Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Gustav III:s Boulevard 165, 5 tr

Frösunda Solna

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Gustav III:s Boulevard 165, 5 tr

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 82,50 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 661
Våning 5 av 6, hiss finns
Ekonomi Avgift: 4 032 kr/mån Inkl Värme, varm- och kallvatten, kabel-TV, bredband och IP-telefoni
Andel i föreningen: 0,8365%
Andel av årsavgift: 0,84%
Driftskostnad 10 200 kr/år
varav
El: 8 000 kr
Försäkring: 2 200 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Driftskostnader baseras på uppgifter från säljaren. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2009
Energideklaration
Utfärdad den 12 mars 2013
Energiklass: -
Energiprestanda: 111 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

HALL

Genom säkerhetsdörren med kodlås nås den välkomnande hallen. Här erbjuds gott om plats för avhägning samt förvaring genom garderob och klädkammare. Vidare har hallen vitmålade väggar med parkettgolv. Från hallen nås bostadens samtliga rum.

VARDAGSRUM

Ljust och socialt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp, matplats, TV-möbel eller annan möblering. Här erbjuds gott om plats för filmkvällar med familj och bekanta samt middagsbjudningar med vänner. Rummet är vitmålat med parkettgolv och har gediget ljusinsläpp från de större fönsterpartierna.

KÖK

Bostaden erbjuder ett fullt utrustat kök för att klara av vardagens alla utmaningar. Utrustat med induktionshäll, inbyggd ugn, separat kyl och frys, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin. Ljust och fräscht kök med gott om arbetsyta och förvaring för dagens samtliga måltider. Ljust kök med vita skåpsluckor, bänkskiva samt ljuskaklat stänkskydd.

SOVRUM 1

Lugnt och rymligt sovrum med plats för en fullstor säng samt platsbyggda garderober. Vidare har sovrummet ljustapetserade väggar med parkettgolv. Sovrummet ligger i anslutning till balkong mot innergården.

SOVRUM 2/ARBETSRUM

Ljust och rymligt sovrum alternativ arbetsrum för hemmakontor. Här erbjuds det gott om plats för fullstor säng med garderober alternativt större skrivbord med bokhyllor, garderober och annan kontorsutrustning.

BADRUM

Rymligt och ljuskaklat badrum med gott om plats för hela familjen. Utrustat med badkar med dusch, golvvärme, WC, handfat, spegelskåp och handdukstork. Praktisk hörna med arbetsbänk ovan tvättmaskin och torktumlare samt skåp.

BALKONG

Bostaden erbjuder rymlig balkong med sol från morgon till eftermiddag. Här erbjuds utrymme för både grillplats och utemöbler. Balkong mot föreningens gröna innergård med lekplats.

KLÄDKAMMARE

Gott om förvaring genom bostadens klädkammare för både ytterkläder, skor och barnvagn.

FÖRRÅD

Till bostaden finns ett förråd i källaren.

Välplanerad trea högt upp i huset med balkong mot innergård!

Detta är en kommande bostad, kontakta ansvarig mäklare Andreas Hansson/ +46 70-602 49 55 för visning.

- Balkong mot lugn innergård
- Högt upp i huset
- Öppen och smart planlösning
- Rymligt badrum
- Garage i huset

Varmt välkommen hem till denna välplanerade 3:a i optimalt läge!
Det här är en perfekta lägenheten för familjen för såväl den som önskar en hemtrevlig bostad i en trygg och stabil förening. Bostaden erbjuder stora sociala ytor med plats för både middagsbjudningar och filmkvällar med bekanta. Vidare finns balkong mot föreningens gröna innergård med lekmöjligheter för barnen. Fullt utrustat kök för att klara av vardagens alla måltider, rymligt och stort badrum med önskad utrustning som golvvärme, tvättmaskin och torktumlare, hall med goda förvaringsmöjligheter samt två stora och ljusa sovrum med plats för arbetsdel. I detta välplanerade hem kommer hela familjen att att trivas!

I den populära föreningen Brf Lovisedal 5 har medlemmarna möjlighet att nyttja föreningens takterrass samt den gröna innergården med lekplats. Välskött och stabil förening med god ekonomi. Inom några minuter nås Mall of Scandinavia med all dess service samt goda kommunikationer från Solna Station. Närhet till Hagaparken och flertalet idrottsanläggningar. Vidare finns det goda kommunikationer med ett tiotal bussar i området samt närhet till E4:an.

Välkommen hem till Frösunda!

Förening

Gustav III:s Boulevard 165, 5 tr

Förening

Brf Lovisedal 5

Allmänt om föreningen

BRF Lovisedal 5 är en äkta bostadsrättförening och består av ett flerbostadshus som uppfördes 2008-2009. Föreningen äger marken och består av 113 lägenheter där samtliga disponeras som bostadsrätt.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
Föreningen har en gemensam tvättstuga samt tre stycken cykel förråd på källarplan. Tvättstugan finns i hus 167 och har tvättmaskin, torktumlare, mangel, torkskåp samt lakansträckare. I varje uppgång i föreningen finns det barnvagnsrum. Medlemmar i föreningen har möjlighet att nyttja den gemensamma takterrassen i höghuset som bokas digitalt. Föreningen har verkstad för sina medlemmar på garageplan på Gustav iii:s Boulevard 167. På innergården finns det även grillplats.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till kabel-TV (TV-paket lagom) och bredband (1000/1000 Mbit/s) via Telia.

Parkering

I föreningen finns ett garage med 88 bilplatser varav 6 st laddstationer för el-bil samt 6 st MC-platser. I dagsläget (2021-06-29) är det ingen ledig plats men ingen kö.

Renoveringar - utförda och planerade

UTFÖRDA RENOVERINGAR
2011 - Garantibesiktning
2015 - Postbox med digital namnstyrning. LED-lampor i garage, trapphus och förråd
2016 - Nytt större torkskåp i tvättstugan. Rengöring av ventilationskanaler
2017 - Nya radiatorfilter för låghusdelens ventilation har delats ut till de boende.
2017 - Ommålning av golvet i soprummet vid trapphus 7. Föreningens trätrall på takterrassen har rengjorts och oljats in. Nya cykelpumpar i föreningens tre cykelrum.
2018 - Installation av 6 stycken laddstationer för el-bilar i garaget. Reparation av hissarna hus (163, 165, 167).
2019 - OVK-besiktning
2020 - Installation av elektroniskt bokningssystem för tvättstuga. Föreningen har bytt/kompletterat ladd stationerna för bilar.

PLANERADE RENOVERINGAR
2021 - Byte av pump för värme och VVS-cirkulation. Ställdon radiatorer, tappventiler m.m varmvatten i UC. Byte av torktumlare i tvättstuga samt målning av träpanel.
2022 - OVK-besiktning av frånluft-system i låg- och höghusdel. Stamspolning för avlopp i hela fastigheten.
2023 - Uppdatera Energideklaration
2024 - Byte av pump i pumpgrop. Översyn av hissar samt förbättringsmåla entréplan i trapphus 1-7. Se över samtliga fönster och byte av värmepump för radiatorer
2025 - OVK-besiktning av frånluft-system i höghusdelen

Föreningen följer sin underhållsplan upprättad 2018 (uppdaterades 2020) som sträcker sig fram till 2050.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Området

Frösunda ligger mitt i Solna och erbjuder natur, vatten och grönska samtidigt som citypulsen, shopping och idrott- och kulturevenemangen ligger runt hörnet hela tiden.

Närservice

Ett stenkast bort ligger Mall of Scandinavia som rymmer 250 butiker, Sveriges första IMAX ® och erbjuder allt du kan önska dig med shopping i världsklass, flertal stora matbutiker, enormt restaurangutbud, skomakeri, kemtvätt och skönhetsvård. Bredvid gallerian ligger Friends Arena där du båda kan se landslagsfotboll och konserter med världens största artister.

Kommunikation

Från Frösunda tar du dig enkelt och snabbt till Stockholms innerstad med 5 min promenad till Solna Station som tar dig till Odenplan och T-centralen på bara några minuter. Utöver det finns det ett tiotal busslinjer, t.ex. linje 67 mot Djurgården, 508 mot Danderyd via Solna Centrum och Karolinska samt 509 som tar dig till Brommaplan. Närhet till E4:an för dig som färdas med bil.

Parkering

I området råder boendeparkering. Avgift för detta är 400kr/mån eller 1000kr/kvartal. För tillstånd - vänligen kontakta Solna stad.

Övrigt

Barnomsorg, skolor: I Frösunda ligger Vittraskolan Frösunda F-9, Alfaskolan F-9, och i grannområdet Ulriksdal ligger Ulriksdalsskolan. Grönområden: Frösunda gränsar till vackra grönområden såsom Hagaparken och Brunnsviken.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter