Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Evenemangsgatan 30, 12tr

Arenastaden Solna

3 350 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Evenemangsgatan 30, 12tr

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 54,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 075
Våning 12 av 21, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 350 000 kr Accepterat pris
Avgift: 3 420 kr/mån inkl värme, kallvatten, bredband (700/700Mbit/s) och kabel-TV (kanalpaket lagom).
Andel i föreningen: 0,64049%
Andel av årsavgift: 0,64%
Driftskostnad 5 256 kr/år
varav
El: 4 000 kr
Försäkring: 1 256 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Driftskostnader baseras på schablonvärde. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2016
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 23 mars 2018
Energiklass: C
Primärenergital: 77 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

Varmt välkommen till Arenastaden och denna toppfräscha tvårummare fördelad på 54 väldisponerade kvadratmeter med sjöutsikt! Här bor ni i ett nybyggt hus från 2014 med alla tänkbara bekvämligheter såväl i bostaden som i närområdet. Stora fönster som ger bra ljusinsläpp, stor inglasad balkong med sjöglimt och en modern, öppen planlösning. Detta passar alla som vill ha nytt och fräscht i kombination med utmärkta kommunikationer, shopping, restauranger och matbutiker. Här lever man i harmoni med nationalarenan Friends Arena och Mall of Scandinavia, Skandinaviens största shoppingcenter med 250st butiker, restauranger och biograf.

HALL

Ni välkomnas av bostadens rymliga hall med vitmålade väggar och en vacker ekparkett och fortsätter vidare in i bostaden. Hallen har mycket plats för förvaring i dubbla garderober samt ytterligare förvaring i förråd.

VARDAGSRUM

I öppen och social planlösning mot köket finns lägenhetens rymliga vardagsrum. Ett stort fönsterparti skänker rummet ett härligt ljusinsläpp och skapar en känsla av rymd. Här finns gott om plats för möblemang efter önskemål. Från vardagsrummet nås även bostadens underbara inglasade balkong med utsikt mot sjön. Väggarna är målade i vitt och golvet är av fin ekparkett.

KÖK

Stilrent och modernt kök med gott om förvaring via över- och underskåpen. Ovanför den mörka arbetsbänken sitter svart kakel, som snyggt bryter av mot skåpsluckorna i vitt. Köket är utrustat med inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro, kyl/frys, diskmaskin samt induktionshäll och vit fläkt. Naturligt ljus flödar in från de stora fönsterpartierna och golvet är av vacker ekparkett.

BALKONG

Stilrent och modernt kök med gott om förvaring via över- och underskåpen. Ovanför den mörka arbetsbänken sitter svart kakel, som snyggt bryter av mot skåpsluckorna i vitt. Köket är utrustat med inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro, kyl/frys, diskmaskin samt induktionshäll och vit fläkt. Naturligt ljus flödar in från de stora fönsterpartierna och golvet är av vacker ekparkett.

SOVRUM

Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring i garderobsvägg. Ekparkett på golv och målade väggar i vitt.

BADRUM

Fräscht badrum med ljusa ytskikt i form av klinkergolv och helkaklade väggar. Här finns duschhörna med glasvägg, wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning, handdukstork samt tvättmaskin, torktumlare och golvvärme.

FÖRRÅD

Bostadens förråd är beläget i lägenheten.

Fantastisk tvåa högt upp i huset med sjöutsikt

// BALKONG MED SJÖUTSIKT// NYTT OCH FRÄSCHT // EXPANSIVT OMRÅDE // MALL OF SCANDINAVIA

Varmt välkommen till Arenastaden och denna toppfräscha tvårummare fördelad på 54 väldisponerade kvadratmeter med sjöutsikt! Här bor ni i ett nybyggt hus från 2014 med alla tänkbara bekvämligheter såväl i bostaden som i närområdet. Stora fönster som ger bra ljusinsläpp, stor inglasad balkong med sjöglimt och en modern, öppen planlösning. Detta passar alla som vill ha nytt och fräscht i kombination med utmärkta kommunikationer, shopping, restauranger och matbutiker. Här lever man i harmoni med nationalarenan Friends Arena och Mall of Scandinavia, Skandinaviens största shoppingcenter med 250 st butiker, restauranger och biograf.

Förening

Evenemangsgatan 30, 12tr

Förening

Brf Pressläktaren

Allmänt om föreningen

Brf Pressläktaren är en äkta förening med adressen Evenemangsgatan 30 i Arenastaden, Solna.
Föreningen består av 143 lägenheter om 1rok -4 rok fördelade på 21 våningar.

I dagsläget finns det inga beslutade ändringar av avgiften.

Juridisk person accepteras ej som medlem i föreningen.

Föreningen accepterar delat ägandeskap.

Tv och bredband

Fastigheten är ansluten till Telia Triple Play, bredband (700/700Mbit/s) och kabel-TV (kanalpaket lagom) ingår i månadsavgiften.

Parkering

Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Parkeringsplatserna i Arenagaraget hyrs ut av Parkman. Det finns ca 800 platser fördelat på tre plan. Om du vill hyra en garageplats kontakta Parkman på 08- 734 90 00 eller fyll i formulär på deras hemsida. Kostnaden för boende är ca 1873kr/mån (24/7) alt vardagar 16-09 + helg 936 kr/mån. Önskar man plats med laddmöjligheter kostar det 400 kr extra per månad.
Boendeparkering finns på gatan.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningen sänkte avgifterna med 4,33% den from juni 2018. Föreningens senaste årsredovisning hittar ni på MOHV.se.

Renoveringar - utförda och planerade

Inga planerade renoveringar, huset är nybyggt.

Övrigt

Gemensamma utrymmen:
I entréplanet finns rullstol- och barnvagnsförvaring, soprum, städ samt tvättstuga (varje lägenhet har en egen tvättmaskin och torktumlare) Teknikutrymmen som undercentral och elrum finns i källaren. Tidningshållare finns utanför varje ytterdörr vid varje lägenhet och postboxar finns vid entrén.

Föreningen har en övernattningslägenhet som kan bokas av föreningens medlemmar, kostnaden är 400kr/natt

Hushållsel debiteras efter verklig förbrukning av föreningen månadsvis. 85 öre/kWh.

Varmvatten debiteras efter verklig förbrukning av föreningen månadsvis. 45 kr/kubikmeter. Från och med 1 juni 2018.

Föreningen har ett antal förråd i olika storlekar som går att hyra, man planerar dessutom att bygga ytterligare förråd. Kontakta styrelsen för mer information.

Se föreningens hemsida för mer information http://www.presslaktaren.se/.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening och av säljaren. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

NÄROMRÅDET
I Arenastaden växer en av norra Europas modernaste stadsdelar fram, ett helt nytt område som sjuder av liv från morgon till kväll. Genom att väva samman goda kommunikationer, moderna och flexibla kontor, bostäder, shopping, hotellupplevelser, sport och musikevenemang skapas en stadsdel utöver det vanliga. Den nya stadsdelen är redan hem för nytänkande bostadslösningar, den svenska nationalarenan Friends Arena, ett av landets modernaste hotell Quality Hotel Friends och Nordens största shoppinggalleria Mall of Scandinavia.

Stockholmsregionen växer i snabb takt och efterfrågan på bostäder är stor. Arenastaden innehåller trygga bostadslösningar som lever upp till så väl dagens som framtidens krav på moderna hem. För både boende och besökare finns all tänkbar service tillgänglig, som till exempel matbutiker och apotek. Ett stenkast från området finns Råstasjön och ytterligare en bit bort ligger Hagaparken, två av Stockholms vackraste naturområden, som möjliggör ett aktivt fritidsliv. Läs mer på Arenastaden.se.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

I Arenastaden har du närhet till allt. Så som shopping, kommunikationer, evenemang och sport, men även natur. Det är ett modernt och attraktivt område där det finns något för alla.

Närservice

I Arenastaden hittar du Mall of Scandinavia som rymmer 250 butiker, Sveriges första IMAX ® och erbjuder allt du kan önska dig med shopping i världsklass, flertal stora matbutiker, enormt restaurangutbud, skomakeri, kemtvätt och skönhetsvård. Bredvid gallerian ligger Friends Arena där du båda kan se landslagsfotboll och konserter med världens största artister. I anslutning till detta ligger ett av landets modernaste hotell Quality Hotel Friends.

Kommunikation

Solna station- bussar mot Ekerö, Mörby, Brommaplan, Odenplan och Skansen. Pendeltåg till Odenplan och T-centralen. Tvärbana mot Alvik och Essingen, Globen. Ny tunnelbanelinje kommer byggas (Gula linjen). Planerad start för detta är 2019.

Parkering

I området råder boendeparkering. Avgift för detta är 400kr/mån eller 1000kr/kvartal. För tillstånd - vänligen kontakta Solna stad.

Övrigt

Barnomsorg, skolor: I närhet till Arenastaden ligger Vittraskolan Frösunda F-9, Råsunda F-9 Alfaskolan F-9, och i grannområdet Ulriksdal ligger Ulriksdalsskolan Grönområden: I närhet till Arenastaden ligger vackra grönområden såsom Råstasjön, Brunnsviken och Hagaparken, det stora gröna lugnet mitt i stan. Hagaparken är det perfekta stället för långpromenader och mysiga helgluncher, eller för en löprunda! Parken innehåller både större restauranger och enklare kaféer. Passa också på att besöka Fjärilshuset och Haga Ocean, med Nordens största hajakvarium.

Bilder

Visa alla

HitCounter