Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Myrmalmsringen 205

Söderby

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Myrmalmsringen 205

Antal rum 4 rum
Boarea 111,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 333
Ekonomi Avgift: 5 475 kr/mån I avgiften ingår vatten, avlopp och förråd.
Andel i föreningen: 0,60473%
Andel av årsavgift: 0,60473%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
Uppvärmning vattenburen e
Ventilation Från- och tilluftssystem med värmeåterv.
Energideklaration
Utfärdad den 23 september 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 124 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. SÖDERBY HUVUDGÅRD 2:343
Övriga byggnader Tre stycken stora, fullt utrustade tvättstugor, en i varje område En bastu Två samlingslokaler som kan hyras för barnkalas och andra sammankomster
ALTAN I BÄSTA SOLLÄGE
GAVEL
GENOMGÅENDE FRÄSCHT

HALL
Stor, ljus och välkomnande hall med ljusgrå klinker på golvet och vitmålade väggar. Direkt till höger finns gott om plats för att ha hatt- & skohylla och annan förvaring om så önskas. Vidare in i hallen övergår golvet i snyggt trägolv och gott om förvaringsmöjligheter finns under trappan.

DUSCHRUM
Stort duschrum med ljusgrå klinker på golvet och halvkaklade väggar i vitt. Här finns en duschhörna, tvättmaskin, torktumlare, wc, handfat med kommod och spegelskåp med belysning.

KÖK
Underbart kök med fina materialval och stilrena linjer. Skåpinredning i grå ton med vit bänkskiva och kakel ovan i marmor. Här finns inbyggd ugn och micro, fläkt, induktionshäll och integrerad kyl och frys. Väggarna är vitmålade och golvet är klätt i fint trägolv som skapar en varm känsla. Här finns stora fönsterpartier som släpper in mycket ljus. Plats för stort matbord och utgång till baksidan som består av mysig altan. Där finns gott om plats för grill och matgrupp.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med flera fönster mot framsidan som skänker härligt ljus. Här finns gott om plats för soffa, tv-möbel och annat om så önskas. Väggarna är vitmålade och längs ena långsidan har man satt liggande träpanel som skapar en varm känsla. Samma fina trägolv som finns i övriga rum ligger på golvet även här.

SOVRUM
Stort sovrum med plats för dubbelsäng. På ena väggen sitter liggande träpanel i ljus ton. I övrigt är väggarna tapetserade med en ljusrandig tapet. Stort fönster mot baksidan och altanen.

ÖVRE PLAN
Hela övre plan är snyggt renoverad och består av två sovrum, klädkammare och badrum. Man når även vinden härifrån. Fönster i flera väderstreck ger ett fint ljus. I trappdelen är väggarna målade i en fin mörk grå/blå ton, resten är vitmålat och på golven ligger snygga trägolv.

SOVRM 1
Mysigt sovrum med fönster mot baksidan. Fin ljusblå fondvägg med stjärnor sitter längs ena kortsidan. Här finns gott om plats för säng, skrivbord och annat.

SOVRUM 2
Stort sovrum med gott om plats för både säng, soffa och skrivbord. Samma fina fondvägg finns här.

BADRUM
Stilrent badrum med neutrala färger och fina möbler. Här finns ett stort bubbelbadkar, wc, handfat med kommod och spegelskåp med belysning samt spotlights i taket. På golvet ligger svart klinker och på väggarna sitter vitt kakel. Fönster finns även här som ger ett fint ljus i rummet.
Varmt välkommen till detta underbara gavelradhus i mysiga Söderby. Här erbjuds ett kvadratsmart boende i toppskick. Vad sägs om två uteplatser, ett modernt kök, tre sovrum, helkaklat badrum och stort vardagsrum. På framsidan finns en härlig altan där det finns gott om plats för möblemang. Även massa plats för lek finns på gräsmattan framför. Tomten är inramad med snyggt staket och altaner finns på både fram- och baksidan där man kan njuta av solens alla timmar. På gångavstånd ligger Ica Maxi, förskola, skola och i området går buss till Gullmarsplan, Handen och Vega. Detta är en bostad för den kräsne som måste upplevas på plats. Välkomna!

Förening

Myrmalmsringen 205

Förening

Brf Söderbyhus Nr 2

Allmänt om föreningen

Föreningen grundades år 1982 och består av 190 stycken bostadsrättsradhus varav 53 st 2 rok, 50 st 3 rok, 62 st 4 rok och 25 st 5 rok.
Samtliga radhus har vattenburen elvärme och integrerat ventilationssystem.

LEKPLATSER
Mitt i området finns en stor och EU-anpassad lekplats. Mindre lekplatser finns på vissa av innergårdarna.

EKONOMI
Stabil förening med god ekonomi.
Överlåtelseavgiften faktureras köparen.
Pantsättningsavgift faktureras pantsättaren.

Gå gärna in på Brf hemsida för bra och matnyttig info; www.brfsh2.se

OMRÅDET
I närområdet finns ett antal förskolor, skolor och ett rikt föreningsliv med olika aktiviteter.

SERVICE
Den kommersiella servicen är väl etablerad ca 5 min bort finns Ica Maxi och Lidl. Inom en radie av 5-10 minuters bilfärd hittar man till större handelsplatser med livsmedel, konfektion och apotek.

KOMMUNIKATIONER
Buss till Gullmarsplan går från området och strax utanför även buss till Nacka. Pendeltågen stannar i Handen. Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på 15-20 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden som löper en bit bort.

Tv och bredband

Bostaden är ansluten till Comhem. Kabel-tv (grundutbud) ingår i avgiften. Bredband tecknas individuellt och varierar i kostnad beroende på avtalslängd och hastighet.

Parkering

Samtliga boende har möjlighet till egen parkering i utkanten av området på vanlig parkeringsplats. Det finns även ett antal platser i garagelängor. Laddmöjligheter för elbilar är under utredning.

Renoveringar - utförda och planerade

Fasaderna har under 2017 målats och under de senaste 1-2 åren har föreningen lagt nya tak.

Övrigt

Det finns tre stycken stora, fullt utrustade tvättstugor, en i varje område. Det finns även en bastu och två lokaler som man kan hyra för barnkalas och andra sammankomster.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Närservice

Den kommersiella servicen är väl etablerad. En promenad på ca 5 min tar dig till Ica Maxi och systembolaget samt Lidl. Inom en radie av 5-10 minuters bilfärd hittar man till större handelsplatser så som Port73 och Haninge Centrum med livsmedel, cafér, butiker, restauranger och apotek.

Kommunikation

Buss till Haninge centrum och Gullmarsplan går direkt i anslutning till området. Pendeltåg finns i Haninge centrum och i Vega, ca två kilometer västerut. Nynäsvägen nås på under fem minuter via Handens trafikplats. Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på 15-20 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden som löper en bit bort

Parkering

Samtliga boende har möjlighet till egen parkering i utkanten av området på vanlig parkeringsplats. Det finns även ett antal platser i garagelängor. Laddmöjligheter för elbilar är under utredning.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering