Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Evenemangsgatan 24, 20tr

Arenastaden Solna

3 295 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Evenemangsgatan 24, 20tr

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 57,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 136
Våning 20, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 295 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 3 610 kr/mån inkl värme, VA
Andel i föreningen: 0,6847%
Andel av årsavgift: 0,6847%
Driftskostnad 3 500 kr/år
varav
El: 2 000 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftskostnaderna är individuella och kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning. Kostnaden för el och försäkring är uträknad enligt schablon.
Tillträde enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2015
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Solna Nationalarenan 10
- VÅNING 20!

- FANTASTISKA VYER

- UTSIKT ÖVER RÅSTASJÖN

- UNIKT BOENDE

- INGLASAD BALKONG

- NYTT OCH FRÄSCHT

- EXPANSIVT OMRÅDE

- MALL OF SCANDINAVIA

Med en storslagen utsikt från 20:e våningen finner vi denna perfekt planerade 2:a med inglasad balkong och enorma vyer! Ett bekvämt boende i moderna Arenastaden intill Mall of Scandinavia och nationalarenan Friends. Utanför dörren finns allt du kan önska dig i form av shopping, trevliga restauranger och utmärkta kommunikationer. En unik chans att förvärva en lägenhet utöver det vanliga och med en spektakulär balkong ca 70m(!) upp i luften. Här bor du privat på gaveln utan någon granne ovanför. Den här lägenheten måste upplevas på plats, välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

HALL
Ljusa ytskikt, ekparkett och avhängningsmöjligheter. Här finns även praktisk förvaring genom flertalet garderober.

KÖK/VARDAGSRUM
I öppen planlösning finns här de perfekta förutsättningarna för socialt umgänge. Vi har ett välutrustat kök från Vedum med maskinell utrustning i form av ugn/spis, diskmaskin, kyl/frys samt fläkt. Vita luckor och kakel bryter snyggt mot mörk bänkskiva i laminat och rostfri diskbänk. Gott om förvaringsmöjligheter i köket genom över- och underskåp. Ljusa väggar och ekparkett. Tack vare det stora fönsterpartiet blir vardagsrummet ljust och luftigt. Från vardagsrummet nås även den inglasade balkongen med plats för möblemang.

SOVRUM
Stort och rymligt med plats för dubbelsäng samt sängbord. Gott om förvaring genom rejäl garderobsvägg. Ljusa väggar och ekparkett.

BADRUM
Väl tilltaget badrum i helkaklat utförande med ljusa väggar och mörkt golv. Både tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovan. Här finns i dusch med glasvägg, wc, handfat samt förvaringsskåp.

OMRÅDE
I Arenastaden växer en av norra Europas modernaste stadsdelar fram, ett helt nytt område som sjuder av liv från morgon till kväll. Genom att väva samman goda kommunikationer, moderna och flexibla kontor, bostäder, shopping, hotellupplevelser, sport och musikevenemang skapas en stadsdel utöver det vanliga. Den nya stadsdelen är redan hem för nytänkande bostadslösningar, den svenska nationalarenan Friends Arena, ett av landets modernaste hotell Quality Hotel Friends och Nordens största shoppinggalleria Mall of Scandinavia.

Stockholmsregionen växer i snabb takt och efterfrågan på bostäder är stor. Arenastaden innehåller trygga bostadslösningar som lever upp till så väl dagens som framtidens krav på moderna hem. För både boende och besökare finns all tänkbar service tillgänglig, som till exempel matbutiker och apotek. Ett stenkast från området finns Råstasjön och ytterligare en bit bort ligger Hagaparken, två av Stockholms vackraste naturområden, som möjliggör ett aktivt fritidsliv. Läs mer på Arenastaden.se
Med storslagen utsikt och balkong med utsikt mot Råstasjön erbjuds nu ett boende utöver det vanliga, ta hissen upp till våning 20 och se efter själv!

Förening

Evenemangsgatan 24, 20tr

Förening

Brf Säsongskortet

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Säsongskortet har adressen Evenemangsgatan 24 och är ett flerbostadshus innehållandes 143 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och två lokaler upplåtna med hyresrätt. PEAB sköter den ekonomiska förvaltningen.

EKONOMI
Det finns i dagsläget (2016-10-05) inga planerade avgiftsändringar. Föreningens ekonomiska plan finns på MOHV.se.
Överlåtelseavgiften debiteras säljaren.

TV & INTERNET
Telia levererar både internet och TV. Kabel-TV ingår med ett grundutbud i avgiften. Fiber finns och varje lägenhetsinnehavare tecknar eget internetabonnemang via Telia.

BYGGNADENS SKICK
Då huset är från 2015 finns inga renoveringar planerade.
Besiktning kommer att ske sommaren 2017

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Soprum, cykelrum, rullstols- och barnvagnsrum finns i markplan. Det finns också en gemensam tvättstuga i markplanet med tre tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel.

PARKERING
Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Parkeringsplatserna i Arenagaraget hyrs ut av Parkman. Det finns över 800 platser fördelat på tre plan. Om Du vill hyra en garageplats kontakta Lilian Forsling på tel. 08-506 833 05 alternativt mejla till lilian.forsling@parkman.nu. Kostnaden är ca 1850kr/mån. Boendeparkering finns på gatan.

ÖVRIGT
Läs mer: http://sasongskortet.bostadsratterna.se/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Organisationsform / typ

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter