Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Rosettvägen 6

Röbäck

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Rosettvägen 6

Antal rum 0 rum
Boarea - kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Ekonomi Avgift: 0 kr/mån
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte

Markplanstvåa med underbara uteplatser på Röbäck!

Förening

Rosettvägen 6

Förening

Brf Röbäckshus nr 2

Allmänt om föreningen

Föreningen Brf Röbäckshus nr 2 är en äkta bostadsrättsförening som förfogar över 56 lägenheter på Rosettvägen 2-92 (jämna nummer). Husen är byggda 1984. I bostadsområdet finns det olika lägenheter och hustyper som tvåvånings flerfamiljshus, envånings- och tvåvånings parhus. Föreningen förvaltas av Riksbyggen. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Månadsavgiften höjdes med 1% 1/1 2020, enligt ordförande 2020-05-15.

HUSENS SKICK
Husen är i gott skick. Föreningen har nyligen investerat i nytt fläktsystem och TV-näten. Alla stuprör är utbytta, ny belysning samt att alla låsen är utbytta på lägenhetsdörrar samt garage. Nya garagedörrar är installerade med öppning/stängning med fjärrkontroll samt att man skapat fler parkeringsplatser. Fasadrenoveringarna är pausade och återupptas under våren 2018, då fukt och temperatur så tillåter. De renoveringar som är på gång under 2020 är taktvätt av hela området och slutförande av målningsarbeten på grå området.

GÅRDEN
Trevlig innergård som består av gräsmatta, planteringar samt lekplatser.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-tv via Bredbandsbolaget. Ingår i månadsavgiften.
Bredband via Bredband 2. 100 MB, Ingår i månadsavgiften.

LOKALER
I föreningen finns lägenhetsförråd, nyligen uppdaterade tvättstugor, cykelförråd, matkällare, samlingslokaler och soprum. I det "grå plusset" finns en nyrenoverad kvarterslokal med övernattningsmöjlighet (f.n gratis).

PARKERING
Det finns parkeringsplats med elstolpe (130 kr/mån) och garage (320 kr/mån). Bokas via Riksbyggens kundwebb. F.n en liten kö för mv-plats och garage (2020-05-15).

ÖVRIGT
Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavaren och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Hemsida www.rbh2.se
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2020-05-15). Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter