Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Klippgatan 12A, 2tr

Solna Centrum Solna

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Klippgatan 12A, 2tr

Antal rum 2 rum
Boarea 60,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 2 av 8, hiss finns
Ekonomi Avgift: 2 229 kr/mån Inkl värme, VA, kabel-TV (basutbud), bredband (1000/100Mbit) & nätavgift för hushållsel
Driftskostnad 5 200 kr/år
varav
El: 3 600 kr
Försäkring: 1 600 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnader baseras på uppgifter från säljaren. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1965
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 6 oktober 2019
Energiklass: E
Energiprestanda: 117 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 120 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

HALL

I hallen möts vi av en fräsch atmosfär i form av målade väggar i grått och ett slitstarkt klinkergolv. Här finns plats för såväl avhängning som förvaring i 2st inbyggda garderober med skåp upp till tak samt städskåp.

VARDAGSRUM

Ljust och luftigt vardagsrum med väl tilltagen sällskapsdel och ljusinsläpp från stort fönsterparti samt utgång till balkong. Här ligger en originalparkett i gott skick och väggarna är målade i vit nyans

BALKONG

Stor, inglasad balkong i västerläge med sol från lunch till sen kväll. På golvet ligger en trätrall och här finns gott om plats för utemöbler. Inglasningen (som går att skjuta åt sidan) bidrar till en behaglig värme under såväl svala vår- som höstdagar.

SOVRUM

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i garderobsvägg med skåp hela vägen upp till tak. Mörkt golv och målade vita väggar.

KÖK

Renoverat kök med vita luckor i kombination med mörkt kakel ovan bänkskiva i svart laminat. Köket har generösa avlastningsytor och gott om förvaring i många skåp. Maskinparken består av integrerad kyl/frys, diskmaskin och köksfläkt, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro i rostfritt samt spishäll. Mörkt golv och vitmålade väggar. Matplats för 4-6 personer invid fönster.

BADRUM

Kaklat badrum med ljust klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrumsinredningen består av badkar, tvättställ med kommod, spegelskåp, handdukstork och WC.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett vindsförråd.

Renoverad 2:a med stor, inglasad balkong, generösa ytor och låg avgift

// Stor, inglasad balkong i västerläge // Renoverat kök // Fräscha ytskikt // Generös förvaring // Låg avgift //

Varmt välkomna till populära Klippgatan och denna fräscha 2:a med stor, inglasad balkong i västerläge. Bostaden har renoverade ytskikt i form av fina golv och målade väggar i vitt samt erbjuder ett renoverat kök med matplats. Vidare kan erbjudas lättmöblerat vardagsrum, rymligt sovrum och bra förvaring i flertalet inbyggda garderober. Förening med mycket god ekonomi, 6st hyresrätter kvar och låg avgift som inkluderar såväl 1000Mbit bredband samt nätavgiften för hushållselen. Här bor ni med centralt läge, en kort promenad från Solna C med T-bana, bussar, tvärbana och butiker.

Förening

Klippgatan 12A, 2tr

Förening

Brf Vimpeln

Allmänt om föreningen

Brf Vimpeln är en äkta förening som ombildades 2001 och består av 102st lägenheter varav 96st bostadsrätter och 6st hyresrätter och 9st lokaler. Föreningen har mycket god ekonomi. Alla medlemmar har ett gemensamt elavtal där nätavgiften till elen ingår i avgiften och den förbrukade elen debiteras separat.

I dagsläget (2020-05-06) finns inga beslutade avgiftsändringar men planeras en höjning inför kommande stambyte.

Styrelsen godkänner delat ägandeskap. Inga krav på minsta ägarandel.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelrum/barnvagnsrum finns på entréplan.

TVÄTTSTUGA
Föreningens tvättstuga är belägna på entréplan mellan B- och C-porten och är försedd med totalt 6st tvättmaskiner, 2st torktumlare, 2st torkskåp, 2st mangel och 2st torkrum.

Tv och bredband

Huset är anslutet till kabel-tv via SAPPA (basutbud ingår i avgiften) och bredband via Stockholms stadsnät (1000/100Mbit) som ingår i avgiften.

Parkering

Föreningen har 24 parkeringsplatser utomhus för 250kr/mån och 26 garageplatser för 600kr/mån. Det är kö i nuläget. Föreningen har dessutom förråd för säsongsförvaring av däck som kan hyras av medlemmarna för 200 kr/år. I övrigt gäller boendeparkering i området via Solna kommun. Avgift för detta är 400 kr/månad eller 1000 kr/kvartal.

Renoveringar - utförda och planerade

2017 OVK
2015 Tvättstuga, utbyte av torkskåp, 4 tvättmaskiner samt en torktumlare.
2014 Renovering av garaget samt ny torktumlare tvättstuga.
2013 Målning och underhåll av taket, högtrycksspolning av avloppen i B-porten.
2012 PCB sanering inklusive asbestsanering på balkongerna. Stamspolning A-porten.
2011 Obligatorisk ventilationskontroll. Upphandling av PCBsanering (omfattar även asbestsanering på balkongerna).
2010 Renovering av p-platser.
2009 Stockholms Stadsnät blir ny leverantör av bredband och TV. Två nya tvättmaskiner till tvättstugan. Målning balkongsidor. Stamspolning.
2008 Centralt inköp av el. Energideklaration insänd och klar.
2006 I den ena av de två tvättstugorna har två nya torktumlare installerats, en mangel har även bytts ut. Ventilationsstyrningen har bytts ut.
2003 Renovering av hissar.

I dagsläget (2020-02-20) håller föreningen på med förberedande arbeten inför ett kommande stambyte. Man kommer även byta ut hissen under året. Detta kan komma att påverka avgiften, även om inga beslut är fattade.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja.

Området

Med sitt centrala läge i Solna har området kring Solna Centrum utmärkta kommunikationer. Inom ca fem minuters gångavstånd hittar du Solna Centrum som har flertalet butiker och ett antal restauranger samt även ett brett serviceutbud så som apotek, bibliotek och vårdcentral. Här finner du även flertalet bussar mot både västerort samt norrort, t-bana där restiden till T-centralen endast är ca 10 min samt tvärbanan som trafikerar sträckan Solna Station - Alvik.

Närservice

Solna Centrum, som har alla förutsättningar för trivsam shopping och god mat. Med 120 butiker, caféer och restauranger i moderna och ljusa lokaler så finner du allt du behöver i vardagen. I Anslutning till centrumet finns även ett nyöppnat Friskis & Svettis. Bara ett par kilometer bort ligger Arenastaden där ni hittar Mall of Scandinavia som rymmer 250 butiker, Sveriges första IMAX ® och erbjuder allt ni kan önska er med shopping i världsklass, flertal stora matbutiker, enormt restaurangutbud, skomakeri, kemtvätt och skönhetsvård. Bredvid gallerian ligger Friends Arena där du både kan se landslagsfotboll och konserter med världens största artister. I anslutning till detta ligger ett av landets modernaste hotell Quality Hotel Friends.

Kommunikation

Solna Centrum, tunnelbana blå linje. Mot Fridhemsplan och T-centralen. Buss 509 mot Brommaplan samt tvärbanan mot Sickla Udde åt ena hållet och Solna station åt andra.

Parkering

I området råder boendeparkering. Avgift för detta är 400kr/mån eller 1000kr/kvartal. För tillstånd - vänligen kontakta Solna stad.

Övrigt

Barnomsorg, skolor: Råsunda skola F-6 och Skytteholmsskolan F-9. Grönområden: Om du önskar att få bo i ett naturskönt område men samtidigt med direkt närhet till Stockholm innerstad är garanterat Solna något för dig. Solnas yta består till ungefär en tredjedel av natur och parker. Här finns gröna rekreationsområden, flera strandpromenader och dessutom många fina små och halvstora parker och naturområden mellan bostadsområdena. Några som förtjänar ett extra omnämnande är exempelvis Kungliga nationalstadsparken, öster om Uppsalavägen, med Ulriksdals slottspark, Tivolihalvön, Hagaparken och strandpromenader vid Brunnsviken och Edsviken. Några särskilt fina strandpromenader och rekreationsområden finner du vid Råstasjön och Lötsjön samt i natur- och parkstråket utmed Ulvsundasjön och Bällstaviken.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter