Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Arvid Tydéns Allé 18, 3tr

Västra Skogen/Ingenting Solna

4 495 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Arvid Tydéns Allé 18, 3tr

Antal rum 3 rum
Boarea 68,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 99-2901-1-24-1
Våning 3 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 4 495 000 kr Accepterat pris
Avgift: 3 326 kr/mån Inklusive värme & kallvatten. Obligatoriskt tillägg för bredband och kabel-tv tillkommer om 208 kr/mån.
Andel i föreningen: 0,89387%
Andel av årsavgift: 0,87722%
Driftskostnad 7 416 kr/år
varav
El: 6 000 kr
Försäkring: 1 416 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Uppgifterna är baserade på schablon och kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2017
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Solna Konstnären 1
AV SÄLJAREN ACCEPTERAT PRIS!

// Hörnläge // Optimal planlösning // Toppskick // Attraktivt läge // Mysig innergård // Garage i huset //

I attraktivt läge nära grönområden, vatten och kommunikationer finns nu möjlighet att förvärva denna bostad i toppskick! En ljus och välplanerad hörn-3:a som erbjuder kök i öppen planlösning med generösa arbetsytor och stor matplats, ett lättmöblerat vardagsrum, badrum med egen tvättinrättning och stor balkong samt två trivsamma sovrum med bra förvaring i form av en tilltagen klädkammare.

Här kan du verkligen trivas i ett nybyggt hus med mysig innergård och promenadavstånd till Kungsholmen samt City i naturnära kvarter. I närområdet finns allt som önskas! Runt kvarteret finns närservice, restauranger samt tunnelbana och buss. Ett boende som måste upplevas på plats!

HALL

Välkomnande hall med exemplarisk avhängning i garderob. Vitmålade väggar och ett mörkt slitstarkt klinkergolv.

BADRUM

Helkaklat och fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Välplanerat och utrustat med golvvärme, WC, dusch, tvättställ med kommod, spegelskåp och handdukstork. Badrummet är dessutom inrett med överskåp för förvaring samt en praktisk arbetsbänk invid tvättinrättningen.

KÖK

Toppfräscht matlagningskök i öppen planlösning med komplett maskinpark och gott om arbetsytor & förvaring. Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, kyl, frys, diskmaskin, mikro och köksfläkt. Samtliga vitvaror av märket Electrolux. I anslutning till köket finns det plats för tilltaget matbord. Vitlaserat parkettgolv och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM

Ljust och socialt vardagsrum i anslutning till köket och med utgång mot balkong. Väl tilltagen sällskapsdel med plats för soffgrupp och TV-möbel. Ytskikt i form av vitmålade väggar och vitlaserat parkettgolv.

BALKONG

Stor och härlig balkong med utsikt över gröna Lundbyparken och Ektorget. Här finns plats för trädgårdsmöbler och växtliv. Balkongen har även eluttag för mysig belysning.

SOVRUM 1

Vilsamt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande sängmöbler. Exemplarisk förvaring i två garderober. Vitmålade väggar och vitlaserat parkettgolv.

SOVRUM 2

Härligt sovrum med plats för säng och kontorsdel om så önskas. Rummet ges mycket ljus från stort fönsterparti. I anslutning till sovrummet finns en stor klädkammare för praktiskt förvaring. Vitmålade väggar och vitlaserat parkettgolv.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett källarförråd.

Perfekt planerad hörn-3:a i toppskick!

AV SÄLJAREN ACCEPTERAT PRIS!

// Hörnläge // Optimal planlösning // Toppskick // Attraktivt läge // Mysig innergård // Garage i huset //

I attraktivt läge nära grönområden, vatten och kommunikationer finns nu möjlighet att förvärva denna bostad i toppskick! En ljus och välplanerad hörn-3:a som erbjuder kök i öppen planlösning med generösa arbetsytor och stor matplats, ett lättmöblerat vardagsrum, badrum med egen tvättinrättning och stor balkong samt två trivsamma sovrum med bra förvaring i form av en tilltagen klädkammare.

Här kan du verkligen trivas i ett nybyggt hus med mysig innergård och promenadavstånd till Kungsholmen samt City i naturnära kvarter. I närområdet finns allt som önskas! Runt kvarteret finns närservice, restauranger samt tunnelbana och buss. Ett boende som måste upplevas på plats!

Förening

Arvid Tydéns Allé 18, 3tr

Förening

HSB Brf Diktaren

Allmänt om föreningen

HSB Brf Diktaren är en äkta förening och består av 120st bostadsrättslägenheter fördelade i allt från 1 till 5 rum med kök.

Huset är byggt under 2017 och är ett lamellhus i ett halvöppet kvarter med en fantastisk innergård för medlemmarna i föreningen. Föreningen har sju ingångar och har ett garage i två våningar under huset. I föreningens hus finns en förskola på två våningar för de mindre barnen.

Fastigheten är belägen i Ingenting området i Solna nästintill Västra skogen. Området är anslutet till fjärrvärme. Ventilationssystemet är utrustat med mekanisk till- och frånluftssystem med värmeåtervinning.

I dagsläget (2020-03-25) finns inga beslut om ändring av avgiften.

HUSHÅLLSEL/VARMVATTEN
Förbrukningen av kallvatten ingår i månadsavgiften. Varmvatten bereds gemensamt för alla lägenheter med debiteras individuellt efter förbrukning. El debiteras efter individuell förbrukning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningslokal med pentry, vilket kan användas som styrelserum, en grovtvättstuga, lägenhetsförråd, utrymme för förvaring av barnvagnar och rullstolar. Finns även en tvättstuga.

För mer information se: https://www.hsb.se/nvg/sok-boende/projekt/?projektlan=stockholm&projektkommun=solna&projektnamn=diktaren&

Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar ca 500 kr/person och årsavgiften är ca 300 kr/hushåll. (Halvårsavgift ca 150 kr/hushåll). Ansökan om medlemskap görs på; www.hsb.se/stockholm.

Tv och bredband

Föreningen har tecknat ett gruppabonnemang med ComHem för grundutbud av tv/telefoni/bredband. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter. Kostnaden ingår ej i månadsavgiften utan debiteras med 208 kr/månad.

Parkering

I garaget finns 41 platser för de boende i föreningen och kostnaden är 1385 kr/månad, 117 st allmänna parkeringsplatser för korttidsparkering som kostar 1230 kr/månad samt 27 st MC platser för 400 kr/månad. Garaget kommer omfattas av en gemensamhetsanläggning och kommer även nyttjas av grannfastigheterna.

Renoveringar - utförda och planerade

Nybyggt, inga beslut om kommande renoveringar.

Överlåtelseavgift

1 701 kr

Pantsättningsavgift

729 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Västra skogen/Ingenting är ett härligt område där du kommer att trivas. Utmärkta cykelvägar tar dig till city och Vasastan på ca 15 minuter och för den bilburne är det lätt att komma ut på Essingeleden för vidare färd på E4 förbi Stockholm. Det är även goda tvärförbindelser med buss, bl.a linje 123 (Vreten-Solna C), 152 (Älvsjö-Liljeholmen-Bromma Flygplats) och 507 (S:t Eriksplan via Karolinska). I närområdet finns bl.a. mataffär, restauranger, Huvudstabadet, Pampas Marina och Huvudsta Ridhus. Kort avstånd till trevlig gångväg längs med vattnet som leder till Karlbergs slott alt. vidare till Kungsholmen och Vasastan och på ca 10 min promenad nås Solna C med all närservice. I Ingenting-området växer ett nytt område fram som består av bostäder och kommersiella fastigheter. Detta bidrar positivt till föreningen i form av närbutiker, restauranger, förskola och på sikt bli en mer levande stadsdel. Det nya området kommer även att öka attraktiviteten för föreningen.

Närservice

Inom 5 minuters promenad från lägenheten har du möjlighet att handla på ICA Nära, köpa med dig mat hem från flertalet olika restauranger eller träna på något av de tre olika gym i närområdet Inom gångavstånd ligger Solna Centrum, som har alla förutsättningar för trivsam shopping och god mat. Med 120 butiker, cafeer och restauranger i moderna och ljusa lokaler så finner du allt du behöver i vardagen. I Anslutning till centrumet finns även ett nyöppnat Friskis & Svettis. Vid Västra Skogens T-bana ligger Coop Västra Skogen samt två restauranger och Pressbyrån med postombud.

Kommunikation

Västra Skogen har sin egen tunnelbanestation med linjer mot Fridhemsplan och T-centralen. Resan till T-centralen tar ca 7 min minuter. Från Armegatan går buss 507 mot Odenplan.

Parkering

I området råder boendeparkering. Avgift för detta är 400kr/mån eller 1000kr/kvartal. För tillstånd - vänligen kontakta Solna stad.

Övrigt

Barnomsorg, skolor - Nordlandia Diktaren förskola på Tecknarvägen, Engelska Skolan som öppnar på Epistelvägen för ÅK 4-9 i augusti 2021, Granbackaskolan, Nya Ängkärrskolan, Västra Skogen förskola Grönområden - Ulvsundasjön ligger ett stenkast bort och har trevliga promenadstråk.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter