Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Olof Af Acrels Väg 5, 4tr

Karolinska/Hagastaden Solna

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Olof Af Acrels Väg 5, 4tr

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 28,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 20002404
Våning 4 av 6, hiss finns
Ekonomi Avgift: 2 006 kr/mån inkl värme, vatten, bredband samt el. Obligatoriskt tillägg om 145 kr/mån för kabel-TV tillkommer.
Andel i föreningen: 1,35%
Andel av årsavgift: 1,35%
Driftskostnad 1 149 kr/år
varav
Försäkring: 1 149 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaderna är baserade på schablon och kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1959
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte

HALL

Genom ytterdörren nås en välkomnande hall med insteg av slitstark sten. Här erbjuds gott om plats för avhägningsmöjligheter och hatthylla. Från hallen nås även den renoverade klädkammaren för generös förvaring.

KÖK

Nyrenoverat och oanvänt kök i en öppen planlösning mot allrummet. För den matglade erbjuds gott om förvaring genom grålackerade underskåp med besticksinsatser, överskåp och generös arbetsyta. Maskinpark i form av induktionshäll, ugn, kyl/frys och fläkt. Vidare finns vitkakel ovan arbetsyta och golv i parkett.

ALLRUM

Bostaden erbjuder ljust och lättmöblerat allrum med sovalkov. Bostaden fylls med solljus från de större fönsterpartierna och franska balkongen i västerläge. Här erbjuds naturlig sovplats i alkov samt plats för matbord och soffgrupp med TV-möbel. Allrummet har vitmålade väggar och genomgående parkettgolv.

BADRUM

Här finns nyrenoverat badrum med smart lösning genom vikbara duschdörrar i glas. Här erbjuds utrustning i form av WC, dusch, handdukstork, handfat med kommod samt spegel med ljus. Badrummet har gråkaklat golv och vitkaklade väggar.

KLÄDKAMMARE

Rymlig klädkammare med gott om förvaring för kläder, skor och övrig förvaring . Klädkammaren har nylagt golv i parkett och vitmålade väggar.

FÖRRÅD

Till lägenheten tillhör nyttjanderätt till källarförråd.

Nyrenoverad och ljus bostad i optimalt läge på populär adress!

// Totalrenoverad lägenhet med nyproduktionsstandard // Välplanerad bostad med sovalkov // Hushållsel ingår i avgiften! // Nydragen el i bostad // Stabil förening med gym- och relaxavdelning // Nära Torsplan, Vasastaden och Hagaparken //

Nu finns unik möjlighet att förvärva en av Olof Af Acrels bästa lägenheter!
Missa inte chansen på denna totalrenoverade bostad med nyproduktionskänsla på fjärde våningen. Perfekta hemmet för den som önskar en välplanerad bostad i optimalt läge där varje kvadratmeter väl genomtänkt. Smarta materialval genom bostadens samtliga utrymmen, oanvänd maskinell utrustning i kök och nyrenoverat badrum med golvvärme. Ljus bostad med stora fönsterpartier och fransk balkong i bästa västerläge över trädkronorna. Bostaden erbjuder nylagt parkettgolv, insteg av slitstark sten, nyrenoverade ytskikt och renoverad klädkammare med golv i parkett. Här bor man i en stabil förening med gym- och relaxavdelning där el ingår i avgiften.

Belägen intill Hagastaden erbjuds närhet till både stadspuls och naturområden. Perfekt läge intill Karolinska Sjukhuset med gångavstånd till Torsplan med stort utbud av närservice, mysiga caféer och restauranger. Utanför bostaden går flertalet bussar som tar dig till direkt till KTH och övriga delar av Stockholm City. På endast några minuter nås även grönska i härliga Hagaparken.

Ett måste att upplevas på plats!

Förening

Olof Af Acrels Väg 5, 4tr

Förening

Brf Haga 4:39

Allmänt om föreningen

Brf Haga 4:39 är en äkta bostadsrättsförening förvärvade fastigheten år 2000. Föreningens byggnad uppfördes 1959 och består av 79 bostadsrätter.

Styrelsen har i dagsläget (2021-08-30) inte beslutat om någon avgiftsändring eller några planerade renoveringar.

Styrelsen tillåter delat ägandeskap med en minsta ägarandel om 10%.

Styrelsen godkänner inte juridisk person.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns gym och bastu på entréplan och cykelrum beläget på källarplan.

TVÄTTSTUGA
Föreningen har en välutrustad tvättstuga på entréplan.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till kabel-TV och bredband via Ownit.
Bredband 100 mbit ingår via ett obligatoriskt bredbandstillägg om 145 kr/mån till avgiften.

Parkering

Föreningen har 32 parkeringsplatser till en kostnad på 1050 kr i månaden.

Renoveringar - utförda och planerade

UTFÖRDA RENOVERINGAR
-1998 Tvättstugor
-2004 Byte av elstigar/elcentral 2004
2015-2016 Föreningen genomförde en relining då det gjutits nya plaströr i befintliga rör i samtliga stammar.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Styrelsen har i dagsläget (2021-02-16) beslutat att värmesamfälligheten skall upplösas och föreningen skall därför installera en egen fjärrvärmecentral.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja.

Området

Hagastaden en av Sveriges nyaste och modernaste stadsdelar, med 6000 nya bostäder, ny egen tunnelbanestation, skolor och närservice i världsklass, bara minuter från City.

Närservice

Inom några minuters promenad nås Torsplan med två matbutiker, Systembolag, SATS, flertalet caféer och restauranger, etc. På 10 minuter promenerar du till Vasastan. Närhet till Solna Centrum, som har alla förutsättningar för trivsam shopping och god mat. Med 120 butiker, caféer och restauranger i moderna och ljusa lokaler så finner du allt du behöver i vardagen. I Anslutning till centrumet finns även ett nyöppnat Friskis & Svettis.

Kommunikation

Inom några år öppnar nya tunnelbanestationen Hagastaden som tar dig till Odenplan på bara minuter. Idag finns snabba och smidiga resvägar i buss linje 3, 6, 67, 77 och 507 mot bland annat Södersjukhuset, Odenplan, Solna Station, Skansen och Ropsten via Fridhemsplan och Slussen.

Parkering

I området råder boendeparkering via Solna Stad. Avgift för detta är 400kr/mån eller 1000kr/kvartal.

Övrigt

Barnomsorg, skolor: I de nybyggda delarna byggs just nu en ny modern grundskola. Idag ligger Hagalundsskolan i närheten samt flertalet förskolor. Grönområden: Bara ett stenkast bort ligger Hagaparken, det stora gröna lugnet mitt i stan. Hagaparken är det perfekta stället för långpromenader och mysiga helgluncher, eller för en löprunda! Parken innehåller både större restauranger och enklare kaféer. Passa också på att besöka Fjärlishuset och Haga Ocean, med Nordens största hajakvarium.

Bilder

Visa alla

HitCounter