Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Drottning kristinas esplanad 63, 3tr

Ulriksdal Solna

3 995 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Drottning kristinas esplanad 63, 3tr

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 70,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 9-507-1-1311
Våning 3, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 995 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 4 025 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-tv & bredband
Andel i föreningen: 0,85387%
Andel av årsavgift: 0,85387%
Kommentar Driftskostnaderna är individuella och kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning.
Tillträde enligt överenskommelse
Allmänt Säljaren disponerar ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2014
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Vinnaren 1
- MODERNT BOENDE MED ÖPPEN PLANLÖSNING

- INGLASAD BALKONG MED KVÄLLSSOL

- POPULÄRT OCH EXPANSIVT OMRÅDE

- BRA KOMMUNIKATIONER

I populära Ulriksdal finns nu chansen att förvärva en av de välplanerade trerummarna i Brf Slottsbacken! Med många och genomtänkta tillval och balkong med kvällssol är detta verkligen en lägenhet att trivas i. Lägenheten som färdigställdes så sent som 2014 erbjuder en öppen planlösning mellan kök och allrum, goda förvaringsmöjligheter och ett rymligt badrum med tvättmöjligheter. Perfekt för dig som kräver det bästa av ditt boende!

Området är populärt och expansivt med närhet till det mesta. I nära framtid kommer nya restauranger, caféer och butiker att öppna men redan idag finns matbutiker och service att tillgå. Nyöppnade Mall of Scandinavia och Friends Arena finns inom promenadavstånd och på nära avstånd finns Ulriksdals slott och närliggande grönområden som tex Hagaparken.

Ulriksdal station ligger ca 5 minuters promenad från bostaden och tar dig till centrala Stockholm på ca 10 minuter. Goda bussförbindelser finns också i nära anslutning och den som färdas med bil kommer att uppskatta den smidiga påfarten till E4an och E18. Kommunikations- och pendlingsmöjligheterna är således mycket goda. Golf och motionsspår tätt intill bostaden.

HALL I hallen finns gott om förvaring genom garderober och även goda avhängningsmöjligheter. Ljusa väggar. KÖK Stilrent och modernt kök med alla bekvämligheter som man kan kräva. Färgvalen är både moderna och snygga. Köket som tillsammans med vardagsrummet utgör lägenhetens sociala knytpunkt har goda arbetsytor och gott om förvaring. Maskinell utrustning i form av induktionshäll, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin, mikro, köksfläkt samt kyl & frys i fullhöjd. MATPLATS Matplatsen rymmer en större matgrupp med härligt ljusinsläpp tack vare fönster och fransk balkong. VARDAGSRUM Stort och öppet vardagsrum med gott om plats för soff- och tv-möblemang. Väggarna är ljusa och från vardagsrummet når man lägenhetens inglasade balkong med plats för soffgrupp. Balkongen som rymmer möblemang är en perfekt hållplats för avkoppling och för att kunna njuta av omgivningen. SOVRUM 1 Rymligt sovrum med massvis av förvaring genom platsbyggd garderob med skjutdörrar. Här ryms utan problem en stor dubbelsäng. SOVRUM 2 / KONTOR Perfekt barn- eller arbetsrum och rymmer säng och har förvaring genom garderob. Ljusa väggar. BADRUM Rymligt badrum med klinker på golvet och stora, ljusa kakelplattor på väggarna. Här finns tvätt- och torkmöjligheter genom tvättmaskin och torktumlare med praktiskt arbetsbänk ovan samt gott om förvaring. I badrummet finner vi även wc, kommod, handdukstork, golvvärme samt dusch med glasvägg.

Förening

Drottning kristinas esplanad 63, 3tr

Förening

Brf Slottsbacken i Ulriksdal

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Slottsbacken i Ulriksdal består av tre flerbostadshus belägna på Drottning Kristinas Esplanad 59, 63 & 65 i Solna kommun. Uppförandet av sammanlagt 131 bostadslägenheter, en lokal och ett garage påbörjades 2011 och den första inflyttningen ägde rum under 2013. Föreningen äger marken och är en äkta bostadsrättsförening.

EKONOMI
Inga avgiftsförändringar är planerade. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Bredablick. Årsredovisning och stadgar finns tillgängliga på mohv.se.

FASTIGHETENS SKICK
Då byggnationen av husen färdigställdes 2014 föreligger i dag inget renoveringsbehov.

BREDBAND & TV
Telia 3-play ingår i avgiften, dvs Telia Bredband 100/100, Telia Digital-TV med kanalpaket Lagom (22 kanaler) samt Telia Bredbandstelefoni. Säkerhetspaket Telia Säker Surf ingår utan extra kostnad för en dator.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
I förrådsbyggnader på gårdarna finns gemensamma cykelrum. Gemensamma utrymmen för rullstols- och barnvagnsförvaring finns i entréplanet. På gården finns planteringar, gräsmattor, lekplats, belysning och gångvägar.

PARKERING
Föreningen har 74 garage- och 12 utvändiga parkeringsplatser. Om ni önskar hyra en plats kontaktar ni Apcoa Parking på tel.nr 08-556 306 70. Hyra för garageplats är 900kr/mån (lediga finns) och markplats 460kr/mån.

Besök gärna föreningens hemsida på: http://slottsbacken.bostadsratterna.se/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter