Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Gyllenborgsgatan 9

Kungsholmen Thorildsplan Stockholm

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Gyllenborgsgatan 9

Antal rum 1,5 rum + KÖK
Boarea 36,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 313
Ekonomi Avgift: 2 123 kr/mån Inkl värme, VA
Andel i föreningen: 0,16141%
Andel av årsavgift: 0,16217%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1926-1936
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
- Unik terrass mot grönskande park
- Underbar 20-talscharm
- Fantastiskt ljus i hela bostaden
- Möjlig tvåa
- Stabil förening med god ekonomi
- Goda kommunikationer med tunnelbana

Varmt välkommen till denna mycket tilltalande 20-talspärla med svårslagen terrass! Fantastisk utsikt mot grönskande park, bevarade plankgolv från byggnadsåret, spröjsade originalfönster och väl tilltagen takhöjd. Belägen i vacker fastighet i en förening med mycket god ekonomi, lummiga innergårdar och ett klockrent läge med närhet till Rålambshovsparken, Thorildsplans tunnelbana, Fridhemsplan och Hornsbergs Strand.

HALL: Direkt i bostadens entré finns plats för ytterkläder och skor. Här finns även en praktisk klädkammare för förvaring av ytterkläder och dylikt. Det vackra plankgolvet löper från hallen vidare genom hela bostaden. Väggarna är målade i vitt och takhöjden (ca 2,80) är väl tilltagen vilket ger rymd och harmoni.

KÖK: Från hallen nås det underbara köket med vackert fönster mot omgivande grönska. Med verklig känsla för stil har man här renoverat köket med stilrena grå luckor, bänkskiva i marmor samtidigt som man bevarat serveringsskåpet från byggnadsåret. Här finns alla bekvämligheter såsom spis, diskmaskin, fläkt samt kyl/frys. Allt på en smart planlösning med gott om förvaring i skåp och med bra bänkytor.

VARDAGSRUM: Stort härligt rum som blir extra trivsamt tack vare takhöjden och det härliga ljusinsläppet. Rummet är beläget med utsikt mot Thorildsplans grönskande park där insynen är minimal och man från fönstret kan se årstiderna skifta i de vackra träden. Här inryms utan problem både soffa, tv-bänk och säng. I ena hörnet finns en stor klädkammare som sväljer det mesta i klädväg. Väggarna är gråmålade med en fondtapet från rebel walls och golvet är vacker parkett från byggnadsåret. Från rummet nås den svårslagna terrassen.

TERRASS/BALKONG: Omgiven av vackra 20-talsbyggnader och grönska njuter man här av av solen större delen av dagen. Här finns gott om plats för både bord, stolar, loungemöbler och växter.

BADRUM: Stambytt badrum med kakel och klinker. Stilren inredning i vitt bestående av tvättställ med skåp, förvaringsskåp och spegel. Väl tilltagen duschdel samt WC erbjuds också.

Man disponerar ett förråd.
Lägenheten anges som 1 rum och kök i föreningens register men disponeras idag som 1,5 rum och kök där halvrummet avser den möblerbara hallen.

Förening

Gyllenborgsgatan 9

Området

Fastigheten är belägen i lugna och trivsamma kvarter bestående av blandad bebyggelse från mestadels 1920-tal. I området finns lekplatser och grönområden samt caféer, restauranger och butiker. Längs Lindhagensgatan är serviceutbudet stort med bland annat Lindhagensgallerian innehållande ICA Maxi, apotek, systembolag och frisör. I närheten finns också flera gym, såsom SATS, Nordic Wellness och Friskis & Svettis. Närhet till natur och bad såsom Rålambshovsparken, Hornsbergs Strand och Fredhälls badklippor. Ca 10 minuters promenad till Fridhemsplans citypuls där ni finner ett stort urval av service, shopping, mysiga caféer och restauranger. Lindhagen på nordvästra Kungsholmen har senaste åren vuxit till en ny stadsdel med ett rikt utbud av både bostäder, restauranger, strandpromenad och friska bad.

Kommunikation

Ett kvarter från T-bana Thorildsplan (grön linje). Ca 5 minuters promenad till T-bana Stadshagen (blå linje). Buss 50, 196 och 197.

Parkering

Om man är mantalsskriven på Kungsholmen kan man ansöka om tillstånd för boendeparkering hos Gatu- och Fastighetskontoret. För mer info se www.stockholm.se/boendep.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering