Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Storgatan 70C

Huvudsta Solna

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Storgatan 70C

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 113,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 400121201
Våning 6 av 9, hiss finns
Ekonomi Avgift: 5 896 kr/mån Inkl. Värme, VA, Kabel-tv & Bredband
Andel i föreningen: 1,1285%
Driftskostnad 2 100 kr/år
varav
El: 2 100 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Driftskostnaderna är individuella och kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Tillträde Enligt överenskommelse
Inglasad balkong (juli 2021)
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2015
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk
Energideklaration
Utfärdad den 23 januari 2020
Energiklass: D
Energiprestanda: 79 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 90 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Rovan 3
- MODERNT BOENDE FRÅN 2015
- ÖPPEN PLANLÖSNING
- VÅNING 6/9
- INGLASAD BALKONG
- 3 SOVRUM
- GÄST-WC & SEPARAT TVÄTTSTUGA
- NÄRHET TILL BÅDE PULS & NATUR

Välkommen till Huvudsta och detta populära område med närhet till det mesta. Då bostadsdelen är byggd ovanpå Huvudsta Centrum finns bokstavligen allt i huset, så som direkt närhet till handel, service, P-hus och kommunikationer. De 113 lägenheterna är byggda i moderna, ljusa färger med öppna, sociala ytor mellan kök och vardagsrum. Huset är ritat av arkitekt Hugo Löfgren, Lindberg Stenberg Arkitekter AB och stod klart under 2015.

Bostaden är belägen på våning 6/9 och disponeras över 113,5 välplanerade kvadratmeter. Här finns en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, en rymlig balkong (inglasad i juli 2021), tre sovrum, helkaklat duschrum, gäst-wc och separat tvättstuga. Köket har under 2021 fått ett lyft där flertalet lådor och skåp nu kombineras med öppna hyllor för förvaring, nytt kakel, bänkskiva, blandare och köksfläkt. Bostadens väggar och tak har målats under hösten 2020.

HALL

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter direkt till vänster. Ljusa väggar och parkettgolv. Övrig förvaring i form av flertalet garderober.

KÖK

Modernt kök som under 2021 uppdaterats med elegant hyllsystem, nytt kakel, blandare, bänkskiva och köksfläkt. Här finns gott om förvaring i form av lådor och skåp samt generöst tilltagna arbetsytor på praktisk köksö. De mörkare bänkskivorna matchas elegant med ljusare kakel och målad vägg. Maskinell utrustning (främst från Siemens) i form av kyl & frys, diskmaskin, glaskeramikhäll, ugn, mikrovågsugn och köksfläkt. Mellan köksdelen och vardagsrummet finns en rymlig matplats med 6-8 personer sittandes.

VARDAGSRUM

Stort och ljust vardagsrum i öppen planlösning med plats för det stora tv- och soffmöblemanget. Vardagsrummet går i vinkel och kan med enkelhet delas av för att skapa en separat kontorsdel eller lekrum (se alternativ planritning). Väggarna är målade i sober ton och på golvet återfinns det i bostaden genomgående parkettgolvet.

BALKONG

Från köket nås bostadens rymliga balkong i sydvästligt läge som glasades in så sent som i juli detta år. Här ryms både loungemöbler och caféset.

MASTER BEDROOM

Rymligt sovrum med plats för den stora dubbelsängen och ytterligare förvaringsmöbel. Väggarna är målade i behaglig grön ton och på golvet ligger parkettgolv. Fönster mot innergård och rymlig klädkammare.

SOVRUM 2

Bostadens andra sovrum lämpar sig perfekt som barnrum, gästrum eller kontor. Här ryms säng, skrivbord och förvaringsmöbel. Även detta sovrum vetter mot innergården. Väggarna är målade i blå ton.

SOVRUM 3

I fil med de övriga sovrummen finner vi bostadens tredje rum med plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbel. Väggarna är målade i nyans av persika och på golvet ligger parkett.

DUSCHRUM

Helkaklat duschrum mörkt klinker och vitt kakel. Här finns dusch med vikbar vägg, handfat med kommod, spegelskåp och handdukstork.

GÄST-WC

Praktisk gäst-wc med wc och handfat. Klinker på golv och kakel på väggarna.

TVÄTTSTUGA

Tvättstugan nås från bostadens hall och är utrustad med både tvättmaskin och torktumlare. Ovan dessa finns praktiskt bänkskiva och förvaring i form av skåp. Mindre tvättställ (kallvatten).

Modernt boende i absolut toppskick!

Välkommen till Storgatan och denna rymliga fyra där inget har lämnats åt slumpen. Vad sägs om en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, inglasad balkong, tre rymliga sovrum, helkaklat duschrum, gäst-wc och separat tvättstuga. Lägg därtill läget med bekvämligheter som matbutik, gym och restauranger i huset. Fastigheten, som stod klar så sent som 2015, erbjuder förutom ovan trevnader även en härlig innergård.

Tunnelbana finns under huset och tar dig till T-centralen på ca 9 minuter. Badsugen? Inga konstigheter. Huvudsta Strandbad nås på under 10 minuters promenad.

Välkommen på visning!

Förening

Storgatan 70C

Förening

Brf Magneten

Allmänt om föreningen

BRF Magneten är en äkta förening bestående av 113 lägenheter med byggår 2015. Lägenheterna är byggda i moderna, ljusa färger med öppna, sociala ytor mellan kök och vardagsrum - den självklara samlingsplatsen för familj och vänner. Huset är ritat av arkitekt Hugo Löfgren, Lindberg Stenberg Arkitekter AB och byggt av PEAB.

Föreningen godkänner delat ägarskap.

El debiteras individuellt efter förbrukning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har en stor innergård med goda lekmöjligheter och ett soprum för föreningens medlemmar.

NÄROMRÅDE
Området runt bostaden är lugnt och barnvänligt. Huset är beläget ovanpå Huvudsta centrum och här finns all service man kan tänka sig, så som gym, mataffär och Huvudsta T-banestation som tar dig till T-Centralen på 9 min (se mer på www.huvudstacentrum.se). Inom promenadavstånd finns Ulvsundasjön med trevliga promenadstråk, 4-H gården (lantgård i miniformat), Huvudstabadet och Huvudsta gård. Populär ridskola i närheten och skridskobana under vintertid för den aktive.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till Telia. TV-paketet Lagom samt 100Mbit/s bredband ingår i avgiften.

Parkering

Parkeringsmöjligheter i Huvudstagaraget genom Parkman. I övrigt gäller boendeparkering i Solna stad (330-400 kr/mån). Alternativ parkering finns i garage på Göran Perssons väg genom Wåhlin fastigheter.

Renoveringar - utförda och planerade

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
Inga renoveringar har genomförts då huset är byggt 2015.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Huvudsta är ett expansivt område med närhet till allt. Med fina promenadstråk att vandra runt, vacker grönska samt gångavstånd till Vasastan är Huvudsta ett perfekt val.

Närservice

Huvudsta Centrum med apotek, matbutik, restauranger och närservice.

Kommunikation

Blå linje Huvudsta som snabbt tar dig till Fridhemsplan och T-centralen. I samband med Mälarbanans utbyggnad byggs en ny pendeltågsstation i Huvudsta.

Parkering

I området råder boendeparkering. Avgift för detta är 400kr/mån eller 1000kr/kvartal. För tillstånd - vänligen kontakta Solna stad.

Övrigt

Barnomsorg, skolor: I området ligger grundskolorna Ängkärrsskolan och Tallbackaskolan. Gränsande till Huvudsta ligger Skytteholmsfältet och med en liten promenad når man Hagaparken, det stora gröna lugnet mitt i stan. Hagaparken är det perfekta stället för långpromenader och mysiga helgluncher, eller för en löprunda! Parken innehåller både större restauranger och enklare kaféer. Passa också på att besöka Fjärilshuset och Haga Ocean, med Nordens största hajakvarium. Övrigt i närheten: På promenadavstånd når man Huvudstabadet med utomhuspooler, Ulvsundasjön för mysiga promenader och Pampas Marina med mysiga restauranger.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter