Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Huvudstalundsvägen 14

Huvudsta Solna

2 900 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Huvudstalundsvägen 14

Antal rum 0 rum
Boarea - kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Ekonomi Pris: 2 900 000 kr Föreslagen budstart
Avgift: 3 100 kr/mån
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte

Förening

Huvudstalundsvägen 14

Förening

Brf Huvudstalund

Allmänt om föreningen

Brf Huvudstalund består av 90 st lägenheter fördelade på storlekar från 1 till 6 rok med adress Huvudstalundsvägen 2-14. Huskroppen innefattar tre innergårdar med lekytor, boulebana och gemensam trädäckad grillplats. I anslutning till fastigheten finns en härlig planlagd park, Lundbyparken, som är idealisk för picknick och aktiviteter. Föreningen bildades år 2000 och inflyttning skedde 2001/2002.

Föreningen accepterar inte juridisk person som bostadsrättsinnehavare.

I dagsläget finns inga beslutade avgiftsändringar (2019-09-10).

Överlåtelseavgift om 3,5 % av gällande prisbasbelopp debiteras säljaren och ev pantsättningsavgift om 1 % av gällande prisbasbelopp debiteras köparen.

Gällande kommande renoveringar följer föreningen en underhållsplan. I dagsläget (2019-09-10) finns inga planerade åtgärder som kan komma att störa de boende i föreningen.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd.

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV via Comhem och bredband via Bredband 2. 8 st favoriter för kabel-tv och 100 Mbit bredband ingår i avgiften.

TVÄTTSTUGA
Föreningen har två tvättstugor med vardera 2 st tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel samt en obokningsbar tvättmaskin och torktumlare.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelrum finns i källaren mellan Huvudstalundsvägen 8 och 10 och barnvagnsrum finns i källaren på Huvudstalundsvägen 14. Föreningen har nedgrävda sopkärl vid port 6 och 10 och vid Huvudstalundsvägen 4 finns en återvinningsstation där bl.a. papper och glas kan lämnas.

GROVSOPOR
Gemensamt anordnas en vår- och en höstdag för allmän skötsel av gårdarna. I samband med dessa brukar föreningen ha en container där medlemmarna får slänga saker.

PARKERING
Följande parkeringsplatser finns i föreningen: Carport med el (37 st platser), P-plats med el (24 st platser), P-plats (9 st platser) och P-plats hyrd av Skanska (10 st platser). Kostnad mellan 500 kr/mån-800 kr/mån beroende på typ. Kontakta mäklare för info om eventuell kö.

För mer information om föreningen, vänligen besök deras hemsida: www.brfhuvudstalund.se

NÄROMRÅDET
Huvudstalunds prisbelönta byggnader ligger i ett uppskattat, lugnt läge med mycket grönska och en k-märkt äng i direkt anslutning till fastigheten. Den lokala ICA-butiken ligger bara 500 meter från porten och Solna Centrum med T-bana, busstorget samt 120 butiker och restauranger når du med en kort promenad. Västra Skogens tunnelbana når du i motsatt riktning på ungefär samma avstånd. Även flera busslinjer går från Armégatan, ca 3-4 minuter från porten. Vidare snabb förbindelse till E4:an via Pampaslänken, för att inte tala om att man kan nå Stockholm Central på 7 minuter. Sedan en tid tillbaka finns en gång- och cykelförbindelse mellan Ingenting-område och Solnavägen vilket gör det möjligt att nå Torsplan inom 10-15 minuters promenad. Härliga strandpromenadvägar vid Pampasparken med bad, marina och ridskola i närheten. Flertalet skolor samt daghem i området.

I närheten växer även ett nytt område fram i Norra Karlberg/Ingentingområdet som kommer att bestå av bostäder och kommersiella fastigheter. Detta bidrar positivt till föreningen i form av närbutiker, restauranger, förskola och på sikt bli en mer levande stadsdel. Det nya området kommer även att öka attraktiviteten för föreningen.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Huvudsta är ett expansivt område med närhet till allt. Med fina promenadstråk att vandra runt, vacker grönska samt gångavstånd till Vasastan är Huvudsta ett perfekt val.

Närservice

Huvudsta Centrum med apotek, Hemköp, restauranger och närservice.

Kommunikation

Blå linje Huvudsta som snabbt tar dig till Fridhemsplan och T-centralen. Beslut taget om att Huvudsta också ska få en egen pendeltågsstation.

Parkering

I området råder boendeparkering via Solna Stad. Avgift för detta är 300kr/mån eller 750kr/kvartal.

Övrigt

Barnomsorg, skolor: I området ligger grundskolorna Nybodaskolan och Skytteholmsskolan. Gränsande till Huvudsta ligger Skytteholmsfältet och med en liten promenad når man Hagaparken, det stora gröna lugnet mitt i stan. Hagaparken är det perfekta stället för långpromenader och mysiga helgluncher, eller för en löprunda! Parken innehåller både större restauranger och enklare kaféer. Passa också på att besöka Fjärilshuset och Haga Ocean, med Nordens största hajakvarium. Övrigt i närheten: På promenadavstånd når man Huvudstabadet med utomhuspooler, Ulvsundasjön för mysiga promenader och Pampas Marina med mysiga restauranger.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering