Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Riala kyrkväg 15

Riala RIALA

1 750 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Riala kyrkväg 15

Antal rum 4 rum + Kök m matplats
Boarea 122,80 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 51500015
Ekonomi Pris: 1 750 000 kr
Avgift: 5 815 kr/mån
Andel i föreningen: 4,7%
Andel av årsavgift: 4,65%
Uteplats
Pantsatt Nej
Allmänt Fräscha badrum (gjorda 2017 våtrumsityg finns) och fina ytskikt. Spegeldörrar. Trivsam och lättskött tomt med berg i dagen som ramar in uteplatsen.

Byggnad

Byggnadstyp Radhus
Byggnadsår 1991
Uppvärmning El(vattenburen) via panna/värmepanna i varje enskild lägenhet
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 3 december 2018
Energiklass: D
Primärenergital: 61 kWh/m² och år
Fastighetsbet. RIALA-ENEBY 1:53
Övriga byggnader I en separat byggnad finns föreningens bastu som man som medlem kan nyttja. Likaså finns trädgårdsredskap och maskiner att nyttja för gröna ytor runt husen. Behöver man låna en släpkärra har föreningen en att hyra ut.

Hall

Ljus och tevlig hall med parkettlikande golv i laminat och ljust målade väggar. Ingång till köket till vänster och badrum samt klädkammare till höger. Under trapp till övervåning har man möblerat med ett arbetsbord, perfekt hemmakontor på annars outnyttjad yta.

Kök

Stort kök med plats för bord för 4-6 personer. Vit skåpsinredning, både under och överskåp vilket ger bra förvaring. Spis med häll, fläkt, diskmaskin och kyl och frys. Arbetsbänk trä. Vitt kakel som stänkskydd. Laminatgolv samt tapetserade väggar. Fönster mot framsidan.

Vardagsrum

Stort vardagsrum med altandörr till trädgården.

Badrum

Helkaklat och stambytt badrum år 2017. Våtrumsintyg finns. Lyxigt bad med duschkabin, handfat med kommod och fina blandare. Stor spegel som är satt ovanför wc ger en rymd och känsla att rummet är större. Blandare och detaljer i roseguld.

Klädkammare/

Intill badrum finns en klädkammare. Här står värmepannan(IVT, byts av föreningen) samt tvättmaskinen. En våtrumsmatta pryder golvet och väggarna är tapetserade.

Matsal/Sovrum

Från vardagsrum och hall når du detta rum genom valv. Används som matsal men på ritning kan det likaväl vara ett sovrum. Laminat på golv och tapetserade väggar. Fönster mot uteplatsen.

En trapp upp/Sovrum 1

Parkettliknande golv i laminat och tapetserade väggar. Insynsskyddat fönster i södeläge. Här ryms man gott och väl med en dubbelsäng samt garderobsvägg. Idag en dröm för prinsen.

En trapp upp/Sovrum 2

Parkettliknande golv i laminat och tapetserade väggar. Insynsskyddat fönster i södeläge. Här ryms man gott och väl med en dubbelsäng samt garderobsvägg. Idag en dröm för prinsessan.

En trapp upp/Allrum

Med enkla medel har familjen skapat ett sovrum med garderobsvägg som avskiljare. Parkettliknande golv i laminat och målade väggar. Insynsskyddat fönster i norrläge. Här ryms man gott och väl med en dubbelsäng samt garderobsvägg. Kan också användas som allrum.

En trapp upp/Badrum

Stambytt badrum år 2017. Våtrumsintyg finns. Helkaklat badrum i lyxigt utförande med generös duschkabin, snyggt handfat med kommod, handdukstork(el) samt wc med handdusch bredvid. Ovanför handfatet sitter en spegel med fin ljusarmatur bakom. På sidan finns ett högskåp för toalettartiklar.
Välskött radhus om fyra (kan göras till 5) rum och kök med insynsskyddad uteplats i söderläge.
Denna bostad ligger som kommande så hör av dig till mig för mera info.
I ett lugnt och tilltalande område finns nu detta optimalt planerat radhus om 122,8 kvm till förfogande! Njut av ditt kaffe från den taklagda uteplatsen i soligt söderläge eller varför inte sätta dig runt elden med en grillpinne och mysa, en given plats att vara på under sommarhalvårets grillkvällar! Invändigt finner vi ljus och fräsch bostad med kök, vardagsrum samt matsalsrum som även kan nyttjas som sovrum samt ett badrum. Vardagsrummet har utgång till den lyxigt stora uteplatsen, helt under tak i söderläge. Via köket, som har fönster mot entrén, har du full koll på när dina gäster anländer och här kan man med fördel sätta sig ner då kvällsolen når in på framsidans trädäckade uteplats. I köket får man plats med matbord för 4-6 personer.

Övre plan innefattar inte bara ett helkaklat badrum med lyxig duschkabin utan även två rymliga sovrum och ett allrum som med finess kan användas som sovrum som här med garderober som avskiljare. Klädkammare finns på nedre plan under trapp, där även tvättmaskinen och bostadens värmepanna finns, samt ett förråd precis utanför entrén på framsidan - allt för att maximera förvaringsmöjligheterna och göra vardagen lite lättare! Carport ingår i månadsavgiften. Fiber indraget!

Riala är ett lugnt område med närhet till Riala Skola (F-6), Riala Kyrka samt både natur och motionsspår. Sammantaget ett välskött boende för den bredare målgruppen i ett lugnt och harmoniskt område. Föreningen har en bastu samt ett släp som kan hyras. Dessutom finns det pingisbord, 2 stycken 5-manna fotbollsmål och 2 stycken hockeymål. Varmt välkomna!

Förening

Riala kyrkväg 15

Förening

Brf Riala Kyrkväg

Allmänt om föreningen

Fastigheten byggdes 1991 och består av 24 bostäder fördelat på 8 flerbostadshus.
Uppvärmning sker via panna/värmepanna i varje enskild lägenhet.

Tv och bredband

Fiber installerat fri leverantör.

Överlåtelseavgift

1 165 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Närservice

Bergshamra har ICA , det finns omtyckta skolor och förskolor i närområdet.

Kommunikation

Riala, närhet till allt. Bra bussförbindelser via Ledinge trafikplats där buss 676 mellan Stockholm och Norrtälje ansluter. Bra lokalbuss(620) mellan Åkersberga(ca 20 min) och Norrtälje(ca 40 min). Buss 644 mellan Söderhall-Bergshamra

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter