Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Klippgatan 16A, 1tr

Solna Centrum Solna

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Klippgatan 16A, 1tr

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 76,50 kvm
säljarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 1 av 8, hiss finns
Ekonomi Avgift: 3 835 kr/mån Inkl värme, VA & Kabel-TV. Obligatorisk avgift om 160 kr/mån för bredband (1000Mbit)
Driftskostnad 8 000 kr/år
varav
El: 5 000 kr
Försäkring: 3 000 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Driftskostnader baseras på säljarens uppgifter. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1965
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 1 februari 2019
Energiklass: D
Energiprestanda: 104 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 109 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
// Stor, inglasad balkong söderläge // Renoverat & stambytt badrum // Renoverat kök // Toppfräscha ytskikt // Exemplarisk förvaring //

Varmt välkomna till populära Klippgatan och denna omsorgsfullt renoverade hörn-3:a med stor, inglasad balkong i söderläge. Bostaden har toppfräscha ytskikt och erbjuder ett renoverat kök med matplats, stambytt och helkaklat badrum med tvättmaskin samt lättmöblerat vardagsrum. Vidare kan erbjudas två rymliga sovrum och exemplarisk förvaring i flertalet inbyggda garderober samt inredd klädkammare. Centralt läge i välskött förening, en kort promenad från Solna C med T-bana, bussar, tvärbana och butiker.

HALL
Rymlig hall med plats för avhängning och förvaring i platsbyggd garderob med skjutdörrar i spegelglas. Innanför säkerhetsdörren möts vi av en toppfräsch atmosfär i form av målade väggar i vitt och slitstarkt klinkergolv i svart som övergår i en vacker, vitoljad ekparkett och fortsätter vidare in i bostaden. I anslutning till hall finns exemplarisk förvaring i inredd klädkammare.

BADRUM
Helkaklat och stambytt badrum (2009) där väggarna pryds av vitt kakel och på golvet ligger blå klinkers. Utrustningen består av dusch med vikbara glasväggar, wc, handdukstork, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning samt tvättmaskin med bänkskiva ovan.

KÖK
Renoverat kök (2016) med vita luckor och vitt kakel ovan perstorpsskiva. Köket har generösa avlastningsytor och gott om förvaring. Maskinparken går i rostfritt utförande och består av kyl/frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad köksfläkt och diskmaskin samt induktionshäll. Ytskikt i form av vitmålade väggar och vitoljat ekparkettgolv samt matplats för 4-8 personer.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum med väl tilltagen sällskapsdel och ljusinsläpp från stort fönsterparti samt utgång till balkong. Här ligger en vacker, vitoljad originalparkett i gott skick och väggarna är vitmålade.

BALKONG
Stor, härlig balkong i söderläge med sol dagtid. På golvet ligger en trätrall och här finns gott om plats för utemöbler. Den praktiska inglasningen bidrar till ökad användning av balkongen under svala vår- och höstdagar. På balkongen finns även eluttag och infravärme.

SOVRUM 1
Sovrum i insynsskyddat läge och med plats för dubbelsäng. Här finns även gott om utrymme för förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar i vitt samt spegelglas. Vitoljat ekparkettgolv och målade väggar i mörk pastell.

SOVRUM 2
Sovrum med rikligt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Även här finns utrymme för dubbelsäng och extra förvaring eller arbetsplats om så önskas. Vitoljat ekparkettgolv och målade väggar i vitt tillsammans med en tapetserad fondvägg.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett förråd beläget på entréplan.

Omsorgsfullt renoverad hörn-3:a med stor, inglasad balkong i söderläge

// Stor, inglasad balkong söderläge // Renoverat & stambytt badrum // Renoverat kök // Toppfräscha ytskikt // Exemplarisk förvaring //

Varmt välkomna till populära Klippgatan och denna omsorgsfullt renoverade hörn-3:a med stor, inglasad balkong i söderläge. Bostaden har toppfräscha ytskikt och erbjuder ett renoverat kök med matplats, stambytt och helkaklat badrum med tvättmaskin samt lättmöblerat vardagsrum. Vidare kan erbjudas två rymliga sovrum och exemplarisk förvaring i flertalet inbyggda garderober samt inredd klädkammare. Centralt läge i välskött förening, en kort promenad från Solna C med T-bana, bussar, tvärbana och butiker.

Förening

Klippgatan 16A, 1tr

Förening

Brf Vimpeln 16

Allmänt om föreningen

BRF VIMPELN 16
Föreningen är en äkta förening och ombildades 2001. Den består av 100st lägenheter varav 5st upplåts med hyresrätt samt 2st lokaler.
Styrelsen godkänner delat ägandeskap med ett krav på minsta andel om 10 %.
I dagsläget (2019-04-17) finns inga beslutade avgiftsändringar.

Mer info om Brf Vimpeln 16 finns på föreningens hemsida: http://www.vimpeln16.se/

FÖRSÄKRING
BRF Vimpeln 16 har en kollektiv bostadsrättsförsäkring som gäller för alla medlemmar. Det är dock viktigt att alla har en hemförsäkring men ni behöver alltså inte ha det bostadsrättstillägg som ofta annars är vanligt att försäkringsbolagen rekommenderar.

TVÄTTSTUGA
I föreningen finns 2st tvättstugor. Dessa är belägna på entréplan mellan B- och C-porten och är försedda med totalt 6st tvättmaskiner, 2st torktumlare, 2st torkskåp, 1st mangel och 2st torkrum.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelrum/barnvagnsrum finns på entréplan. Föreningen har ett rum med kokvrå samt tillhörande dusch och toalett som medlemmarna kan hyra för korta perioder (350 kr/dag vardagar och 400 kr/dag helgdagar). Ett hobbyrum finns i källargången mellan A- och B-porten. Där finns möjlighet att snickra och måla. En liten uppsättning verktyg och maskiner finns att tillgå. Föreningen har också en grillplats i trädgården.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till kabel-tv via Telenor basutbud ingår i avgiften. Bredband levereras via Ownit (1000/1000 Mbit), ett obligatoriskt tillägg om 160kr/mån tillkommer.

Parkering

PARKERING
Föreningen har 24 parkeringsplatser utomhus för 300kr/mån och 28 stycken i garage för 660 kr/mån mellan Klippgatan 16 och 20. Det kö till samtliga platser på cirka 6 månader för utomhusplats samt 2år för garageplats. I övrigt gäller boendeparkering i området via Solna kommun. Avgift för detta är 300 kr/månad eller 750 kr/kvartal. Besök gärna www.solna.se för mer information.

Renoveringar - utförda och planerade

UTFÖRDA RENOVERINGAR
2017 Garage, ramp till parkering och trappa
2015 Nytt miljöhus och nya frånluftsfläktar
2013 Renovering av trapphus & entréer
2010 Bättringsmålning yttertak
2009 Stambyte avlopp & tappvattenledningar och nya elstigar
2003 Tvättstugor renoverade
1994 Tilläggsisolering fasader
1994 Fönsterrenovering
1994 Utbyggnad balkonger

KOMMANDE/PÅGÅENDE RENOVERINGAR
I dagsläget (2019-04-17) finns inga större renoveringar beslutade. Man planerar för att teckna gemensam el i föreningen.

Överlåtelseavgift

1 628 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja.

Området

Med sitt centrala läge i Solna har området kring Solna Centrum utmärkta kommunikationer. Inom ca fem minuters gångavstånd hittar du Solna Centrum som har flertalet butiker och ett antal restauranger samt även ett brett serviceutbud så som apotek, bibliotek och vårdcentral. Här finner du även flertalet bussar mot både västerort samt norrort, t-bana där restiden till T-centralen endast är ca 10 min samt tvärbanan som trafikerar sträckan Solna Station - Alvik.

Närservice

Solna Centrum, som har alla förutsättningar för trivsam shopping och god mat. Med 120 butiker, cafeer och restauranger i moderna och ljusa lokaler så finner du allt du behöver i vardagen. I Anslutning till centrumet finns även ett nyöppnat Friskis & Svettis. Bara ett par kilometer bort ligger Arenastaden där ni hittar Mall of Scandinavia som rymmer 250 butiker, Sveriges första IMAX ® och erbjuder allt ni kan önska er med shopping i världsklass, flertal stora matbutiker, enormt restaurangutbud, skomakeri, kemtvätt och skönhetsvård. Bredvid gallerian ligger Friends Arena där du både kan se landslagsfotboll och konserter med världens största artister. I anslutning till detta ligger ett av landets modernaste hotell Quality Hotel Friends.

Kommunikation

Solna Centrum, tunnelbana blå linje. Mot Fridhemsplan och T-centralen. Buss 509 mot Brommaplan samt tvärbanan mot Sickla Udde åt ena hållet och Solna station åt andra.

Parkering

I området gäller boendeparkering via Solna kommun. Avgift för detta är 300 kr/månad eller 750 kr/kvartal. Besök gärna www.solna.se för mer information.

Övrigt

Barnomsorg, skolor: Råsunda skola F-6 och Skytteholmsskolan F-9. Grönområden: Om du önskar att få bo i ett naturskönt område men samtidigt med direkt närhet till Stockholm innerstad är garanterat Solna något för dig. Solnas yta består till ungefär en tredjedel av natur och parker. Här finns gröna rekreationsområden, flera strandpromenader och dessutom många fina små och halvstora parker och naturområden mellan bostadsområdena. Några som förtjänar ett extra omnämnande är exempelvis Kungliga nationalstadsparken, öster om Uppsalavägen, med Ulriksdals slottspark, Tivolihalvön, Hagaparken och strandpromenader vid Brunnsviken och Edsviken. Några särskilt fina strandpromenader och rekreationsområden finner du vid Råstasjön och Lötsjön samt i natur- och parkstråket utmed Ulvsundasjön och Bällstaviken.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering