Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Rosettvägen 84

Röbäck

1 295 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Rosettvägen 84

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 75,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 2124120001-0005
Våning 2 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 295 000 kr utgångspris
Avgift: 5 370 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-tv, internet
Andel i föreningen: 1,6511%
Andel av årsavgift: 1,64829%
Reparationsfond: 334 kr
Allmänt Balkong i söderläge.
Rymligt kallförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1984
Energideklaration Utfärdad
På Rosettvägens natursköna och omtyckta kvarter erbjuds denna trevliga trea med egen ingång på andra våningen. Solfylld balkong i söderläge mot skogen och härligt ljusinsläpp sätter guldkant på boendet. Lägenheten erbjuder bland annat ett modernt renoverat kök (2012), centralt placerat vardagsrum, rymligt badrum, två stora sovrum samt klädkammare och hall med utrymme för möblemang. Populära Röbäck har fantastiskt naturskön miljö med skog och friluftsliv runt husknuten. Här bor du bekvämt nära skolor, förskolor, fina elljusspår, fotbollsplaner, idrottshall och mataffär i vacker, lantlig miljö och endast 5 km från Umeå. Varmt välkommen på visning!

- BALKONG I SÖDERLÄGE

- RENOVERAT KÖK

- FANTASTISK NATURSKÖN MILJÖ OCH OMGIVNING

- NÄRA SKOLA, FÖRSKOLA OCH MATBUTIK

HALL
Hallen är mycket rymlig och erbjuder möjlighet till avhängning. Förvaring erbjuds i skjutdörrsgarderob. Hallen har vitmålade väggar varav ena väggen har en fondtapet med björkmönster och på golvet ligger en ljus plastmatta.

KÖK
I anslutning till hallen finns det moderna köket som renoverades 2012. Köket har vita skåpluckor, rostfri bänkskiva och rött kakel. Spishäll, ugn, fläkt, hel kyl och frys samt diskmaskin (2016) är kökets maskinella utrustning. Köket har bra arbetsytor, gott om förvaring och det generösa utrymmet för stor matgrupp bjuder in till besök. Stilrent parkettgolv och vita väggar.

VARDAGSRUM
Centralt placerat finns det ljusa och inbjudande vardagsrummet med trevligt fönsterparti i vinkel. Vackert parkettgolv och vita väggar varav en vägg med diskret fondtapet ramar fint in det gästvänliga rummet. Härifrån nås väl tilltagen och solfylld balkong i härligt söderläge mot skogen.

BADRUM
Rymligt halvkaklat badrum med vitt kakel och gråmålad väv på väggarna och ljus matta på golvet. WC, handfat med kommod, spegel, dusch med vägg och tvättmaskin (2016) är badrummets inredning. Utanför badrummet finns en rymlig klädkammare och garderober som erbjuder förvaring.

SOVRUM
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord nås i anslutning till vardagsrummet. Möjlighet att uppföra garderober finns. Vitmålade väggar och parkettgolv. Här finns även en fransk balkong.

SOVRUM
Lägenhetens andra sovrum når från köket och har plats för säng och skrivbord. Förvaring erbjuds i stor skjutdörrsgarderob. Rummet passar perfekt som gästrum, kontor eller barnrum. Vita väggar och parkettgolv ramar fint in sovrummet.

BRA ATT VETA
Kök 2012
Parkettgolv 2012
Till lägenheten hör ett stort förråd.
Fräsch tvättstuga och samlingslokal finns på kvarteret.
Goda möjligheter till parkeringsplatser och garage.

Förening

Rosettvägen 84

Förening

Brf Röbäckshus nr 2

Allmänt om föreningen

Föreningen Brf Röbäckshus nr 2 är en äkta bostadsrättsförening som förfogar över 56 lägenheter på Rosettvägen 2-92 (jämna nummer). Husen är byggda 1984. I bostadsområdet finns det olika lägenheter och hustyper som tvåvånings flerfamiljshus, envånings- och tvåvånings parhus. Föreningen förvaltas av Riksbyggen. Enligt ordföranden har föreningen så pass stabil ekonomi att aktuella avgiftsnivåer kan bibehållas (2018-05-17). Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna.

HUSENS SKICK
Husen är i gott skick. Föreningen har nyligen investerat i nytt fläktsystem och TV-näten. Alla stuprör är utbytta, ny belysning samt att alla låsen är utbytta på lägenhetsdörrar samt garage. Nya garagedörrar är installerade med öppning/stängning med fjärrkontroll samt att man skapat fler parkeringsplatser. Fasadrenoveringarna är pausade och återupptas under våren 2018, då fukt och temperatur så tillåter. Inget annat är planerat.

GÅRDEN
Trevlig innergård som består av gräsmatta, planteringar samt lekplatser.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-tv via Bredbandsbolaget. Ingår i månadsavgiften.
Bredband via Bredband 2. 100 MB, Ingår i månadsavgiften.

LOKALER
I föreningen finns lägenhetsförråd, nyligen uppdaterade tvättstugor, cykelförråd, matkällare, samlingslokaler och soprum. I det "grå plusset" finns en nyrenoverad kvarterslokal med övernattningsmöjlighet (f.n gratis).

PARKERING
Det finns parkeringsplats med elstolpe (130 kr/mån) och garage (320 kr/mån). Bokas via Riksbyggens kundwebb. F.n kö för mv-plats och garage (2018-05-17).

ÖVRIGT
Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavaren och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Hemsida www.rbh2.se
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2018-05-17). Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

Röbäck ligger cirka 5 kilometer sydväst om Umeå centrum, söder om älven. Utbyggnaden av Röbäck påbörjades i början av 1980-talet och hela området består av marknära bostäder. Bebyggelsen består av lägenheter och småhus med bostadsrätter och hyresrätter. I området finns förskolor, skolor, elljusspår, motionsslingor, fotbollsplaner och motionshall. Livsmedelsbutik med vissa posttjänster ligger centralt i området.

Närservice

Röbäck har tre skolor, Linneaskolan som är en högstadieskola och två låg- och mellanstadieskolor, Linblomman och Röbäcksskolan. Röbäcksskolan är Umeås näst äldsta skola efter Östtegsskolan. På området finns även 3 förskolor belägna. Röbäck fick viss uppmärksamhet i media när Röbäcksbon och tillika tidigare skidstjärnan Per Elofsson rönte framgångar. Röbäcks idrottsarena, "Elofssonhallen", är döpt efter honom. Glashyttan Glödheta har även bidragit med glasskulpturer som är kända över hela kultursverige.

Kommunikation

Hit tar man sig lugnt och säkert via cykelvägen söderut, och trampar man på tar det inte mer än en kvart från stan. Ta den gamla träbron över älven, följ Bryggargatan genom Teg och följ cykelvägen tills du ser skylten som välkomnar till Världsmästarbyn. Röbäck har goda bussförbindelser som går nästan hela dagen samt någon gång på natten. Ta linje 9 för en smidig bussresa hela vägen till Röbäck. Med bil tar du höger mot Gräsmyr strax efter Tegsbron, och följer Riksvägen över Röbäckslätten.

Bilder

Visa alla

HitCounter