Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Armégatan 22, vån 3

Västra Skogen/Ingenting Solna

3 050 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Armégatan 22, vån 3

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 56,50 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 0692
Våning 3 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 3 050 000 kr Accepterat pris
Avgift: 2 729 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-TV (basutbud).
Andel i föreningen: 0,10855%
Andel av årsavgift: 0,10855%
Driftskostnad 7 663 kr/år
varav
El: 5 109 kr
Försäkring: 2 554 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnader baseras på säljarens uppgifter. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1962
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 30 april 2018
Energiklass: F
Primärenergital: 140 kWh/m² och år

HALL

Ljus och välkomnande hall med säkerhetsdörr, parkettgolv och vita väggar. Plats för hallmöbler samt avhängning i en rymlig garderob med spegeldörrar.

BADRUM

Stambytt badrum med grått klinkergolv, komfortvärme, vita kaklade väggar och ett fönster. Inrett med handdukstork, WC, kombinerad tvättmaskin och torktumlare, duschhörna med takdusch och infällbara väggar, handfat, kommod samt spegel.

KÖK

Smakfullt renoverat kök med parkettgolv och vita väggar. Inrett med vita skåpluckor,, spotlights under köksskåp samt mörkt kakel ovanför den ljusa bänkskivan. Köket är utrustat med spishäll, ugn, fläkt samt integrerad kyl/frys och diskmaskin. Matplats intill fönster för ca 4-6 personer.

VARDAGSRUM

Ljust och rymligt vardagsrum med parkettgolv, vita väggar och delvis öppen planlösning mot köket. Plats för soffa, mediamöbler samt förvaringsmöbler. Från vardagsrummet finns utgången till bostadens balkong.

SOVRUM

Rofyllt och insynsskyddat sovrum med parkettgolv och vita väggar. Plats för dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöbler.

BALKONG

Underbar balkong med träträll och grönskan utanför. Gott om plats för utemöbler och egna planteringar.

KLÄDKAMMARE

I anslutning till hallen finns en stor walk-in closet med parkettgolv och vita väggar. Inredd med två garderober och gott om förvaring.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd.
Av säljaren accepterat pris - kontakta mäklaren för privatvisning! På tredje våningen finns denna stilrent renoverade och välplanerade lägenhet med stor balkong och utsikt över grönskan. Ljust vardagsrum med delvis öppen planlösning mot köket och ett rymligt sovrum med fönster mot innergården och utan insyn. Smakfullt renoverat kök med all tänkbar utrustning och integrerade vitvaror. Stambytt badrum med komfortvärme och kombinerad tvättmaskin samt torktumlare. Populär och välskött förening med god ekonomi. Perfekt läge med närhet till Västra Skogens tunnelbana, bussar, service och fina promenadstråk längs vattnet. Välkomna till Armegatan 22!

Förening

Armégatan 22, vån 3

Förening

HSB Brf Pampas i Solna

Allmänt om föreningen

HSB Brf Pampas i Solna är en äkta förening och äger marken husen står på. Föreningen bildades i samband med att husen byggdes 1962 och består av 746 st bostadsrätter 7 st bostadsrättslokaler och 54 st hyreslokaler/förråd.

Styrelsen godkänner delat ägandeskap under förutsättning att samtliga ägare kommer bosätta sig i bostaden.

I dagsläget (2020-01-21) meddelar föreningen att föreningen kommer behöva höja avgiften framöver med anledning av kommande fasadprojekt. Den totala avgiftshöjningen beräknas uppgå till totalt 25% uppdelat på 4 år.

Under 2017 och 2018 har medlemmarna haft två avgiftsfria månader.

Mer info om Brf Pampas finns på föreningens hemsida: https://brfpampas.se

TVÄTTSTUGA
Tvättstugor finns i hus A-F, G-huset tvättar i A-huset. I tvättstugorna finns det normaltvättstuga, spontantvättstuga samt grovtvättstuga (mattor, filtar, o.s.v) I F-huset finns endast två normaltvättstugor.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningens medlemmar har tillgång till tvättstugor, cykelförråd samt barnvagnsrum. Föreningen har även en egen festlokal som bostadsrättshavare kan hyra, kostnad f n 500:-/dygn, deposition om f n 500:-.

Benämningar av hus
A-huset, Infanterigatan 4-6. B-huset, Infanterigatan 21-29. C-huset Infanterigatan 13-19. D-huset Infanterigatan 7-11. E-huset Infanterigatan 1-5. F-huset Armégatan 10-28. G-huset Ingentingsgatan 5. H-huset Infanterigatan 8.

Tv och bredband

KABEL-TV/BREDBAND
Basutbud för TV via Comhem ingår i avgiften. Föreningen har nyligen installerat fiber. Levarantör och uppkoppling tecknas själv av varje bostadsrättshavare.

Parkering

PARKERING
Föreningen har 85 st garageplatser, dessa kan hyras för 394-1004 kr/mån beroende på storlek. Det finns även 545 st parkeringsplatser och 11 st mc-platser som kan hyras för 200 kr/mån. För närvarande är det kö till både garage- och parkeringsplatser. I övrigt gäller boendeparkering i området via Solna kommun. Avgift för detta är 400 kr/mån eller 1000 kr/kvartal. Besök gärna www.solna.se för mer information.

Renoveringar - utförda och planerade

UTFÖRDA RENOVERINGAR:
1993 - Renovering av fasader.
1997 - Totalrenovering av samtliga tvättstugor
2001 - Bättringsmålning av samtliga trapphus samt nya vattenmätare installerade
2002 - Reparation av fasadskador
2004 - Stamspolning av samtliga köksstammar, ombyggnad av en lokal till 2 st bostadsrätter.
2009 - Renovering av tak
2009 - Justering av ventilation och värmesystem.
2012 - Stambyte avslutat.
2013 - Byte av elcentraler.
2013 - Nya tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och manglar installerade i tvättstugorna.
2015 - Ny utrymningsbelysning i husens allmänna ytor. Anlagd gång mellan Infanterigatan 5 och 7. Samtliga hissar har fått nytt nödlarm. Piskaltanerna på samtliga höghus har blivit inglasade Avloppsledningar har lagts om mellan Infanterigatan 21-29.
2018 - Nya låssystem, installation av fiber.

PLANERADE RENOVERINGAR
Renovering av hela föreningen gällande fasad, balkong och fönster kommer att ske. När arbetet startar är fortfarande inte beslutat. Tidsplanen är ännu inte fastställd.
(Information inhämtad från styrelsen 2019-11-28).

Överlåtelseavgift

1 655 kr

Pantsättningsavgift

709 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja.

Området

Västra skogen/Ingenting är ett härligt område där du kommer att trivas. Utmärkta cykelvägar tar dig till city och Vasastan på ca 15 minuter och för den bilburne är det lätt att komma ut på Essingeleden för vidare färd på E4 förbi Stockholm. Det är även goda tvärförbindelser med buss, bl.a linje 123 (Vreten-Solna C), 152 (Älvsjö-Liljeholmen-Bromma Flygplats) och 507 (S:t Eriksplan via Karolinska). I närområdet finns bl.a. mataffär, restauranger, Huvudstabadet, Pampas Marina och Huvudsta Ridhus. Kort avstånd till trevlig gångväg längs med vattnet som leder till Karlbergs slott alt. vidare till Kungsholmen och Vasastan och på ca 10 min promenad nås Solna C med all närservice. I Ingenting-området växer ett nytt område fram som består av bostäder och kommersiella fastigheter. Detta bidrar positivt till föreningen i form av närbutiker, restauranger, förskola och på sikt bli en mer levande stadsdel. Det nya området kommer även att öka attraktiviteten för föreningen.

Närservice

Vid centrum ligger Coop Västra Skogen samt två restaurangen och Pressbyrån med postombud. Inom gångavstånd ligger Solna Centrum, som har alla förutsättningar för trivsam shopping och god mat. Med 120 butiker, cafeer och restauranger i moderna och ljusa lokaler så finner du allt du behöver i vardagen. I Anslutning till centrumet finns även ett nyöppnat Friskis & Svettis.

Kommunikation

Västra Skogen har sin egen tunnelbanestation med linjer mot Fridhemsplan och T-centralen. Resan till T-centralen tar ca 7 min minuter. Från Armegatan går buss 507 mot Odenplan.

Parkering

I området råder boendeparkering. Avgift för detta är 400kr/mån eller 1000kr/kvartal. För tillstånd - vänligen kontakta Solna stad.

Övrigt

Barnomsorg, skolor - Granbackaskolan, Nya Ängkärrskolan, Västra Skogen förskola Grönområden - Ulvsundasjön ligger ett stenkast bort och har trevliga promenadstråk.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter