Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Jungfrugatan 52

Östermalm STOCKHOLM

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Jungfrugatan 52

Antal rum 2 rum
Boarea 67,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1003
Våning 1 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 3 234 kr/mån
Andel i föreningen: 7,63%
Driftskostnad 6 672 kr/år
varav
El: 4 200 kr
Försäkring: 2 472 kr
Kommentar Driftkostnaderna är uppskattade. Driftkostnader är individuella och baserar sig på avtal &v förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår 1928
Energideklaration
Utfärdad den 19 mars 2010
Energiklass: -
BALKONG

20-TALS CHARM

GENOMGÅENDE PLANLÖSNING

ATTRAKTIV LUGN ADRESS

Med ett perfekt lugnt läge på Östermalm ligger denna vackra 20-talspärla med balkong och lugnt gårdsläge. Tidstypiska detaljer möter moderna inslag på ett fenomenalt sätt. Allt totalrenoverades 2017.
Spröjsade fönster, generös takhöjd, klassisk vacker stavparkett i fiskbensmönster och genomgående planlösning. I köket möts du av toppdetaljer som Carraramarmor, inbyggd vinkyl och Smegkyl. Med andra ord: ett boende för den kräsne. Bostaden går även att göra om till en möjlig trea!

HALL
Säkerhetsdörr. Rymlig hall med vacker stavparkett och vitmålade väggar. Infällda spotlights i tak. God förvaring med rymliga platsbyggda garderober.

BADRUM
Modernt vackert renoverat badrum i sten och gråa nyanser! Golvvärme, inbyggd wc, dusch med vikbara glasväggar, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare.

SOVRUM
Ljust vackert sovrum med vackra detaljer från det stora fönstret. I sovrummet finns gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Sovrummet har stavparkett och nymålade väggar i en grå betoning. (Målades 2020)

KÖK
Stilsäkert kök med hög standard. Stort fönster! Exklusiva tillval som varmgråa köksluckor gjorda av Järfälla Snickeri, bänkskiva och stänkskydd i exklusiv Carraramarmor, underlimmad ho och designblandare i mässing. Induktionshäll, spisfläkt, inbyggdnadsugn och inbyggd mikro. Helintegrerad diskmaskin, inbyggd vinkyl och smegkyl. I köket finns gott om förvaringsutrymmen. Ljusa väggar och vacker stavparkett. Öppet och ljust.

VARDAGSRUM
Generöst ljust vardagsrum. Centrerad balkong med vackra detaljer tar plats. Stora möjligheter till att dela av för en möjlig trea om man vill det. Ljusa väggar, dubbla takrosetter och klassisk stavparkett i fiskbensmönster.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 4-5 kvm

YTA
67 kvm.

OMRÅDE
Östermalm med sina vackra paradgator och historiska minnesmärken är ett av Stockholms mest älskade områden. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förutom Östermalmstorg med trevliga Saluhallen, når man på några minuter Karlaplan med Fältöverstens shopping och Djurgården med dess vackra promenad- och joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Utmärkta kommunikationer med T-bana Stadion och Karlaplan samt en uppsjö bussar endast ett stenkast bort.

Ljus genomgående 20-tals pärla med generös takhöjd och balkong! (HÖGT LÄGE)

Med ett perfekt lugnt läge på Östermalm ligger denna vackra 20-talspärla med balkong och lugnt gårdsläge. Tidstypiska detaljer möter moderna inslag på ett fenomenalt sätt. Allt totalrenoverades 2017. Spröjsade fönster, generös takhöjd, klassisk vacker stavparkett och genomgående planlösning. I köket möts du av toppdetaljer som Carraramarmor, inbyggd vinkyl och Smegkyl. Med andra ord: ett boende för den kräsne. Bostaden går även att göra om till en möjlig trea!

Välskött och trevlig förening. Varmt välkommen!

Förening

Jungfrugatan 52

Förening

Brf Ripan Jungfrugatan

Allmänt om föreningen

Brf Ripan Jungfrugatan är en s k äkta bostadsrättsförening som består av 14 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt två lokaler med hyresrätt. Den vackra byggnaden uppfördes år 1928 och ritades av arkitekterna Bocander & Cronvall. Bostadsytan uppgår till 866 kvm och lokalytan till 168 kvm. Föreningen äger marken.

URVAL AV UTFÖRDA RENOVERINGAR
2019 - Stamspolning
2018 - Hisskorgen målades.
2017 - Renovering av tak.
2017 - Ommålning fönster.
2017 - Renovering av tvättstugan.
2016 - Balkonger byggdes.
2016 - Hissen renoverades.
2015 - Godkänd OVK.
1984 - Rörstammar byttes i kök & bad.
1984 - Elstigarna i fastigheten byttes.
1984 - Fasaden renoverades.

FRAMTIDA UNDERHÅLL
En råyta om 21 kvm planeras att byggas om till en liten lägenhet. Bygglov inskickat. Trapphusen planeras att renoveras framöver.

FACILITETER
För medlemmars förfogande finns en gemensam tvättstuga i källaren.

PARKERING
I området råder boendeparkering för mantalsskriven. Närliggande föreningar hyr även ut garageplatser externt.

ÖVRIGT
Köpare betalar en överlåtelseavgift på 2,5% och eventuell pantsättningsavgift om 1% av gällande pbb. Juridisk person godkännes ej. Delat ägande föräldrar/barn godkänns. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Östermalm är ett av Stockholms mest älskade områden. Vackra paradgator med historiska minnesmärken, blandat med gröna parker och trendiga butiker och nöjesliv gör stadsdelen omväxlande och trivsam. Här har du närhet till vacker natur på Djurgården och Gärdet samtidigt som du har Stockholms bästa restauranger och kulturliv runt hörnet.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter