Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ankdammsgatan 28, 2 tr

Skytteholm Solna

3 600 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ankdammsgatan 28, 2 tr

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 76,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1201/6851-1085
Våning 2 av 7, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 600 000 kr Accepterat pris
Avgift: 3 781 kr/mån inkl värme, vatten, analoga grundutbudet. (obligatoriskt tillägg 215 kr för bredband)
Andel i föreningen: 0,8287%
Driftskostnad 6 437 kr/år
varav
El: 4 058 kr
Försäkring: 2 379 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Elkostnad något högre då boende använder dator och liknande i arbetet.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1959-1960
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 22 augusti 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 138 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
Ljust och trivsam genomgångslägenhet med promenadavstånd till Solna Centrum. Lägenheten är i gott skick och erbjuder två sovrum, tilltaget vardagsrum, fräscht kök med balkong samt stambytt badrum.

Ankdammsgatan 28 är beläget med gångavstånd till Solna Centrum och omtyckte Skytteholmsparken. Området är väldigt lugnt och populärt.

Hall
Praktisk entré med möjlighet för avhängning. Hallen har mycket god förvaring i klädkammare samt inbyggda garderober.

Vardagsrum
Ljust och väl tilltaget vardagsrum med gott om plats för större soffa, mediamöbel, skrivbord och ytterligare förvaringsmöbler om så önskas. I vardagsrummet finns plats för den som önskar ett matsalsbord.

Kök
Modernt och stilrent kök med vita luckor, mörkare bänkskiva samt svart kakel på vägg. Köket har goda arbetsytor och förvaring samt plats för mindre matbord för ca 4 personer. I köket finns inbyggd ugn, spishäll, fläkt med kåpa, diskho, diskmaskin, inbyggd mikro samt kyl och frys. Från köket nås balkongen.

Balkong
Balkongen ligger i perfekt söderläge och har plats för cafémöbler eller rottingmöbler.

Sovrum
Det större av de två sovrummen har gott om plats för dubbelsäng, sängmöbler och garderober.

Sovrum/arbetsrum
Det mindre av de två sovrummen har plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbler. Rummet passar utmärkt som sovrum eller alternativt arbetsrum.

Badrum
Fräscht och stambytt badrum med kakel och klinker. I badrummet finns WC, handdukstork, handfat, spegelskåp, badkar samt tvättmaskin. Önskas mer plats i badrummet kan tvättmaskinen tas bort.

Till bostaden finns förråd i källaren.
Accepterat pris - Ring för visning!
Ljust och trivsam genomgångslägenhet med promenadavstånd till Solna Centrum. Lägenheten är i gott skick och erbjuder två sovrum, tilltaget vardagsrum, fräscht kök med balkong samt stambytt badrum.

Ankdammsgatan 28 är beläget med gångavstånd till Solna Centrum och omtyckte Skytteholmsparken. Området är väldigt lugnt och populärt.

Förening

Ankdammsgatan 28, 2 tr

Förening

BRF Nyboda 10

Allmänt om föreningen

Brf Nyboda 10 bildades år 2012 men husen byggdes 1959-1960. Föreningen består av 128 bostadsrättslägenheter, 19 hyresrätter samt 8 lokaler. De båda husen är sammanbyggda med en enplansbyggnad som rymmer kommersiella lokaler, bland annat en tandläkarmottagning och studielokaler. I ett av bostadshusen finns även en restaurang. Antal våningar: åtta (Nybodagatan 2-4) respektive sju (Ankdammsgatan 26-30). Fastigheten har fjärrvärme och huvudsakligen två-glas fönster. Viss lägenheter mot Ankdammsgatan har bullerskyddande treglas. Fastigheten har genomfört en energideklaration 2008-08-22.

En avgiftshöjning är planerad vid årsskiftet. Belopp är ej fastställt i nuläget.

För mer information se www.nyboda10.se.

Tv och bredband

I avgiften ingår ett analogt grundutbud för TV från Comhem med SVT, TV4 och Öppna Kanalen.
Via både Comhem och Bredbandsbolaget går det bra att köpa till ett tv-abonnemang med fler kanaler för den som är intresserad, och att beställa abonnemang för bredband. När det gäller bredband så kan man även koppla ett modem eller en router till det analoga telejacket eller beställa ett mobilt bredband från valfri leverantör.

Parkering

Föreningen har varmgarage med plats för 52 bilar, uteplats med el för nio bilar samt uteplats utan el för 20 bilar. I garaget (under musikstudion, entré från Nybodagatan): 640 kr/mån, ute med elstolpe: 400 kr/mån, ute utan elstolpe: 300 kr/mån. Längst med Ankdammsgatan får du parkering via Solna stad. I området råder även boendeparkering.

Renoveringar - utförda och planerade

Utförda renoveringar
1993- Badrummens avloppsstammar byttes.
2014- Köksstammarna byttes ut.
2014-2015 renoverades utemiljön i hela föreningen på ett sätt som knyter ihop båda byggnaderna till en helhet. Vi fick nya planteringar, utemöbler, gräsmattor och utebelysning.

Kommande renoveringar
Byte av samtliga fönster samt renovering av hissar och fasad.
Föreningen har en stabil, väl finansierad ekonomisk plan som sträcker sig över tio år och som omfattar bland annat renovering/alternativt byte av samtliga fönster samt renovering av fasad och hissar.

Övrigt

Gemensamma utrymmen
Föreningen har sammanlagt 4 st cykelrum, 2 på Ankdammsgatan och 2 på Nybodagatan. I källaren finns tvättstuga med 3 tvättmaskiner, 2 torktumlare, 2 torkskåp och en elmangel.

Överlåtelseavgiften är 2,5 procent av gällande basbelopp och debiteras av köparen. Pantsättningsavgiften är 1 procent av gällande basbelopp och debiteras av pantsättaren.

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter