Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Grubbens gata 7, 4/4tr

Kungsholmen Stockholm

7 000 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Grubbens gata 7, 4/4tr

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 87,00 kvm
faktisk uppmätn norm SS 21054

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 90 / 1403
Våning 4 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 7 000 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 3 183 kr/mån inkl. värme, VA
Andel i föreningen: 9,29%
varav
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftskostnaderna är individuella och kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning. Utöver månadsavgifter tillkommer kostnad för hushållsel och försäkring.
Pantsatt Ja
Allmänt - Säljaren disponerar ett källarförråd samt ett vindsförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1920
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 18 februari 2013
Energiklass: -
Energiprestanda: 146 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Båten 8
- Skuldfri förening
- Bra planlösning
- Balkong mot lummig och lugn gård
- Fungerande öppen spise
- Möjlig 4rok
- Bra kommunikationer
- Fridhemsplan med rikt utbud av service, affärer och restauranger

På fantastisk bra läge med en perfekt kombination av lugn och liv finner vi denna välplanerade trerummare med balkong i söderläge mot lugn gård. En genomgående lägenhet med vackra brädgolv, fina ytskikt och i en skuldfri förening. Ett stenkast bort välkomnar Fridhemsplan och dess rika utbud av restauranger, caféer och kommunikationer. Lägenheten är belägen högst upp i detta fina och väl omhändertagna 20-tals hus med hiss. Två väl avvägda sovrum, rymligt badrum samt klädkammare gör den här trerummaren väl värd ett besök!

Området är ett av Kungsholmens bästa lägen och får man här allt som efterfrågas av ett storstadsliv. I närområdet hittar vi caféer, butiker och restauranger. För den aktive finns härliga promenadstråk längs med vattnet runt hela Kungsholmen. På sommarmånaderna blomstrar Kungsholmens restaurangliv och det finns gott om härliga pubar och caféer värt att besöka. Självklart finns även gott om platser för bad och sol! Kring Fridhemsplan hittar vi utmärkta kommunikationer med flertalet busslinjer men framförallt med t-banans gröna och blåa linje.

HALL
Väl tilltagen hall med goda avhängningsmöjligheter och gott om förvaring genom garderob. Slittålig klinker och ljusa väggar.

KÖK
Trivsamt och rymligt med all maskinell utrustning som krävs av ett modernt kök. Här finns spishäll, inbyggnadsugn, diskmaskin, kyl/frys samt fläkt. Ljusa vita luckor bryts mot mörk bänkskiva i rejäl granit och vitt kaklat stänkskydd. Gott om förvaring genom över- och underskåp samt bra arbetsytor. Naturlig plats för matgrupp och vackert fönsterparti. Rejält brädgolv och vita väggar.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet rymmer såväl soff- som tv-möblemang och större matgrupp. Rummet präglas av den härliga eldstaden uppförd i tidstypisk design. Ett härligt rum med flera olika möbleringsalternativ. Vita väggar och brädgolv.

SOVRUM 1
Det ena sovrummet rymmer gott och väl en dubbelsäng samt extra förvaring. Fönster som vetter mot den lugna och gröna innergården. Ljusa väggar i grå ton. I direkt anslutning till sovrummet finns den stora klädkammaren som är smart inredd för maximal förvaring.

SOVRUM 2/ARBETSRUM/GÄSTRUM
Används idag som kontor men passar även bra som sovrum. Rymmer dubbelsäng och skrivbord samt extra förvaring. Från rummet når man den trevliga balkongen som vetter mot innergården och söder. Högt fritt läge med många soltimmar!

BADRUM
Helkaklat badrum i ljusa toner. Här finns dusch, wc, handfat med kommod. Vitt kaklade väggar och rutmönstrat golv bestående av klinker. Dimbara spotlights i taket.

Förening

Grubbens gata 7, 4/4tr

Förening

Brf Bryggan i Stockholm

Allmänt om föreningen

Brf Bryggan i Stockholm bildades 2007 och förvärvade 2009 fastigheten Båten 8. I föreningen finns 15 bostadslägenheter varav 2 upplåts med hyresrätt. Föreningen har även två stycken lokaler upplåtna med hyresrätt.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till ComHem som levererar bredband och kabel-tv. Varje lägenhetsinnehavare tecknar själv det abonnemang man önskar hos ComHem.

Parkering

I området gäller boendeparkering.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningen är skuldfri och har dessutom två hyresrätter som kan ses som dolt kapital. Man har beslutat att from 1 april teckna ett gruppavtal där basutbud för Kabel-tv samt bredband ska ingå i avgiften. Man kommer då att höja avgiften med 250kr. I övrigt finns inga beslutade avgiftsändringar. Kontrollerat med föreningens ordförande 2018-02-21. Se senaste årsredovisningen på MOHV.se.

Renoveringar - utförda och planerade

2012 Byggdes balkonger
2012 Gårdsrenovering
2013 Trapphusrenovering
2014 Renovering av tvättstuga
2015 Ny hiss

En teknisk besiktning av fastigheten görs i dagsläget för att upprätta en ny underhållsplan för de kommande 10-20 åren. Det renoveringsprojekt vi hitintills planerar inom en tioårsperiod är relining av stammarna.

Övrigt

I källaren finns en tvättstuga med 2st tvättmaskiner (nya från 2013), 1 torktumlare, torkskåp samt mangel. För föreningens medlemmar finns också cykel- och barnvagnsrum. Föreningen har en fin och grönskande innergård med lekplats samt grillmöjligheter.

Överlåtelseavgift samt pantsättningsavgift betalas av köparen. Juridisk person godkänns ej.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter