Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Vintervägen 19, 2 tr

Råsunda/Näckrosen Solna

4 150 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Vintervägen 19, 2 tr

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 53,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 004
Våning 2 av 6, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 4 150 000 kr accepterat pris
Avgift: 2 205 kr/mån I månadsavgiften ingår vatten och värme.
Andel i föreningen: 0,02877%
Andel av årsavgift: 2,87467%
Driftskostnad 5 870 kr/år
varav
El: 3 600 kr
Försäkring: 2 270 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnaden är individuell och varierar beroende på förbrukning av livsstil. Varje borättsinnehavare tecknar själv abonnemang för el och gas och eventuell digital-TV.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1912
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 17 november 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 145 kWh/m² (Atemp) och år

SEKELSKIFTE ANNO 1912

BALKONG

GENERÖS TAKHÖJD

PERFEKT PLANERAD

OPTIMALT LÄGE

På attraktiv adress i Gamla Råsunda ligger denna optimalt planerade och ljusa lägenhet med bevarad sekelskiftescharm såsom högt i tak och speglade fönsternischer. Rymlig balkong med kvällssol i bästa västerläge. Välskött fastighet och förening med god ekonomi! Absolut närhet till restaurangliv och grönområden såväl som till utmärkta kommunikationer rakt utanför dörren. Varmt välkomna!

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning och platsbyggda garderober som bjuder på gott om förvaring. Ljusa väggar och original golv från byggåret.

KÖK
Traditionellt vackert kök med gott om plats för förvaring och avställningsytor. Äldre serveringsskåp i original. Ljusa köksluckor, bänkskiva i ek och stänkskydd i grön mosaik. Fullt utrustat kök med induktionshäll samt ugn, diskmaskin, kyl/frys och fläkt. Plats för mindre matbord. Vita väggar och plankgolv i original.

BALKONG
Genom pardörrar från köket når du lägenhetens balkong i bästa västerläge.

BADRUM
Helkaklat badrum med vita väggar och ljust klinker. Vit kommod och spegel samt spottar i tak. Handdukstork och tvättmaskin.

VARDAGSRUM
Socialt och ljust sällskapsrum med en väl tilltagen takhöjd om 3m. Furutiljor i original och djupa speglade fönster. Plats för soffmöblemang och matbord för 4-6 personer.

SOVRUM
Rofyllt sovrum mot innergård med ljusbeigea väggar och originalgolv. Plats för dubbelsäng och gott om förvaring. Platsbyggd garderob med skjutdörrar. Stort härligt fönster med djup speglad nisch.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett stort vindsförråd på hela ca 8 kvm samt ett källarförråd på ca 5 kvm. Vindsförrådet kan även nås med hissen via Råsundavägen 123.
ACCEPTERAT PRIS! RING FÖR VISNING! På den mest attraktiva adresser i Gamla Råsunda ligger denna optimalt planerade och ljusa lägenhet med bevarad sekelskiftescharm såsom högt i tak och speglade fönsternischer. Rymlig balkong med kvällssol i bästa västerläge. Välskött fastighet och förening med god ekonomi. Varmt välkomna!

Förening

Vintervägen 19, 2 tr

Förening

Brf Solna Oxeln 5

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Brf Solna Oxeln 5 en äkta bostadsrättsförening och förvärvade fastigheten 2001. Föreningen består av 23 lägenheter samtliga upplåtna med bostadsrätt samt 3 lokaler med hyresrätt. Byggnadens totalyta enligt taxeringsvärdet är 2 207 kvm, varav 1 842 kvm utgör bostadsyta och 365 kvm lokalyta.

HEMSIDA
www.brfoxeln5.se

Den vackra byggnaden uppfördes 1912. Föreningen har löpande underhållit huset och under åren har följande större renoveringar utförts:

2017 Fönsterrenovering
2013 Fönsterrenovering
2011 Genomgång av radiatorer och termostater
2010 Ny entrétrappa
2010 Ny takvärme
2008 Ny fjärrvärmecentral
2007 Ny tvättstuga
2006 Nya källarförråd
2003 Nya VA stammar kök och bad inkl helrenoverat badrummen

PLANERADE RENOVERINGAR
För närvarande pågår en trappshusrenovering. Samt denna lägenhet får en säkerhetsdörr.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Bredband och Kabel-TV via Comhem. För priser och utbud se: www.comhem.se

TVÄTTSTUGA
Belägen i källaren 3 st tvättmaskiner, 2 torktumlare och 1 torkskåp.

INNERGÅRD
Gemensam innergård med uteplats och grillmöjligheter.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Cykelförråd och ett hobbyrum.

PARKERING
Föreningen har 8 stycken parkeringsplatser som medlemmar kan hyra 6000kr per år. Separat kö. Solna stad erbjuder boendeparkering. För priser www.Solna stad.se/boendeparkering

AVGIFTER OCH EKONOMI
Välskött förening med god ekonomi. Inga planerade avgiftsändringar. Långfristiga skulder uppgick i slutet av 2016 till 8 386 874 kr. Belåningsgrad per kvm ligger på 4 553 kr. Föreningen har 1 986 218 kr i kassan. Vid överlåtelse tar föreningen ut en överlåtelseavgift på 2.5% av basbeloppet. Vid pantsättning av bostadsrätter tar föreningen ut en avgift på 1% av basbeloppet.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2017-01-12. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Här bor du centralt och bekvämt mitt i Gamla Råsunda. Förutom ett flertal caféer och restauranger i området finns även småbutiker, frisörer och bagerier. Suveränt läge med vackra Solparken och Gamla Råsundas villakvarter som granne. Välförsörjt område med mycket bra kommunikationer, bl.a. närhet till T-bana Näckrosen, T-bana Solna Centrum, bussar, pendeltåg samt tvärbanan. I närheten ligger även Råstasjön och Lötsjön nära för härliga promenader och naturupplevelser. Bekvämt cykelavstånd till Hagaparken, Brunnsviken och Stockholms Innerstad. Dessutom når du Arenastaden en kort promenad bort med nya nationalarenan Friends Arena och Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingdestination med butikskoncept, restauranger, träningsmöjligheter och en arkitektur utöver det vanliga. I 250 butiker hittar du det bästa inom allt från mode till mat och teknik. En ny dimension av shopping helt enkelt.

Bilder

Visa alla

HitCounter