Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Fridensborgsvägen 39, ACCEPTERAT PRIS!

Järvastaden Solna

4 200 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Fridensborgsvägen 39, ACCEPTERAT PRIS!

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 85,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1434
Våning 3 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 4 200 000 kr Accepterat pris
Avgift: 4 313 kr/mån I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg för bredband och tv tillkommer om 222 kr/mån. El-kostnad tillkommer efter förbrukning ca 300kr. Totalt Fasta avgifter 4.835 kr.
Andel i föreningen: 1,414%
Driftskostnad 4 224 kr/år
varav
Försäkring: 4 224 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Kan variera beroende på avtal och förbrukning. Elen ingår i avgiften på ca 300 kr.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2008-2009
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Utfärdad
Hall:
Den ljusa och inbjudande hallen är placerad i bostadens mitt och är försedd med 6 garderober som erbjuder mycket god förvaring. Gråa väggar och mörkt golv.

Vardagsrum:
Ljust och trivsamt vardagsrum med generöst fönsterparti med låg bröstning och hög höjd vilket släpper in rikligt med ljus och inger en påtaglig känsla av rymd. Här finns lättmöblerade ytor som rymmer både soffgrupp, TV-hörna, fåtöljer och läshörna/arbetshörna. Vardagsrummet öppnar upp mot både den stora balkongen och det härliga köket och den stora matplatsen vilket skapar sammanlänkade och generösa sällskapsytor.

Kök:
Stilrent kök med goda tillberedningsytor och gott om förvaring i skåp och lådor samt full maskinell utrustning. Ett snyggt vitt kakel pryder väggen ovanför bänken och skåpen är försedda med spotlightbelysning. Köket är utrusat med spis, inbyggnadsugn, fläkt, kylskåp och separat frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin samt inbyggnadsmicro. Här finns även en matplats för stora middagssällskap invid balkongen.

Balkong:
Stor inglasad balkong med plats för allt som önskas. Här har man förmiddagssol.

Sovrum 1:
Härligt och luftigt sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng, sängbord samt inbyggd garderob med gott om plats för förvaring. Är kan du även gå ut till bostadens andra balkong. Blåa väggar och mörkt golv.

Balkong:
Balkongen vetter mot innergården med eftermiddagssol. Här får du plats med både, möbler, växter och grill om så önskas.

Sovrum 2:
Väldisponerat sovrum med lättmöblerade ytor som rymmer både säng, lekhörna och arbetshörna, vilket gör det perfekt för barn i alla åldrar. Vetter mot den lugna innergården.

Badrum:
Stilrent badrum med brunt klinkergolv och kaklade väggar med smakfulla stora kakelplattor i vitt. Här finns allt man kan önska såsom duschhörna med duschdörr i klarglas samt badkar, WC, tvättställ med inbyggd kommod och spegelskåp, tvätthörna med både tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk samt överskåp. Golvet är utrustat med golvvärme för högsta komfort.

Utmärkt disponerad 3:a med många uppenbara styrkor!

Accepterat pris av säljaren!! Välplanerad 3:a med ett jättebra läge i huset! Lägenheten har ett fantastiskt ljusinsläpp och har dubbla balkonger! Att bostaden dessutom ligger i en åtråvärd förening med låga avgifter gör bara saken bättre!

Bostaden har en planlösning som är genomgående, vilket tillsammans med läget garanterar ett stort ljusinsläpp. De dubbla balkongerna har du morgonsol och kvällssol på. Det stora badrummet underlättar vardagen för familjen. Kök och vardagsrum har halvöppen planlösning och två sovrum har bra storlek. Hemmet erbjuder goda förvaringsmöjligheter och det finns även ett källarförråd.

Brf Mässen i Järvastaden består utav 78 lägenheter och är en välskött förening med bra ekonomi. Förningen har en trevlig uteplats med grill, cykelförråd, barnvagnsrum samt tvättstuga med digital bokning.

Ulriksdals Pendeltågsstation ligger drygt 8 minuters promenad från lägenheten och tar dig in till T-centralen på ca 10 minuter och Arlanda på 27 minuter. Pendeltåget kompletteras med buss 505 och 540 som går från Fridensborgsvägen som tar en till bl.a. Solna Centrum, Bergshamra och Universitetet. Till Kista och Solna centrum är det cykelavstånd och du tar dig dit på ca 15 minuter. För den bilburne kommer man enkelt på E18, E4 och E20. E18 som tidigare trafikerade Enköpingsvägen förbi Järvastaden och Ursvik har dirigerats om till Kymlingelänken som går via Kista.

I Järvastaden bor du direkt inpå naturen, bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. I området finns idag två bra matbutiker, flertalet trevliga restauranger, caféer och flera gym. Järvastaden är ett expansivt område med allt man kan önska, däribland tandläkare, läkare, träningsanläggningar samt en större ICA Nära-butik.

Mellan husen har man låtit anlägga många gräsytor som skapar känslan av en trädgårdsstad med flera små lekplatser och en stor temalekplats baserad på barnboksfiguren Mulle Meck. Under vintern anläggs en konstfrusen skridskobana som under sommaren används som basketplan.

På promenadavstånd når man Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här finns även Nordens största köpcenter Mall of Skandinavia. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Även Råstasjön når ni på promenadavstånd, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med flera löpslingor och elljusspår samt "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern och mountainbike-spår på sommaren. Solna är en kommun som växer så det knakar.

Varmt välkommen på visning!

Förening

Fridensborgsvägen 39, ACCEPTERAT PRIS!

Förening

Brf Mässen i Järvastaden

Allmänt om föreningen

Brf Mässen i Järvastaden förvärvade fastigheten 2007.
Föreningen är belägen i Järvastaden med adresser Mönstringsvägen 10 och Fridensborgsvägen 35-45. Föreningens fastigheter har en total bostadsarea på 5733 kvm som är fördelad på 78 lägenheter i fem våningsplan. Byggår 2009.

EKONOMI
Föreningen har inga kommande avgiftsförändringar planerade. (2020-05-27)

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns barnvagnsrum, uteplats, parkering, cykelförråd och tvättstuga samt innergård med stor grill. Tvättstugan är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel.

El: Bostadsrättsföreningen har gemensamt el-abonnemang där föreningens medlemmar schablonmässigt debiteras ca 300 kr/månad. Avläsning av förbrukningen sker med jämna intervaller för debitering eller kreditering efter verklig förbrukning. På detta sätt slipper den enskilda lägenhetsinnehavaren betala nätavgift vilket håller ned elkostnaden.

Besök gärna föreningens hemsida, http://massen.bostadsratterna.se/

Tv och bredband

TV och bredband från Telenor. Samtliga lägenhetsinnehavare debiteras en obligatorisk avgift om 222kr/mån.

Parkering

Föreningen disponerar 50 garageplatser på källarplan. Uthyres för 1060:- . För närvarande är det ingen kö. (Kontrollerat 2020-05-27)
Finns även MC-platser som går att hyra för 630kr/mån och det är ingen kö till dem.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Inga planerade avgfitsändringar.

Renoveringar - utförda och planerade

Planerade renoveringar:
Målning av trapphusen 2021/2022
Renovering av balkonginfästningar.
Uppfräschning av innergården 2021. Kontrollerat ( 2020-05-27)

Gjorda renoveringar:
- Stamspolning 2018

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

JA

Området

Järvastaden är ett familjevänligt område i moderna Solna och Sundbyberg. Järvastaden erbjuder lugnet och grönska samtidigt som citypulsen och shoppingområden finns runt hörnet.

Närservice

Järvastaden har karaktären av egen småstad med ett brett serviceutbud med ett flertal restauranger, skönhetssalonger, kemtvätt, gym och en ICA-butik. En härlig promenad bort finner du Arenastaden med Mall of Scandinavia som rymmer 250 butiker, Sveriges första IMAX ® och erbjuder allt du kan önska dig med shopping i världsklass, flertal stora matbutiker, enormt restaurangutbud, skomakeri, kemtvätt och skönhetsvård. Bredvid gallerian ligger Friends Arena där du båda kan se landslagsfotboll och konserter med världens största artister.

Kommunikation

Pendeltåg från Ulriksdals station tar dig till Arenastaden på 3 minuter och Stockholm City på 10 minuter. Buss 505 och 540 tar dig till Solna C respektive Ulriksdals station, och buss 157 går till Danderyds sjukhus. Med en kort promenad når du Hallonbergens tunnelbana på blåa linjen.

Parkering

I området råder boendeparkering. Avgift för detta är 400kr/mån eller 1000kr/kvartal. För tillstånd - vänligen kontakta Solna stad.

Övrigt

Barnomsorg, skolor: Raul Wallenbergskolan med verksamhet åk F-6, Skolan Vittra med åk F-9 och i Ulriksdal just intill finns Ullriksdalsskolan åk F-9. Flertalet förskolor finns i området. I anslutning till Järvastaden ligger Igelbäckens naturreservat med Igelbäcken rinnandes igenom. Området är perfekt för löprundan eller långpromenaden.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter