Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kyrkbacken 20 lgh 1303

Hagalund Solna

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kyrkbacken 20 lgh 1303

Antal rum 3 rum + KÖK
Boarea 80,50 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 3, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 5 600 kr/mån
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte

Förening

Kyrkbacken 20 lgh 1303

Förening

Brf Kyrkbacken

Allmänt om föreningen

I föreningen finns 237 bostadsrätter, 61 hyresrätter och 21 lokaler som hyrs ut till föreningar. Föreningen förvärvade fastigheten i oktober 2009. Deloitte är ansvariga för den ekonomiska förvaltningen av föreningen.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Tvättstuga, barnvagnsrum och cykelförråd.

BYGGNADERNAS SKICK
Med start 2015 inleds en större renovering av fasader, fönster, balkonger och tak. Renoveringarna finansieras med lån och höjda avgifter. Stamspolning utfördes 2014.

PARKERING
87 platser i två plan i garaget Nordan, Hagalundsgatan 11-17. Fastighetsägare Solna Bostäder/Signalisten. 80 platser i två plan i garaget Sunnan, Hagalundsgatan 8-14. Fastighetsägare Brf Hagalunden.

ÖVRIGT
Besök gärna föreningens hemsida www.brfkyrkbacken.se/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Hagalund ligger centralt i Solna, här finns Solna centrum och Mall of scandinavia inom gångavstånd för den shoppingsugne. Grönområden samt Råstasjön med omgivning är ett viktigt och uppskattat rekreationsområde som sedan 2018 är ett naturreservat.

Närservice

Solna Centrum, som har alla förutsättningar till trivsam shopping och god mat. Med 120 butiker, cafeer och restauranger i moderna och ljusa lokaler så finner du allt du behöver i vardagen. I Anslutning till centrumet finns även ett nyöppnat Friskis & Svettis. I närheten ligger också Arenastaden där du hittar Mall of Scandinavia som rymmer 250 butiker, Sveriges första IMAX ® och erbjuder allt du kan önska dig med shopping i världsklass, flertal stora matbutiker, enormt restaurangutbud, skomakeri, kemtvätt och skönhetsvård. Bredvid gallerian ligger Friends Arena där du båda kan se landslagsfotboll och konserter med världens största artister. I anslutning till detta ligger ett av landets modernaste hotell Quality Hotel Friends.

Kommunikation

Solna Centrum, tunnelbana blå linje. Mot Fridhemsplan & T-centralen. Buss 509 mot Brommaplan.

Parkering

I området råder boendeparkering. Avgift för detta är 400kr/mån eller 1000kr/kvartal. För tillstånd - vänligen kontakta Solna stad.

Övrigt

Barnomsorg, skolor: Vittra Frösunda. Grönområden: Bara ett stenkast bort ligger Hagaparken, det stora gröna lugnet mitt i stan. Hagaparken är det perfekta stället för långpromenader och mysiga helgluncher, eller för en löprunda! Parken innehåller både större restauranger och enklare kaféer. Passa också på att besöka Fjärlishuset och Haga Ocean, med Nordens största hajakvarium.

Bilder

Visa alla

HitCounter