Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lars Forssells gata 20, vån 3

Kungsholmen Hornsbergs Strand Stockholm

6 875 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Lars Forssells gata 20, vån 3

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 92,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 328
Våning 3, hiss finns
Kommentar Vån 2 enligt lantmäteriet. Vån 3 i hissen.
Ekonomi Pris: 6 875 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 3 406 kr/mån inkl värme, (obligatoriskt tillägg för bredband, tv och tele tillkommer om 200kr/mån)
Andel i föreningen: 0,4658%
Driftskostnad 11 272 kr/år
varav
El: 6 000 kr
VA: 1 680 kr
Försäkring: 3 592 kr
Beräknat antal pers: 3
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2012-2015
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk
Energideklaration Utfärdad
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
- Sjöglimt
- Öppen planlösning
- Dubbla balkonger
- Sol från morgon till kväll
- Separat badrum och wc
- Stabil förening som har sänkt avgifterna flera gånger
- Flexibelt tillträde

Harmonin och lugnet som infinner sig när man från sin balkong njuter av sjöglimten i eftermiddagssolen är svårslagen. Denna bostad erbjuder det perfekta boendet för dig som söker kombinationen välgenomtänkt och smart planlösning, väl tilltagna sociala ytor, dubbla balkonger och en stabil förening. I närområdet finns flertalet förskolor, skolor, välrenommerade restauranger, badmöjligheter, båtliv och innerstans bästa mataffär. Välkommen!

HALL: Invid dörren ligger ett ekparkettgolv som löper vidare genom bostaden. Väggarna är målade i grått vilket ger en stilsäker och smakfull känsla. Gott om plats att hänga ytterkläder finns i skjutdörrsgarderob.

SOVRUM 1/BARNRUM: Perfekt sovrum, barnrum eller kontor med lugnt läge mot föreningens gård. God förvaring i dubbelgarderob med överskåp. Plats för säng, skrivbord och ytterligare möblemang. Vitmålade väggar och parkettgolv.

SOVRUM 2: Mycket bra sovrum mot föreningens lugna gård. Här finns gott om plats för säng och ytterligare möblemang såsom skrivbord, byrå eller garderob. Används idag som lyxig walk-in-closet.

SOVRUM 3/MASTER BEDROOM: Mysigt och perfekt planerat rum där dubbelsäng får plats samt god förvaring finns i platsbyggda garderober med skjutdörrar. Från detta rum når man en av de två balkongerna.

BALKONG 1: Mot föreningens lugna och slutna gård ligger denna balkong där man kan njuta av solen på förmiddagen.

BADRUM: I förlängningen av hallen finns ett ljust och trevligt badrum med badkar. Golvet består av grå klinker och väggarna är vitkaklade. Här finns ett spegelskåp, golvvärme, WC samt tvättställ med stor kommod. Här finns även en praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare samt praktisk arbetsbänk som även fungerar som skötbord.

WC: Mitt emot badrummet finns en separat gäst-wc med kakel och klinker i vitt. Mindre tvättställ samt spegelskåp.

VARDAGSRUM: I detta luftiga och härliga vardagsrum med stora fönsterpartier finns alla förutsättningar för att trivas och umgås med vänner. Då fönstren inte har någon bostadshus mitt emot är insynen minimal. Den öppna sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till stora tillställningar och bjudningar. Här finns gott om plats och väggyta som borgar för ett smakfullt och lättmöblerat rum där både sittmöbler, mediamöbler samt förvaring på ett snyggt sätt kan inrymmas. Från rummet når man även den underbara balkongen med sol från förmiddag till kväll och sjöglimt.

BALKONG: Med sjöglimt över Mälaren njuter man här av vyn, lugnet och sol från morgon till kväll. Här möbleras med fördel balkongen så att både en bit mat, något att dricka och den vackra utsikten kan avnjutas.

KÖK: Detta smakfulla kök i stilrent vitt bryter snyggt av mot de mörka bänkskivorna. Förvaringsmöjligheterna och arbetsytorna är väl tilltagna och utrustningsnivån är hög. Här erbjuds kyl, frys, ugn, micro, diskmaskin samt avfallskvarn. Tack vare den öppna planlösningen är matplatsen inte begränsad till 6-8 platser utan kan rymma hela släkten kring jul och midsommar.

Föreningen kan ej tillhandahålla uppgift om andel av årsavgift.
Lägenheten ligger på våning 3 enligt hissen men våning 2 enligt lantmäteriets register.

Sjöglimt och dubbla balkonger!

- Sjöglimt
- Öppen planlösning
- Dubbla balkonger
- Sol från morgon till kväll
- Separat badrum och wc
- Stabil förening som har sänkt avgifterna flera gånger
- Flexibelt tillträde

Harmonin och lugnet som infinner sig när man från sin balkong njuter av sjöglimten i eftermiddagssolen är svårslagen. Denna bostad erbjuder det perfekta boendet för dig som söker kombinationen välgenomtänkt och smart planlösning, väl tilltagna sociala ytor, dubbla balkonger och en stabil förening med bra ekonomi och elbilsplatser. I närområdet finns flertalet förskolor, skolor, välrenommerade restauranger, badmöjligheter, båtliv och innerstans bästa mataffär. Välkommen!

Förening

Lars Forssells gata 20, vån 3

Förening

BRF Västermalmsterassen

Allmänt om föreningen

Brf Västermalmsterrassen är belägen på Kungsholmen i Stockholm och består av 225 lägenheter som alla upplåtes med bostadsrätt. Till föreningen hör även 8 lokaler varav en förskola (samtliga uthyrda.)
Franzéngatan 75-77, Lindhagensgatan 135-139B, Lenngrensgatan 2-4 och Lars Forssells gata 16-22, 112 15 StockholmTv och bredband

Bredband
Fiberanslutning från Ownit Bredband, 100/100 Mbps är standard Det går att uppgradera till 1 000/1 000 Mbps mot en avgift.

Kabel-TV
Föreningen har IP-TV från Ownit.

Obligatoriskt tillägg om 200kr/mån tillkommer på månadsavgiften.

Parkering

Det finns 158 bilplatser, varav 50 st är för elbilar. Det finns även ett antal handikapplatser och dubbelplatser. Avgift för garageplats är 2 081 kr (år 2018) för enkel- respektive 3 329 kr för dubbelplats. En dubbelplats innebär två parkeringsplatser där den ena platsen ligger innanför den yttre (dessa hyrs därför endast ut till en hyrestagare). Avgiften för garageplats höjs årligen den 1 januari med 2%.

Uppsägningstiden är 1 månad och det går ej att överlåta hyrd garageplats vid t.ex. lägenhetsförsäljning. Endast medlemmar i föreningen kan stå i kö för och hyra plats.

Föreningen har även 9 mc-platser för 500 kr/månad, till dessa är det just nu kö.

Cykelrum
Cykelförråd finns på gården vid trapphus 1, Franzéngatan 77, samt i källarplanet (ingång via garaget). Det finns även ett antal cykelställ på innergården. I garaget finns en servicestation för cykel med verktyg, pump och möjlighet att hänga upp cykeln.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Då föreningens ekonomi för närvarande är god finns ingen planerad höjning av nuvarande avgift. 1 januari 2019 sänktes grundavgiften med 2,5%. I juli 2017 sänktes grundavgiften med ca 15%. Under 2016 sänkte föreningen grundavgiften med ca 12%. (uppgift hämtad från föreningens hemsida 2019-04-04)

Övrigt

Rullstols- och barnvagnsrum
Det finns ett förråd i varje trapphus avsett för förvaring av rullstolar och barnvagnar.

Föreningen erbjuder möjligheten att hyra extra förråd, separat kö tillämpas.

Barnvänlig innergård med såväl studsmatta som grönytor. Dessutom en pergola som går att boka för privata tillställningar. Under kvällar och helger har föreningens minsta medlemmar fri tillgång till förskolans lekplats.

Tvättstuga
Finns ej

Återvinningsrum/Soprum
På Lenngrensgatan finns ett soprum avsett för källsortering och återvinning. Kärl finns bland annat för ljuskällor, elektronik, tomglas, plast, wellpapp, metallförpackningar och mindre grovavfall. Utöver detta rum finns det sju soprum där majoriteten har separat kärl för matavfall.

Senaste årsredovisningen för 2018 ej klar ännu.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter