Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Harry Martinsons Gata 11

Kungsholmen Hornsbergs Strand Stockholm

5 250 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Harry Martinsons Gata 11

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 83,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 51001
Våning 1, hiss finns
Ekonomi Pris: 5 250 000 kr Accepterat pris
Avgift: 3 703 kr/mån inkl värme, kallvatten (obligatorisk tillägg om 220kr/mån tillkommer för bredband)
Andel i föreningen: 0,6159%
Driftskostnad 13 934 kr/år
varav
El: 6 500 kr
VA: 1 440 kr
Försäkring: 5 994 kr
Beräknat antal pers: 4
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2011-2013
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX
Energideklaration
Utfärdad den 2 februari 2016
Energiklass: D
Energiprestanda: 98 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Accepterat pris! Välkommen till denna rymliga trea med radhuskänsla! Här njuter man av stor uteplats i sydväst där man har möjlighet att sitta ute hela sommaren och njuta av grillkvällar. Hela bostaden präglas av stora fönsterpartier, sammanhängande och social planlösning, väl tilltagna utrymmen samt smakfulla och stilrena materialval. På badrocksavstånd väntar härliga bad och i området finns många trevliga restauranger, fantastisk strandpromenad och lekplatser.

HALL: Bostadens hall erbjuder gott om plats för ytterkläder i stor garderob med skjutdörrar. Här finns också plats för hatthylla och skoställ. Hallens klinkergolv är praktiskt vintertid och övergår i ekparkett som löper vidare genom hela bostaden. I förlängningen av hallen finns städskåp samt stor walk-in-closet med plats för det mesta.

KÖK: Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en härlig social planlösning. En smart halvvägg avskiljer matplatsen från vardagsrummet och ger på kökssidan extra avställningsyta och förvaring. Köket är stilrent vitt, har bänkskivor i ek och glasmosaik ovan bänken. Goda förvaringsutrymmen i över- och underskåp och arbetsytor. Köket är utrustat med kvalitetsvitvaror i form av induktionshäll, diskmaskin (ny 2018), ugn, micro samt kombinerad kyl/frys. (Vinkyl ingår ej)

VARDAGSRUM: Stort härligt vardagsrum med flera olika möbleringsalternativ. Gott om plats för både sittmöbler, bokhyllor och tv-bänk. Den öppna planlösningen mot köket är perfekt för barnfamiljen då man kan laga mat i köket och samtidigt ha full uppsyn över vad som sker i vardagsrummet. Väggarna är vitmålade och golvet utgörs av parkett.

BADRUM: Fräscht helkaklat badrum med grå klinker och golvvärme, vita kaklade väggar. Praktisk tvättdel utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovan dem en praktisk bänk som också kan fungera som skötbord. God förvaring i överskåp. Tvättställ med kommod, badkar med dusch.

SOVRUM 1/MASTER BEDROOM: Väl tilltaget sovrum mot föreningens lugna innergård och bostadens uteplats. Här finns gott om plats för dubbelsäng och längs ena väggen finns goda förvaringsmöjligheter i 3 garderober. Väggarna är vitmålade med smakfull fondvägg i form av Svenskt Tenns Vårklockor signerad Josef Frank. Från rummet nås bostadens härliga uteplats.

UTEPLATS: Här kan ett stort sällskap njuta av middagen i sommarvärmen medan middagen tillagas på grillen. Helt insynsskyddad sommartid tack vare stor uppväxt häck. Belägen i sydvästligt läge. Här finns även gott om plats för solstolar eller odlingslådor. I direkt närhet till uteplatsen finns föreningens lekplats som är belägen på den låsta och lugna innergården. En stor fördel är att man slipper ta hiss till gården då man når denna via en port mot Harry Martinssons gata.

SOVRUM 2: Perfekt barnrum, gästrum eller kontor. Också beläget mot föreningens lugna och stängda innergård. Gott om plats för enkelsäng, skrivbord och byrå. Förvaring i 2 garderober. Väggarna är målade och längs ena väggen sitter en exklusiv tapet från Svenskt Tenn kallad Elefant, formgivare Estrid Ericson.

Till lägenheten hör ett förråd på vinden om ca 4kvm.
Accepterat pris! Välkommen till denna rymliga trea med radhuskänsla! Här njuter man av stor uteplats i sydväst där man har möjlighet att sitta ute hela sommaren och njuta av grillkvällar. Hela bostaden präglas av stora fönsterpartier, sammanhängande och social planlösning, väl tilltagna utrymmen samt smakfulla och stilrena materialval. På badrocksavstånd väntar härliga bad och i området finns många trevliga restauranger, fantastisk strandpromenad och lekplatser.

Förening

Harry Martinsons Gata 11

Förening

Brf Gåspennan

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheten Lyckolandet 1 som är belägen på adresserna Franzéngatan 50-54, Harry Martinssons gata 7-13, Hornsbergs strand 69-77 och Pär Lagerkvists gata 24-36. Föreningen består av 164 bostadsrättslägenheter i storlekarna 2-5 rum och kök. I föreningen finns fem lokaler, samtliga är uthyrda. Mer information finns i Årsredovisningen. Föreningen är en äkta förening.

EKONOMI

Det finns för närvarande ingen planerad höjning av månadsavgiften. Kontrollerat med föreningen 2019-03-13.

Föreningens ekonomi är god med för närvarande stort positivt kassaflöde. Detta används till att göra amorteringar på befintliga lån på fastigheten (år 2016 totalt 3,8 mkr).

Föreningen tillämpar rak avskrivning på 100 år. Föreningen äger marken för fastigheten.

Utöver månadsavgiften tillkommer 220kr/mån i obligatoriskt tillägg för bredband/Telia Triple play.
Kostnad för uppvärmning och kallvatten ingår i avgiften. Varmvattenförbrukning ingår inte i avgiften utan betalas separat av varje bostadsrättshavare efter egen förbrukning. Varmvatten debiteras i efterskott med
fyra månaders förskjutning. Föreningen har inget gemensamt elavtal för samtliga lägenheter. Säljare och
köpare ansvarar för avslut och nytecknande och reglerar själva övergångsperioder.

Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 1% av gällande prisbasbelopp.
En överlåtelseavgift tas ut med 2,5% av gällande prisbasbelopp som betalas av köparen.

PARKERING

Föreningen disponerar över 117 parkeringsplatser i garage. 65 platser i fastigheten och 52 platser i gemensamhetsanläggningen Lycksaligheten i intilliggande Brf Poeten. I dagsläget är det kö till ledig plats. Avgiften per månad uppgår till 1500 kr respektive 1300 kr inklusive moms (år 2017) för platser i Gåspennans respektive Poetens garage. Endast medlemmar i föreningen har möjlighet att hyra
garageplats. Uppsägningstiden är tre månader. Vid utträde ur föreningen sägs garageplatsen upp.

Det är endast möjligt att hyra en bilplats och en mc-plats per lägenhet.

För vidare information, kontakta Valvet förvaltning AB som sköter driften och är ansvarig för
garageplatserna samt garagekön.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Föreningen har en innergård med planteringar, lekplats och cykelställ. Innergården är skyddad med gallergrindar med kodlås. Föreningen har två soprum för hushållsopor och återvinningsbart avfall, dvs plast, tidningspapper, kartong, metall och glas. Det finns även kärl för småel och glödlampor.

Det finns ingen gemensam tvättstuga i föreningen. Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

Det finns ett förråd avsett för rullstols- och barnvagnsförvaring i anslutning till de flesta trapphus.

I föreningen finns fyra cykelrum. Det finns även ett begränsat utrymme för cyklar på föreningen innergård.

INTERNET OCH TV

Gåspennan har avtal med Telia om leverans av bredband. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med
så kallad Triple Play-funktion som levererar Digital-tv, telefon och Internetanslutning. Internetanslutning med en hastighet på 50/8-100/10 Mbit per sekund. I varje lägenhet finns en digitalbox. Denna tillhör föreningen och ska lämnas kvar vid överlåtelse. Avgiften för standardutbudet ingår i månadsavgiften, för tillägg tecknar lägenhetsinnehavaren själv avtal med Telia.

Förråd

Varje lägenhet har ett externt förråd i fastigheten. Förråden finns i källar-, entré- och vindsplan.

ÖVRIGT

Det är tillåtet med släkt-/föräldra- och barnägande i föreningen. Inget särskilt krav finns på andelsstorlek.

Juridisk person får inte förvärva lägenhet i Brf Gåspennan.

Uthyrning i andra hand

Föreningen prövar alla ansökningar om uthyrning i andra hand. Samtycke lämnas normalt inte för korttidsuthyrning.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter