Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Klippgatan 8A, 6TR

Solna Centrum SOLNA

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Klippgatan 8A, 6TR

Antal rum 2 rum
Boarea 60,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 8A-603
Våning 6 av 8, hiss finns
Ekonomi Avgift: 2 233 kr/mån Inkl värme, VA & kabel-tv och bredband.
Andel i föreningen: 1,013%
Andel av årsavgift: 0,95%
Driftskostnad 5 256 kr/år
varav
El: 4 000 kr
Försäkring: 1 256 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnaderna är baserade på schablon och kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1965
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 14 januari 2019
Energiklass: E
Energiprestanda: 130 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 137 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Topprenoverad 2:a högt upp i huset! Obelånad förening!

Nu saluförs Klippgatans finaste 2:a!
Totalrenoverad 2021 med tanke och kärlek bakom varje detalj, ett drömboende utöver det vanliga! Högt upp i huset på populära Klippgatan, bara ett par minuter från Solna Centrum och en kort promenad från Vasastan.
Obelånad förening med väldigt låga avgifter.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare Adam Behrer för mer information, 0738984218 alt. adam.behrer@mohv.se.

Förening

Klippgatan 8A, 6TR

Förening

Brf Vimpeln 8

Allmänt om föreningen

Brf Vimpeln 8 är en äkta förening och ombildades 2001. Föreningen är obelånad och består av 98st lägenheter fördelat på 90st bostadsrätter och 8st hyresrätter. I föreningen finns även 2 st företagslokaler. Den goda ekonomin gör att föreningen kan ha mycket låga avgifter.

I dagsläget (2021-02-15) finns inga beslutade avgiftsändringar.

Mer info om Brf Vimpeln 8 finns på föreningens hemsida: http://www.vimpeln8.se/.

TVÄTTSTUGA
I föreningen finns 3st tvättstugor varav 2st är bokningsbara och 1st är ej bokningsbar. Dessa är utrustade med sammanlagt 7st tvättmaskiner.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns cykelrum, barnvagnsrum, mini-gym, övernattningsrum (som också kan bokas för mindre tillställningar) samt en gemensam innergård.

Tv och bredband

Huset är anslutet till kabel-tv via Telenor (basutbud ingår i avgiften) och bredband 10/1mbit via Telenor. Föreningen har ett standardavtal för bredband och kan fås mot en avgift om 150kr/mån. Det går även att få snabbare bredband mot en högre summa.

Parkering

Föreningen har 25st parkeringsplatser utomhus för 200 kr/mån och 28st platser i garage för 450 kr/mån mellan Klippgatan 8 och 12. I dagsläget är det kö till dessa. Garaget nås enkelt med hiss direkt från port A. I övrigt gäller boendeparkering i området via Solna kommun. Avgift för detta är 400 kr/månad eller 1000 kr/kvartal. Besök gärna www.solna.se för mer information.

Renoveringar - utförda och planerade

Vänligen se bifogat dokument under bilagor på annonsen.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Styrelsen meddelar att föreningen i dagsläget (2021-02-15) håller på med relining av avloppsstammarna. De vertikala stammarna är klara. Grenstammarna i varje lägenhet återstår. Har pausats p g a coronapandemin, men ambitionen är att återuppta under året. Byte av samtliga fönster planerat till tidigast år 2022.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja.

Området

Med sitt centrala läge i Solna har området kring Solna Centrum utmärkta kommunikationer. Inom ca fem minuters gångavstånd hittar du Solna Centrum som har flertalet butiker och ett antal restauranger samt även ett brett serviceutbud så som apotek, bibliotek och vårdcentral. Här finner du även flertalet bussar mot både västerort samt norrort, t-bana där restiden till T-centralen endast är ca 10 min samt tvärbanan som trafikerar sträckan Solna Station - Alvik.

Närservice

Solna Centrum, som har alla förutsättningar för trivsam shopping och god mat. Med 120 butiker, caféer och restauranger i moderna och ljusa lokaler så finner du allt du behöver i vardagen. I Anslutning till centrumet finns även ett Friskis & Svettis. Bara ett par kilometer bort ligger Arenastaden där ni hittar Mall of Scandinavia som rymmer 250 butiker, Sveriges första IMAX ® och erbjuder allt ni kan önska er med shopping i världsklass, flertal stora matbutiker, enormt restaurangutbud, skomakeri, kemtvätt och skönhetsvård. Bredvid gallerian ligger Friends Arena där du både kan se landslagsfotboll och konserter med världens största artister. I anslutning till detta ligger ett av landets modernaste hotell Quality Hotel Friends.

Kommunikation

Solna Centrum, tunnelbana blå linje. Mot Fridhemsplan och T-centralen. Buss 509 mot Brommaplan samt tvärbanan mot Sickla Udde åt ena hållet och Solna station åt andra.

Parkering

I området råder boendeparkering. Avgift för detta är 400kr/mån eller 1000kr/kvartal. För tillstånd - vänligen kontakta Solna stad.

Övrigt

Barnomsorg, skolor: Råsunda skola F-6 och Skytteholmsskolan F-9. Grönområden: Om du önskar att få bo i ett naturskönt område men samtidigt med direkt närhet till Stockholm innerstad är garanterat Solna något för dig. Solnas yta består till ungefär en tredjedel av natur och parker. Här finns gröna rekreationsområden, flera strandpromenader och dessutom många fina små och halvstora parker och naturområden mellan bostadsområdena. Några som förtjänar ett extra omnämnande är exempelvis Kungliga nationalstadsparken, öster om Uppsalavägen, med Ulriksdals slottspark, Tivolihalvön, Hagaparken och strandpromenader vid Brunnsviken och Edsviken. Några särskilt fina strandpromenader och rekreationsområden finner du vid Råstasjön och Lötsjön samt i natur- och parkstråket utmed Ulvsundasjön och Bällstaviken.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter