Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Grubbens gata 7, 1/2 tr

Kungsholmen Stockholm

3 595 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Grubbens gata 7, 1/2 tr

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 45,00 kvm
Säljarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 78
Våning 0 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 595 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 1 659 kr/mån inkl värme, VA
Andel i föreningen: 4,62%
Driftskostnad 7 500 kr/år
varav
El: 5 000 kr
Försäkring: 2 500 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnaderna är individuella och kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1920
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 18 februari 2013
Energiprestanda: 146 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Båten 8
- LÅG AVGIFT OCH SKULDFRI FÖRENING!

- BEVARADE ORIGINALDETALJER

- NYTT BADRUM

- FANTASTISK INNERGÅRD

- CENTRALT LÄGE

Denna rakt igenom smakfulla och charmiga bostad har renoverats med känsla för stil och finess. De vackra trägolven som löper genom bostaden, det lugna läget mot föreningens gård och det tidlöst renoverade badrummet och köket ger en lyxig känsla och en hög trivselfaktor. Här bor du i hjärtat av Kungsholmen, med allt man kan önska sig inom behagligt gångavstånd. Direkt närhet till utmärkta kommunikationer i form av tunnelbana (ca 3 min) eller buss (ca 1 min). Med en kort promenad nås Fridhemsplan, Kronobergsparken, Kungsholms Strand och City. Där erbjuds uteserveringar, parker, promenad- och joggingstråk längs vattnet och mycket mer.

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
En ljus och luftig hall med svart klinker direkt invid dörren som sedan övergår i ett vackert plankgolv. Väggarna är ljust målade och smarta detaljer såsom platsbyggda hyllor förhöjer helhetsintrycket.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet och köket flyter samman och ligger med lugnt läge mot gården. Här finns plats för både vänner och familj att avnjuta en trevlig middag då här finns matplats för 4-6 personer. Rummet har även plats för stor soffa, tv-möbel och ytterligare möblemang.

KÖK
Köket är stilrent vitt och går utmärkt ihop med de ljusa väggarna och trägolvet. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, spishäll, ugn, micro, kyl/frys & fläkt. Förvaringsutrymme finns det gott om och bänkyta likaså.

SOVRUM
Här får man med lätthet plats en dubbelsäng och annat möblemang i form av skrivbord, garderob, byrå eller liknande. Ett vackert spröjsat fönster blickar ut mot föreningens gård.

BADRUM
Bostaden kan stoltsera med ett totalrenoverat badrum från 2017. Väggarna är klädda med vitt kakel och på golvet ligger carraramarmor med golvvärme som ger badrummet en lyxig hotellkänsla. En snygg takdusch och duschrörrar i klarglas återfinns i ena änden av badrummet och i andra en vägghängd WC, tvättställ samt spegelskåp.

ÖVRIGT
Bostaden anges i föreningens register som 1 rum och kök med disponeras idag som 2 rum och kök.

OMRÅDE
På ett av Kungsholmens bästa lägen får man här allt man efterfrågar av ett storstadsliv. I närområdet hittar vi caféer, butiker och restauranger. För den aktive finns härliga promenadstråk längs med vattnet runt hela Kungsholmen. På sommarmånaderna blomstrar Kungsholmens restaurangliv och det finns gott om härliga pubar och caféer värt att besöka. Självklart finns även gott om platser för bad och sol! Kring Fridhemsplan hittar vi utmärkta kommunikationer med både buss men framförallt med t-banans gröna och blå linje. Även Karlbergs pendeltågsstation ligger inom promenadavstånd.
Denna rakt igenom smakfulla och charmiga bostad har renoverats med känsla för stil och finess. De vackra trägolven som löper genom bostaden, det lugna läget mot föreningens gård och det tidlöst renoverade badrummet och köket ger en lyxig känsla och en hög trivselfaktor. Här bor du i hjärtat av Kungsholmen, med allt man kan önska sig inom behagligt gångavstånd. Direkt närhet till utmärkta kommunikationer i form av tunnelbana (ca 3 min) eller buss (ca 1 min). Med en kort promenad nås Fridhemsplan, Kronobergsparken, Kungsholms Strand och City. Där erbjuds uteserveringar, parker, promenad- och joggingstråk längs vattnet och mycket mer. Välkommen!

Förening

Grubbens gata 7, 1/2 tr

Förening

Brf Bryggan i Stockholm

Allmänt om föreningen

Brf Bryggan i Stockholm bildades 2007 och förvärvade 2009 fastigheten Båten 8. I föreningen finns 15 bostadslägenheter varav 2 upplåts med hyresrätt. Föreningen har även två stycken lokaler upplåtna med hyresrätt.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till ComHem som levererar bredband och kabel-tv. Varje lägenhetsinnehavare tecknar själv det abonnemang man önskar hos ComHem.

Parkering

I området gäller boendeparkering.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningen är skuldfri och har dessutom två hyresrätter som kan ses som dolt kapital. Man har beslutat att from 1 april teckna ett gruppavtal där basutbud för Kabel-tv samt bredband ska ingå i avgiften. Man kommer då att höja avgiften med 250kr. I övrigt finns inga beslutade avgiftsändringar. Kontrollerat med föreningens ordförande 2018-02-21. Se senaste årsredovisningen på MOHV.se.

Renoveringar - utförda och planerade

2012 Byggdes balkonger
2012 Gårdsrenovering
2013 Trapphusrenovering
2014 Renovering av tvättstuga
2015 Ny hiss

En teknisk besiktning av fastigheten görs i dagsläget för att upprätta en ny underhållsplan för de kommande 10-20 åren. Det renoveringsprojekt vi hitintills planerar inom en tioårsperiod är relining av stammarna.

Övrigt

I källaren finns en tvättstuga med 2st tvättmaskiner (nya från 2013), 1 torktumlare, torkskåp samt mangel. För föreningens medlemmar finns också cykel- och barnvagnsrum. Föreningen har en fin och grönskande innergård med lekplats samt grillmöjligheter.

Överlåtelseavgift samt pantsättningsavgift betalas av köparen. Juridisk person godkänns ej.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter