Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Grindtorps skolgränd 20, Våning 6

Täby Centrum

2 675 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Grindtorps skolgränd 20, Våning 6

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 43,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 770-1-11603
Våning 6 av 7, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 675 000 kr utgångspris
Avgift: 2 803 kr/mån inkl värme, kallvatten, bredband, kabel-tv, förråd samt tilläggsförsäkring bostadsrätt.
Andel i föreningen: 0,5304%
Andel av årsavgift: 0,5304%
Driftskostnad 5 300 kr/år
varav
El: 1 950 kr
VA: 1 500 kr
Försäkring: 1 850 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftskostnad enligt schablon
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 2016
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 3 april 2020
Energiklass: C
Primärenergital: 89 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

Hall:

Ljus entré med plats för klädavhängning. Vita väggar genomgående i hela lägenheten.

Badrum:

Helkaklat och stilrent badrum med kombinerad tvättmaskin-och torktumlare. Hörndusch med vikbar glasvägg i klarglas. Handdukstork, wc, handfat med underhängd kommod samt badrumsskåp.

Kök:

Stilrent kök i direktanslutning till vardagsrum. Marbodalkök med vita skåpluckor och grå bänkskiva. Integrerade och rostfria vitvaror; varmluftsugn, induktionshäll, diskmaskin samt kyl/frys.

Vardagsrum:

Rymligt och ljust sällskapsrum med fantastiska fönsterpartier. Här får du plats med både soffgrupp och matbord. Utgång till balkong i högt, fritt läge.

Sovrum:

Separat sovrum med plats för säng.

Fantastisk tvårummare högt upp i huset!

+ Högt och fritt läge
+ Nylagda golv i hela lägenheten 2020
+ Insynsskyddad
+ Garage i huset

Varmt välkommen till Grindtorps Skolgränd 20. Nu presenteras något unikt. Optimalt planerad tvårummare näst högst upp i huset med en fantastiskt utsikt. Lägenheten ligger i ett trevligt gavelläge, helt utan insyn. Vacker utsikt över taknockarna mot Täby Park. Bostaden har en öppen planlösning med generösa fönsterpartier som genererar stora ljusinsläpp. Här är livskvalité på högsta nivå och du tar hissen direkt ned till varmgaraget. Här erbjuds medlemmarna ett lägenhetsförråd.

Tänk att du har möjligthet att gå ner till Täby Centrum på två minuter, avnjuta en fantastisk måltid och samtidigt komma hem till lugnet och stillheten. Alternativt promenerar du ner till Roslagsbanan på en minut som även tar dig in till Tekniska högskolan på 20 minuter.

Här bor du i direkt närhet till Täby Centrum men samtidigt slipper du trafiken, byggnaderna och stressen. Perfekt kombination för dig som vill komma närmre kommunikationer, livsmedelsbutiker, restauranger, systembolag. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072-5 55 10 71 alt. oscar.hallbygard@mohv.se för mer information

Förening

Grindtorps skolgränd 20, Våning 6

Förening

Brf Orion

Allmänt om föreningen

Föreningen består av 123 ljusa och yteffektiva lägenheter i en byggnad om åtta våningar inklusive terrassvåning.
Till varje lägenhet hör ett separat förråd vars storlek är anpassad till lägenhetsstorlek. De flesta förråden är placerade i källarplanet.
I entréplanet finns förutom lägenheter utrymme för källsortering av sopor, styrelserum och gästlägenhet med övernattningsrum för långväga släkt och vänner.
Lägenheterna i det hästskoformade huset är fördelade på fyra trapphus och under huset finns källare och garage.
Garageplatserna nås bekvämt via hiss från bostadsplanet vilket gör att man får en bilfri boendemiljö på gården.
Gården är rik på växtlighet. Lekplatser med gungor, sandlådor och lekskulpturer gör parken välkomnande för barn.
Nära till centrum och med gångavstånd till det mesta. Här hittar du ett av Sveriges största köpcentrum med service, shopping och nöjen inom alla tänkbara områden.

Pendla bekvämt till Stockholm City på 20 minuter med Roslagsbanan eller ta någon av busslinjerna som avgår från terminalen vid Täby centrum.

Gästlägenhet
Det finns en gemensam gästlägenhet som är tillgänglig för uthyrning till föreningarnas medlemmar och deras gäster.

Gästparkering
Det finns en gemensam gästparkering med fem platser vilka delas mellan Brf Orion i Täby, Brf Polstjärnan i Täby och Brf Pegasus i Täby.

Varmvatten
Kostnad för varmvatten ingår inte utan debiteras enligt kollektivt avtal baserat på egen förbrukning. Individuell mätare för varje lägenhet. Den faktiska varmvattenförbrukningen faktureras i efterskott tillsammans med månadsavgiften.

Mer info finns på:
ww.brforionitaby.se

Tv och bredband

Bredband är lagd på avgiften om 220kr och i detta ingår i Telia Triple Play. En Wifi-router till varje lägenhet ingår och hastigheten är 100/100 Mbit/s. Ingår i Telia Triple Play. En digitalbox per lägenhet. Grundutbud Lagom ingår. Övriga tillägg beställs till självkostnad genom Telia.

Parkering

Varmgarage med 94 platser för personbilar och tre platser för motorcyklar finns i fastighetens källarplan. Garageplatserna disponeras enbart av föreningens medlemmar som kan hyra garageplats för bil för 1 000 kronor/månad och för motorcykel för 300 kronor/månad. För närvarande är sex av platserna anpassade för elbilar. Ett fast påslag, 700 kronor/månad, för dessa platser tillkommer.

Garaget med totalt 263 platser för personbilar och sju platser för motorcyklar delas mellan Brf Orion i Täby, Brf Polstjärnan i Täby och Brf Pegasus i Täby. En samfällighetsförening kommer att bildas.

Renoveringar - utförda och planerade

Inga planerade renoveringar

Övrigt

Cyckelförråd finns i fastighetens garage.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Täby Centrum ligger beläget i centrala delarna av Täby Kommun. Området präglas både utav köpcentrum samt bostäder. Täby Centrum är en av Nordens största köpcentrum och här finns allt du kan önska dig. Här finns den underbara kombinationen puls och natur. Ta en promenad i Ensta-spåret eller Stolpaskogen.

Närservice

I Täby Centrum finns 215 butiker, 34 restauranger och caféer. Livsmedelsbutiker, apotek och gym. Läs mer på https://www.tabycentrum.se/

Kommunikation

Från Täby Centrum går både buss och tåg söderut och norrut. Härifrån tar du dig enkelt in till Tekniska Högskolan samt Danderyds sjukhus. Det finns även utomordentliga kommunikationer mot Vallentuna, Hägernäs, Gribbylund, Täby Kyrkby och Åkersberga.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter