Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hagalundsgatan 46, 7tr

Hagalund Solna

3 995 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hagalundsgatan 46, 7tr

Antal rum 5 rum + kök
Boarea 111,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 99-2248-1-193-4
Våning 7, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 995 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 4 226 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-tv & bredband
Driftskostnad 6 700 kr/år
varav
El: 4 500 kr
Försäkring: 2 200 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnaderna är individuella och kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning. Kostnaderna för el och försäkring är en uppskattning.
Allmänt - Säljaren disponerar ett källarförråd.

- För anslutning till bredbandet debiteras en engångskostnad om ca 750kr.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1972
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk
Energideklaration
Utfärdad den 25 augusti 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 146 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Sunnan 20
- FANTASTISK UTSIKT
- GAVELLÄGENHET
- VÄLPLANERAD
- STOR OCH STABIL FÖRENING
- LÅG AVGIFT
- BRA KOMMUNIKATIONER
- GARAGE I HUSET

Välkommen till en av de stora femrumslägenheterna i Hagalund! Den här insynsskyddade hörnlägenheten bjuder oss verkligen på det där lilla extra. Genomgående fräscha ytskikt, stort och lyxigt badrum och en svårslagen utsikt. Rymliga sovrum och lättmöblerade ytor. Ett boende att trivas i med bra planlösning, fantastisk avgift och med garage i källaren.

Förutom närheten till Hagaparken så finns här utmärkta kommunikationer, på några minuter är du framme vid Stockholms central och du når Arlanda på ca 35 minuter. Det är också nära till Olle Olsson-huset, Friends Arena, Gamla Filmstaden, Solna centrum med butiker, restauranger och caféer. På promenadavstånd når du Arenastaden och Mall of Scandinavia, skandinaviens största shoppingcenter.

HALL
Vi välkomnas av en stor och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Ett steg in når vi den inre hallen som erbjuder massvis med förvaring genom praktiskt placerade garderober. Målade väggar och vackert ekparkettgolv.

GÄST-WC
Perfekt placerad för gäst-wc som nås från hallen med wc och handfat.

SOVRUM 1
Väl avvägt sovrum med plats för säng och förvaring. Milsvid utsikt ut över Hagaparken. Ljusa väggar och ekparkett.

VARDAGSRUM
Stort och trevligt vardagsrum med rejält ljusinsläpp från två väderstreck. Här finns gott om plats för stor soffgrupp såväl som tv-möblemang och annan typ av inredning som tex byrå eller bokhylla. Från vardagsrummet når man balkongen som vetter mot sydväst med fantastisk utsikt över Solna och Stockholm. Ljusa väggar och parkettgolv.

KÖK
Lägenhetens hjärta och den sociala knytpunkten; köket. Köket är stort och öppet ut mot den inre hallen och erbjuder gott om förvaring och arbetsyta. Maskinell och rostfri utrustning i form av spishäll, inbyggnadsugn, mikro, fläkt samt kyl och frys i fullhöjd och diskmaskin. Luckor i trä och naturnära kakel som stänkskydd. Bänkskiva i laminat. Här finns plats för matgrupp. Härligt glasparti ökar ljusinsläppet och är ett trevligt inslag i köksmiljön.

SOVRUM/TV-RUM
Används idag som tv-rum men skulle göra sig bra även som sovrum. Vacker utsikt, ljusa väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM 2
Lägenhetens största sovrum rymmer med lätthet en dubbelsäng samt extra förvaring. Smart lösning med stor platsbyggd garderob. Ljusa väggar och parkettgolv.

SOVRUM 3
Bra disponerat sovrum med plats för säng och förvaring. Ljusa väggar och parkettgolv.

BADRUM
Helkaklat och stort badrum i ljusa toner. Gott om plats för förvaring och här finns bubbelbadkar, wc samt kommod, förvaringsskåp och handdukstork. Badrummet är förstorats och gett plats för en egen tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.

FÖRRÅD
Finns i källaren.
- FANTASTISK UTSIKT
- GAVELLÄGENHET
- VÄLPLANERAD
- STOR OCH STABIL FÖRENING
- LÅG AVGIFT
- BRA KOMMUNIKATIONER
- GARAGE I HUSET

Välkommen till en av de stora femrumslägenheterna i Hagalund! Den här insynsskyddade hörnlägenheten bjuder oss verkligen på det där lilla extra. Genomgående fräscha ytskikt, stort och lyxigt badrum och en svårslagen utsikt. Rymliga sovrum och lättmöblerade ytor. Ett boende att trivas i med bra planlösning, fantastisk avgift och med garage i källaren.

Förening

Hagalundsgatan 46, 7tr

Förening

HSB Brf Blåkulla nr 248 i Solna

Allmänt om föreningen

Brf Blåkulla bildades 1983 och är därmed den äldsta bostadsrättsföreningen i Hagalund. Föreningen har adresserna Hagalundsgatan 30-46 och husen är uppförda 1971-1972. Föreningen består av 439 lägenheter varav ca 35st är upplåtna med hyresrätt, hyresrätterna säljs av i takt med att de blir lediga. Brf Blåkulla är en HSB-ansluten förening. Föreningen äger marken.

Tv och bredband

Kabel-TV levereras av Elpa. Basutbud genom ingår i månadsavgiften. Fler kanaler kan köpas direkt via Elpa. Internet levereras av Stockholms Stadsnät, STOSN. En engångsavgift på 750 kronor debiteras för tillgång till bredband upp till 1000 Mb när köpare av bostadsrätt flyttar in

Parkering

Föreningen har garageplatser på två plan, undre och övre källarplanet. I det undre garaget finns två tvätthallar, mekarplats, tillgång till tryckluft och i mån av plats, möjlighet till däckförvaring för hyrd p-plats. Däcksförvaring debiteras med 200 kronor per år. Garageplatser hyrs ut av kontoret, för närvarande ingen kötid.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningen har väldigt god ekonomi. För närvarande finns inga planer på att höja avgifterna som varit oförändrade under många år. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 1% av aktuellt prisbasbelopp som betalas av pantsättaren samt en överlåtelseavgift om 2,5% av aktuellt prisbasbelopp vilket bekostas av säljaren.

Renoveringar - utförda och planerade

Föreningen har under 2015-2016 bla genomfört omfattande renovering av fasader, balkonger samt gjort relining av avloppsstammarna. Läs mer under Projekt på föreningens hemsida, www.blakulla.net.

Övrigt

Föreningen har 1 bokningsbar tvättstuga per uppgång med vardera 3 tvättmaskiner, 1 torktumlare och 1 torkskåp. Föreningen har också en grovtvättstuga. Föreningen har både en samlingslokal, en gästlägenhet samt ett gästrum. Lokalen har plats för ca 40 personer, gästlägenheten har 4 sovplatser och gästrummet har 2 sovplatser. Föreningen har ett gym som drivs av Motionsföreningen Blåkulla där man tecknar ett årskort. Det finns också bastu, cykelrum, enskilda cykelgarage och barnvagnsförvaring.

Föreningen har en vädigt informativ hemsida med mycket matnyttigt för dig som spekulant, föreningens hemsida hittar ni på www.blakulla.net

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter