Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hasselstigen 8

Gamla Råsunda Solna

6 000 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hasselstigen 8

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 93,00 kvm
säljarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 55
Våning 1 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 6 000 000 kr Föreslagen budstart
Avgift: 4 043 kr/mån
Driftskostnad 9 523 kr/år
varav
El: 8 000 kr
Försäkring: 1 523 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Driftskostnader baseras på schablonvärde. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1945
Energideklaration
Utfärdad den 22 april 2009
Energiklass: D
Energiprestanda: 127 kWh/m² (Atemp) och år
- Stor uteplats
- Härligt område
- Låg belåning

Med ett fantastiskt läge i hjärtat av Råsunda finner ni denna toppfräscha 4:a med uteplats. Lägenheten erbjuder ett toppfräscht kök, stambytt & helkaklat badrum med tvättmaskin & torktumlare, stort vardagsrum, tre sovrum, och en renoverad WC. Välkomna på visning!

HALL
Välkomnande hall med fräscht klinkergolv i en grå nyans samt vita väggar. Finns gott om plats för förvaring i förrådet intill hallen, samt plats för avhängning i form av hatthylla.

SOVRUM 1
Sovrum med plats för säng samt plats för förvaring. Vackert ekparkettgolv och vitmålade väggar med en mönstrad fondtapet.

SOVRUM 2
Sovrum med plats för säng samt plats för förvaring i garderob. Golvet är av ekparkett och väggarna är vitmålade samt en mönstrad fondtapet.

BADRUM
Fräsch badrum med vita kakelväggar och klinkergolv i grå nyans. Utrustad med badkar/dusch, tvättmaskin & torktumlare med generösa arbetsytor samt förvaring ovanför, WC, spotlights och kommod med förvaring under.

WC
Utrustad med WC, kommod med spegel ovanför, spotlight. Klinkergolv i grått och vita kakelväggar.

SOVRUM 3
Stort sovrum med plats för en dubbelsäng samt gott om plats för förvaring i inbyggda garderober. Vita väggar med en grå fondtapet. Golvet är av fin ekparkett.

VARDAGSRUM
Öppen och social planlösning mot köket. Härligt naturligt ljusinsläpp från fönsterpartierna. Utrymme för stor matplats samt sällskapsdel. Väggarna är vita och golvet pryds av en vacker ekparkett. Utgång till lägenhetens balkong.

KÖK
Toppfräscht kök som är välplanerat med generösa arbetsytor. Utrustad med glas keramikhäll, inbyggd mikro, spis, tvättmaskin, kyl och frys, skafferi och förvaring ovanför arbetsytorna. Pryds av vitt mosaik ovanför den svarta arbetsytan och de vita förvaringsskåpen.
Golvet är av vacker ekparkett

FÖRRÅD
Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett källarförråd om ca 10-12.
- Stor uteplats
- Härligt område
- Låg belåning

Med ett fantastiskt läge i hjärtat av Råsunda finner ni denna toppfräscha 4:a med uteplats. Lägenheten erbjuder ett toppfräscht kök, stambytt & helkaklat badrum med tvättmaskin & torktumlare, stort vardagsrum, tre sovrum, och en renoverad WC. Välkomna på visning!

Förening

Hasselstigen 8

Förening

Brf Tallen 2000

Allmänt om föreningen

Brf Tallen 2000 är en äkta bostadsrättsförening med 56 st bostadsrätter, 3 st hyresrätter samt 4 st mindre lokaler. Föreningen köpte år 2004 tomträtten kring fastigheten.

KABEL-TV/BREDBAND
Föreningen har bredband hos Stockholms Stadsnät med hastighet 100/100 Mb. Bredbandet ingår i avgiften för alla boende.

PARKERING
Föreningen har 15 st parkeringsplatser. I övrigt råder boendeparkering på gatan. Kostnad är 300 kr/månad eller 750 kr/kvartal. Läs mer på https://www.solna.se.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I källaren finns 2 st tvättstugor med tvättmaskiner, torktumlare, mangelrum samt torkskåp. Det finns även 2 st cykelförråd, toalett, bastu (ej i funktion) samt fastighetsskötarkontor.

UTFÖRDA RENOVERINGAR
2003-2004
Stambyte (ned till källargolvet)
Tätning av rökgångar
2005-2006
Renovering av hisskorgar
Fönsterrenovering
Nya entréportar
2007
Omläggning av tak
Renovering av vågräta stammar
2009
Renovering och utbyggnad av tvättstuga
Källarrenovering
Cykelparkering
2011
Parkering
Byggnation av 3 lägenheter, Hasselstigen 8, bv
Ny tryckreglerad fläkt
Sammanslagning av fyra elcentraler till en
Nytt barnvagnsrum
Fönsterrenovering källarplan samt ommålning av alla fönsterbleck
Lagning av skador i fasad
2012
Byte av fjärrvärmeanläggning
Tak över piskaltan
2013
Injustering av värmesystem, byte av radiatorventiler
Stamspolning
2014
Diverse plåtarbeten på tak
Närvarostyrd belysning i trapphus

PLANERADE/PÅGÅENDE RENOVERINGAR
Plantering av träd
Dränering på framsidan
Bastu och relaxutrymme
Målning trapphus

OMRÅDE
Attraktivt läge i Råsunda med närhet till vackra naturstråk runt bland annat Råstasjön och Lötsjön. Vid Stråket finns flera trevliga restauranger och butiker. På promenadavstånd finns Solna Centrum med ett stort utbud av butiker och restauranger. Centrala Sundbyberg ligger också i närheten och det nyrenoverade Tuletorget erbjuder allt ifrån restauranger till flera gym (SATS, Balance och Puls & Träning) och ytterligare service. I Gamla Filmstaden finns det flera restauranger, serviceinrättningar, gym och SF biograf. Dessutom nås Arenastaden en kort promenad bort med nya nationalarenan Friends Arena och Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingdestination med butikskoncept, restauranger, träningsmöjligheter och en arkitektur utöver det vanliga. I 250 butiker hittar du det bästa inom allt från mode till mat och teknik. Bekvämt cykelavstånd till Hagaparken, Brunnsviken och Stockholms Innerstad.

KOMMUNIKATIONER
På ca 300 meters avstånd finns t-banestation Näckrosen (blå linje) med 11 minuter från T-centralen. Med någon enstaka minuts promenadavstånd på Råsundavägen finns bl a buss 515 som går till Odenplan men också tar dig till Solna station, (pendeltåg till Märsta och Södertälje/Gnesta), och till Sundbybergs station, (pendeltåg till Bålsta och Nynäshamn samt fjärrtåg västerut). Promenerar du ner till Solna Centrum har du där även tvärbanan som tar dig till bl.a. Alvik.

Det är ca 3 km till Bromma flygplats, (10 min med bil). Från Bromma nås nästan alla inrikesmål i Sverige och flera utrikes. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Centralen eller Haga Norra, 40 minuter. Med bil tar det ca 40 minuter.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

Kommunikationer: Tunnelbana Näckrosen och Solna Centrum, blå linje mot b.la Fridhemsplan och T-centralen. Barnomsorg, skolor: Råsundaskolan f-6, Ekenbergsskolan f-5 samt nyöppnad skola under 2018 för högstadiet (inget namn angivet). Förskolor finns i området. Närservice: Ica, flertal restauranger b.la Restaurang Filmstaden, Supreme burger, Texas Longhorn, Max och närhet till Solna Centrum, som har alla förutsättningar för trivsam shopping och god mat. Med 120 butiker, cafeer och restauranger i moderna och ljusa lokaler så finner du allt du behöver i vardagen. I Anslutning till centrumet finns även ett nyöppnat Friskis & Svettis. Grönområden: Nyckelparken och Slottsparken. Övrigt i närheten: Området Filmstaden med caféer, gym och biograf. I området ligger även Råsunda IP samt Råsunda Kyrka.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering