Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Huvudstalundsvägen 14

Västra Skogen/Ingenting Solna

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Huvudstalundsvägen 14

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 73,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1027-G21
Våning 2 av 4, hiss finns
Ekonomi Avgift: 4 205 kr/mån Inkl. Värme, VA, Kabel-TV (basutbud) och bredband
Andel i föreningen: 1,0203%
Driftskostnad 5 416 kr/år
varav
El: 4 000 kr
Försäkring: 1 416 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnaderna är baserade på ett schablonbelopp. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2002
Energideklaration Finns för närvarande inte
ENTREHALL
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter i garderob och hatthylla.

VARDAGSRUM
Spatiöst vardagsrum med unikt ljusinflöde från stora fönsterpartier. Utgång till bostadens underbara balkong. Parkettgolv och vitmålade väggar.

BALKONG
Underbart stor utskjutande balkong med möjlighet till sol under större delen av dagen. Plats för möblemang efter tycke och smak.

KÖK
Bra matlagningskök med gott om arbetsytor och alla bekvämligheter. Utrustning: Spishäll, diskmaskin, ugn, kyl/frys och köksfläkt.

MATPLATS
Social och stor matplats i öppen planlösning mot kök och vardagsrum. Plats för långbord.

MASTER BEDROOM
Stort och bra sovrum med plats för dubbelsäng. Ingång till walk-in closet.

WALK-IN CLOSET
Perfekt walk-in closet som nås från master bedroom.

SOVRUM
Bra sovrum/barnrum med plats för säng och annat möblemang. Nås från vardagsrummet.

BADRUM
Fräscht badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Hög komfort med tvättmaskin och golvvärme. Utrustning: Dusch med glasväggar, tvättmaskin, wc, handfat i kommod, spegelskåp och handukstork (el).

ÖVRIGT
Bostaden är registrerad som 2 rok men disponeras för tillfället som 3 rok.

Ljus och modern 3:a med stor balkong i lummigt område!

UNIKT TILLFÄLLE! Underbar 3:a med stor balkong i lummigt läge! Unik chans till en drömbostad i Citynära läge med goda möjligheter till P-plats - nära kommunikationer, dagis, skolor och service. Här erbjuds ljusa ytskikt, walk-in closet och en omtyckt förening. Bredband och kabel-tv ingår i avgiften. Hiss finns. Varmt välkomna på visning!

Bostaden erbjuder stora fönsterpartier, väldisponerade rum och en underbart stor balkong som skapar en ljus och härlig atmosfär:

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter - vidare ges access till badrum och masterbedroom. Från master bedroom med plats för dubbelsäng nås en perfekt walk-in closet. Bostadens kök är socialt utformat i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum med ingång till ännu ett sovrum. Från det luftiga vardagsrummet nås bostadens underbara balkong i härligt läge mot K-märkta Lundbyparken. Dessutom hör ett förråd till bostaden.

Som sagt, Citynära läge - här bor ni omfamnade av vacker grönska nära kommunikationer, dagis, skolor, affärer & trevliga Asplunds som driver restaurang och hotellverksamhet ett stenkast bort.

Förening

Huvudstalundsvägen 14

Förening

Brf Huvudstalund

Allmänt om föreningen

Brf Huvudstalund består av 90 st lägenheter fördelade på storlekar från 1 till 6 rok med adress Huvudstalundsvägen 2-14. Huskroppen innefattar tre innergårdar med lekytor, boulebana och gemensam trädäckad grillplats. I anslutning till fastigheten finns en härlig planlagd park, Lundbyparken, som är idealisk för picknick och aktiviteter. Föreningen bildades år 2000 och inflyttning skedde 2001/2002.

Föreningen accepterar inte juridisk person som bostadsrättsinnehavare.

I dagsläget finns inga beslutade avgiftsändringar (2019-09-10).

Överlåtelseavgift om 3,5 % av gällande prisbasbelopp debiteras säljaren och ev pantsättningsavgift om 1 % av gällande prisbasbelopp debiteras köparen.

Gällande kommande renoveringar följer föreningen en underhållsplan. I dagsläget (2019-09-10) finns inga planerade åtgärder som kan komma att störa de boende i föreningen.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd.

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV via Comhem och bredband via Bredband 2. 8 st favoriter för kabel-tv och 100 Mbit bredband ingår i avgiften.

TVÄTTSTUGA
Föreningen har två tvättstugor med vardera 2 st tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel samt en obokningsbar tvättmaskin och torktumlare.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelrum finns i källaren mellan Huvudstalundsvägen 8 och 10 och barnvagnsrum finns i källaren på Huvudstalundsvägen 14. Föreningen har nedgrävda sopkärl vid port 6 och 10 och vid Huvudstalundsvägen 4 finns en återvinningsstation där bl.a. papper och glas kan lämnas.

GROVSOPOR
Gemensamt anordnas en vår- och en höstdag för allmän skötsel av gårdarna. I samband med dessa brukar föreningen ha en container där medlemmarna får slänga saker.

PARKERING
Följande parkeringsplatser finns i föreningen: Carport med el (37 st platser), P-plats med el (24 st platser), P-plats (9 st platser) och P-plats hyrd av Skanska (10 st platser). Kostnad mellan 500 kr/mån-800 kr/mån beroende på typ. Kontakta mäklare för info om eventuell kö.

För mer information om föreningen, vänligen besök deras hemsida: www.brfhuvudstalund.se

NÄROMRÅDET
Huvudstalunds prisbelönta byggnader ligger i ett uppskattat, lugnt läge med mycket grönska och en k-märkt äng i direkt anslutning till fastigheten. Den lokala ICA-butiken ligger bara 500 meter från porten och Solna Centrum med T-bana, busstorget samt 120 butiker och restauranger når du med en kort promenad. Västra Skogens tunnelbana når du i motsatt riktning på ungefär samma avstånd. Även flera busslinjer går från Armégatan, ca 3-4 minuter från porten. Vidare snabb förbindelse till E4:an via Pampaslänken, för att inte tala om att man kan nå Stockholm Central på 7 minuter. Sedan en tid tillbaka finns en gång- och cykelförbindelse mellan Ingenting-område och Solnavägen vilket gör det möjligt att nå Torsplan inom 10-15 minuters promenad. Härliga strandpromenadvägar vid Pampasparken med bad, marina och ridskola i närheten. Flertalet skolor samt daghem i området.

I närheten växer även ett nytt område fram i Norra Karlberg/Ingentingområdet som kommer att bestå av bostäder och kommersiella fastigheter. Detta bidrar positivt till föreningen i form av närbutiker, restauranger, förskola och på sikt bli en mer levande stadsdel. Det nya området kommer även att öka attraktiviteten för föreningen.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Västra skogen/Ingenting är ett härligt område där du kommer att trivas. Utmärkta cykelvägar tar dig till city och Vasastan på ca 15 minuter och för den bilburne är det lätt att komma ut på Essingeleden för vidare färd på E4 förbi Stockholm. Det är även goda tvärförbindelser med buss, bl.a linje 123 (Vreten-Solna C), 152 (Älvsjö-Liljeholmen-Bromma Flygplats) och 507 (S:t Eriksplan via Karolinska). I närområdet finns bl.a. mataffär, restauranger, Huvudstabadet, Pampas Marina och Huvudsta Ridhus. Kort avstånd till trevlig gångväg längs med vattnet som leder till Karlbergs slott alt. vidare till Kungsholmen och Vasastan och på ca 10 min promenad nås Solna C med all närservice. I Ingenting-området växer ett nytt område fram som består av bostäder och kommersiella fastigheter. Detta bidrar positivt till föreningen i form av närbutiker, restauranger, förskola och på sikt bli en mer levande stadsdel. Det nya området kommer även att öka attraktiviteten för föreningen.

Närservice

Vid centrum ligger Coop Västra Skogen samt två restaurangen och Pressbyrån med postombud. Inom gångavstånd ligger Solna Centrum, som har alla förutsättningar för trivsam shopping och god mat. Med 120 butiker, cafeer och restauranger i moderna och ljusa lokaler så finner du allt du behöver i vardagen. I Anslutning till centrumet finns även ett nyöppnat Friskis & Svettis.

Kommunikation

Västra Skogen har sin egen tunnelbanestation med linjer mot Fridhemsplan och T-centralen. Resan till T-centralen tar ca 7 min minuter. Från Armegatan går buss 507 mot Odenplan.

Parkering

I området råder boendeparkering via Solna Stad. Avgift för detta är 300kr/mån eller 750kr/kvartal.

Övrigt

Barnomsorg, skolor - Granbackaskolan, Nya Ängkärrskolan, Västra Skogen förskola Grönområden - Ulvsundasjön ligger ett stenkast bort och har trevliga promenadstråk.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering