Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Spannmålsgränd 14

Vikhem Staffanstorp

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Spannmålsgränd 14

Antal rum 5 rum + kök
Boarea 112,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 12
Ekonomi Avgift: 5 231 kr/mån
Andel i föreningen: 3,1588%
Andel av årsavgift: 3,6%
Kommentar Driftkostnaden står för uppvärmning samt elförbrukning.
Uteplats: Härligt trädäck i soligt söderläge. Upplåten mark: Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten)
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp 2-plans radhus
Byggnadsår 2019
Uppvärmning Luftvärmepump
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
På underbart läge finner vi denna pärla på 112,5 kvm. Bostaden stod klar 2019, känslan av nyproduktion håller sig kvar och märks av när man sätter sin fot innanför dörren. Vi välkomnas in i hallen som har klinker på golv och gott om avhängningsutrymme. Genomgående i huset är ekparkett på golven. Den öppna planlösningen, söderläge samt stora fina fönster ger ett underbart ljusinsläpp och skapar en härlig rymd. Nedre plan är sällskapliga ytor som bjuder in till härliga stunder med familj och vänner, från vardagsrummet når vi även uteplatsen. Trappan i vitt och ek leder oss upp till ovanvåningen där vi finner vi bostadens sovrum. Här har man gjort om allrummet till ett sovrum samt slagit ihop två sovrum med extra garderobsvägg. Ett boende utöver det vanliga som inte får missas! Välkomna på visning!

HALL

Välkomnande hall med klinkergolv som övergår i parkettgolv och vitmålade väggar. Praktisk förvaring under trappan som leder oss till ovanvåningen.

KÖK

Det moderna, vita köket med öppen planlösning har vitmålade väggar och parkettgolv. Vit kakel som stänkskydd och är utrustat med spishäll, kyl, mikrovågsugn, frys, fläkt, diskmaskin och inbyggnadsugn. Samtliga vitvaror är rostfria, från 2019 och av märket Husqvarna.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet är hjärtat i bostaden och bjuder in till underbara stunder med familj och vänner. Vita väggar och parkett på golv. Härifrån når vi uteplatsen som ligger i soligt söderläge.

BADRUM, nedre plan

Helkaklat badrum i vitt med klinkergolv i mörkt grått och vitt samt duschhörna. Mysfaktorn i badrummet utökas med härlig golvvärme

TVÄTTSTUGA

Ljusa väggar och mörkt klinkergolv. Här finns tvättmaskin, torktumlare och frånluftsvärmepump (Nibe).

HALL, övre plan

Trappan som går i vitt med trappsteg i ek leder oss upp till hallen och sovrummen som går i ljusa färger med parkettgolv.

MASTER BEDROOM

Underbart ljusinsläpp från stort fönster och målade väggar i ljus kulör. Längs med väggen finns inbyggda garderober och skjutdörrar. Utsikt mot en av dammarna.

SOVRUM 2

Ljus målade väggar och parkettgolv.

SOVRUM 3

Ljus målade väggar, parkettgolv och garderobsvägg med skjutdörrar.

BADRUM

Helkaklat badrum i vitt med klinkergolv i mörkt grått och vitt samt badkar.

Underbart radhus i populära vikhem!

På underbart läge finner vi denna pärla på 112,5 kvm. Bostaden stod klar 2019, känslan av nyproduktion håller sig kvar och märks av när man sätter sin fot innanför dörren. Vi välkomnas in i hallen som har klinker på golv och gott om avhängningsutrymme. Genomgående i huset är ekparkett på golven. Den öppna planlösningen, söderläge samt stora fina fönster ger ett underbart ljusinsläpp och skapar en härlig rymd. Nedre plan är sällskapliga ytor som bjuder in till härliga stunder med familj och vänner, från vardagsrummet når vi även uteplatsen. Trappan i vitt och ek leder oss upp till ovanvåningen där vi finner vi bostadens sovrum. Ett boende utöver det vanliga som inte får missas! Kontakta mäklaren för mer information.

Förening

Spannmålsgränd 14

Förening

Brf Vikhems by

Allmänt om föreningen

Brf Vikhem i Staffanstorp består av 31 stycken bostadsrättsradhus varav 29 stycken är i två plan på 112,5 kvm och 2 stycken är i tre plan på 149,5 kvm. Det är 8 stycken bostadslängor, 31 förråd och 2 stycken miljöhus. Bostadsrättsradhusen stod färdiga år 2019.

Tv och bredband

Anslutning för internet och TV sker via fast anslutning (fiber)

Parkering

1 st p-plats tillhör bostadsrätten.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Vikhem är Staffanstorps nya stadsdel och här finns en blandad bebyggelse, allt från friliggande villor till radhus och lägenheter. Härifrån når du snabbt till både Malmö, Lund och Köpenhamn.

Närservice

Livs, frisör samt pizzeria i området. Mataffärer 10 min ifrån.

Kommunikation

Bussförbindelser till både Malmö och Lund.

Bilder

Visa alla

HitCounter