Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hjulstavägen 92, vån 7

Spånga - Rinkeby Spånga

1 350 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hjulstavägen 92, vån 7

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 22,00 kvm
Ekonomisk plan

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1602
Våning 7 av 8, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 350 000 kr Accepterat pris
Avgift: 1 568 kr/mån inkl. värme, VA & kabel-tv
Andel i föreningen: 1,3161%
Andel av årsavgift: 1,3161%
Tillträde Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
- ACCEPTERAT PRIS, KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING - Högt och fritt läge på våning 7 i huset med balkong i västerläge och milsvid utsikt över Järvafältet. Välplanerad bostad vid Järvafältet ett stenkast från Rinkebystråket. Lägenheten är utformad med fina materialval, stilrent kök från Vedum och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare i badrum. Trevlig innergård i vacker miljö! Lägenheten stod inflyttningsklar under våren 2018 via byggherren ALM Equity.

Rinkebyterrassen ligger på bästa läge vid Rinkebystråket med alla dess restauranger och butiker samt med vidsträckt vy över Järvafältet. I området planeras cirka 700 bostäder, uppdelat i 3 etapper, varav ca 400 lägenheter med bostadsrätt som byggs av ALM Equity. Bostadsrätterna i området kommer till största del vara små yteffektiva och välplanerade lägenheter om 1-2 rok med balkong eller uteplats.

HALL
Entré med säkerhetsdörr till hall med ekparkett och vitmålade väggar. I hallen finns två garderober och hatthylla.

KÖK
Smart planerat kök med vita köksskåp från Vedum, grå bänkskiva i laminat och vitt kakel ovan. Spishäll, fläkt, inbyggnadsugn, kylskåp med frysfack och integrerad diskmaskin.

RUM
I anslutning till köket finns plats för mindre matbord, soffa och säng. På golvet är det ekparkett och väggarna är vitmålade. Utgång till stor balkong i nordväst.

BADRUM
Stort badrum med vitt liggande kakel på väggarna och grått klinkergolv på golvet. Badrummet är utrustat med dusch med glasvägg, tvättställ med kommod (Vedum), badrumsskåp och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Inbyggda spotlights och elburen golvvärme.

BALKONG
Stor balkong i väster med sen kvällssol. Från balkongen har du en härligt utsikt över bland annat Järvafältet.
- ACCEPTERAT PRIS, KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING -
Högt och fritt läge på våning 7 i huset med balkong i västerläge och milsvid utsikt över Järvafältet. Välplanerad bostad vid Järvafältet ett stenkast från Rinkebystråket. Lägenheten är utformad med fina materialval, stilrent kök från Vedum och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare i badrum. Trevlig innergård i vacker miljö! Lägenheten stod inflyttningsklar under våren 2018 via byggherren ALM Equity.

Rinkebyterrassen ligger på bästa läge vid Rinkebystråket med alla dess restauranger och butiker samt med vidsträckt vy över Järvafältet. I området planeras cirka 700 bostäder, uppdelat i 3 etapper, varav ca 400 lägenheter med bostadsrätt som byggs av ALM Equity. Bostadsrätterna i området kommer till största del vara små yteffektiva och välplanerade lägenheter om 1-2 rok med balkong eller uteplats.

Förening

Hjulstavägen 92, vån 7

Förening

Brf Torghuset

Allmänt om föreningen

Torghuset består av 62 lägenheter och en lokal. Bostäderna är om 22-38 kvadratmeter fördelade på 1-2 rok, där majoriteten har balkong eller uteplats.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelrum/barnvagnsrum finns.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Föreningen har ett avtal med Telia.
Fibernät finns indraget, bostadsrättshavarna tecknar själva abonnemang

ÖVRIGT
Försäkring: Föreningen avser hålla fastigheten fullvärdesförsäkrad samt teckna gemensamt bostadsrättstillägg som komplement till bostadsrättshavarnas hemförsäkringar.
Förråd finns till alla bostäder.

OMRÅDE
Bostadsområdet ansluter till Rinkebystråket som från och med hösten 2015 erbjuder shopping och kulinariska upplevelser från jordens alla hörn. Rinkebystråket förlängs genom Rinkebyterrassens innergård och ut till en utsiktsplats där du får en härlig vy över Järvafältet. Närheten till Järvafältet erbjuder ett vackert natur- och strövområde med motionsspår och cykelväg. På andra sidan av Järvafältet ligger Kista, endast 700 meter från Rinkebyterrassen.

Närmsta centrum är Rinkeby centrum som erbjuder ett stort utbud av livsmedelsbutiker, restauranger och närservice.Både Kista Galleria och Sundbybergs centrum ligger i direkt närhet. Önskas ännu mer shopping så ligger även Mall of Scandinavia bara cirka sex kilometer bort. Även Stockholm Quality Outlet och Barkarby handelsplats ligger i närheten. Rinkeby och Rinkebyterrassen växer och är placerat intill Ursvik, Sundbyberg, Kista och Spånga.

Från Torghuset och Rinkebyterrassen har du nära till kommunikationer i form av både tunnelbana och buss och på mindre än 20 minuter kan du befinna dig i centrala Stockholm. Till Kista, ett av världens främsta ICT-kluster, cyklar du lätt över Järvafältet. Bromma flygplats ligger bara ca 30 minuter bort med kollektiva transportmedel och endast 10 minuter bort med bil.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter