning. Kostnad för fjärrvärme ingår i årsavgiften. Kall- och varmvattenförbrukning ingår inte i årsavgiften utan betalas separat av varje bostadsrättshavare efter egen förbrukning. El, kall- och varmvatten debiteras i efterskott med fyra månaders förskjutning. Säljare och köpare reglerar själva övergångsperioder.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Området

Attraktivt område på Kungsholmen. Här har du närhet till Här natur och härliga promenad - och löparstråk utmed strandpromenaden vid Hornsbergs Strand. I närområdet finns även bryggor för sol och bad samt flera lekparker. Vid vattnet finns Moa Martinsons torg med stor urval av uteserveringar. I området finns flertalet restauranger med bl.a. de populära restaurangerna Piren, Indian Garden, Lily`s Burger, Texas Longhorn och Primo Ciao Ciao.

Närservice

Mycket nära till Lindhagens Galleria med en stor matbutik, ICA Maxi. Gallerian har systembolag, apotek, restauranger, blomsteraffär, frisör, garage med mera. Flera gym finns i området och tennishallen vid Kristinebergs IP finns precis runt hörnet. Det är även nära till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess stora utbud av butiker, caféer och restauranger.

Kommunikation

Kommunikationerna i Hornsbergs strand är bra. Nära till Stadshagens T-bana som tillhör den blåa linjen. Även nära till Kristinebergs T-bana som tillhör den gröna linjen. Fem busslinjer passerar området idag. Nr 50, 56, 65, 61 och 405. Du kan även ta dig kommunalt via Pendelbåt. Med ett par turer om dagen går den från Solna till Hornsberg och vidare till Alvik, Lilla Essingen Klara Mälarstrand och Riddarholmen.

Parkering

Boendeparkering kan sökas via Gatu- och Fastighetskontoret, Stockholms Stad. Garage finns i föreningen att hyra.

Bilder

Visa alla

HitCounter