Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Östra Annebergsvägen 15

Partille

2 790 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Östra Annebergsvägen 15

Antal rum 4 rum
Boarea 102,60 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 177
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Kommentar En trappa upp i huset
Ekonomi Pris: 2 790 000 kr
Avgift: 5 401 kr/mån Värme, vatten och Kabel-tv med grundutbud av tv-kanaler från ComHem, i föreningen finns även fiberkabel från Telia. I föreningen betalar man sin el tillsammans med sin vanliga månadsavgift. Elen är inte inkluderad i angiven månadsavgift då den varierar beroende på användning.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1965
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 23 januari 2020
Energiklass: E
Primärenergital: 119 kWh/m² och år

Hall

Ta trappan upp till lägenheten och stig på. Väl innanför dörren finns plats för avhängning på din högra sida. Här finns även utrymme för ytterligare hallmöbel för den som vill. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger fint trägolv.

Badrum

Två helkaklade och rymliga badrum. Ett är beläget vid hallen, det andra mellan två sovrum. Badrummet som nås från hallen är välutrustat med handfat, badkar, tvättmaskin, handfat samt tillhörande förvaring. Ett fönster skänker naturligt ljus. Badrummet mellan de två sovrummen är utrustat med dusch, wc, handfat samt förvaring.

Kök

Den maskinella utrustningen består av ugn, spishäll, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Köket inrymmer matbord och erbjuder även utgång till bostadens härliga balkong.

Sovrum

Tre rymliga sovrum med gott om plats för större säng samt förvaring. Ett sovrum ligger vid den trevliga balkongen med vy mot innergården. De andra två vetter mot fri utsikt över Partille.

Vardagsrum

Ett väl tilltaget och ljust vardagsrum. Lättmöblerad planlösning med plats för en större soffmöbel samt tevemöbel vid de stora fönstren.

Förråd

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Klädkammare

En rejäl klädkammare finns i lägenheten, belägen mellan två sovrum.
Med ett härligt läge, omringad av grönska, saluförs nu denna stora fyra med fritt och tilltalande läge en trappa upp i huset. 102,6 insynsskyddade kvadratmetrar med ljusinsläpp från flera väderstreck. Lägenheten är rymlig och erbjuder välskötta ytskikt, kök med naturlig plats för matbord, tre stora sovrum, två badrum och en smart klädkammare. I närheten finns det mesta man kan tänkas behöva. Här bor ni med direkt närhet till Annebergs förskola, skola och kommunikationer. Gångavstånd till köpcentret Allum, Partille Centrum, Partille Arena och det växande området Partille Port. Partille Port erbjuder en välsorterad Coop-butik, restauranger, gym, frisör med mera. Fler bilder kommer inom kort. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Förening

Östra Annebergsvägen 15

Förening

HSB:s Brf Anneberg I Partille

Allmänt om föreningen

Välkommen till HSB Brf Anneberg som ligger i sydöstra delen av Partille kommun och består av 3 huskroppar, Västra Annebergsvägen, Östra Annebergsvägen samt Annebergsplatsen. Totala antalet lägenheter är 229 fördelat på 1, 2, 3 och 4-rums lägenheter samt 8 lokaler. Byggåret för Östra är 1966 och för Västra 1965 medan Annebergsplatsen är en ombyggnad av en affärslokal gjord 2002.

Gemensamma utrymmen:
Det finns även en bastu. Övernattningslägenhet finns på Östra Annebergsvägen nr 11 och kostar ca 200 kr/dygn. Den består av ett sovrum med fyra bäddar samt allrum med två bäddar i bäddbar soffa samt en spjälsäng.

Föreningslokalen finns i huset på Annebergsplatsen 6 och rymmer upp till 150 personer. Denna kan bl a hyras av föreningens medlemmar för privata tillställningar som t ex barnkalas eller födelsedagsfester.

I föreningen finns även tvättstugor med separata tork- och mangelrum.
Det finns ett nytt syrum som blev klart 2016 med tillgång till symaskin samt ett hobbyrum med tillgång till diverse maskiner.

Föreningen har i juni (2021) haft budgetmöte och det blir en avgiftshöjning på 2% från 1 juli 2021.

Ovanstående information baseras på föreningens senaste årsredovisningar, information från deras hemsida samt kontakt med styrelsen.

Tv och bredband

Samtliga lägenheter i Brf Anneberg har ett ComHem-uttag med möjlighet till bredband, digital-tv och telefoni.
Bredband Telia Fiberlan finns även installerat i föreningens fastigheter. Telia Bredband FiberLan är ett kraftfullt bredbandsabonnemang för dig som vill utnyttja webbens alla möjligheter. (Se föreningens hemsida för mer info). Den enskilde medlemmen får själv ombesörja att koppla upp fiber till sin egna lägenhet.

Parkering

Totalt finns 122 garageplatser, 100 p-platser.

Öppna p-platser 163 kr/månad.
Öppna p-platser med motorvärmaruttag 216 kr/månad.
Kallgarage 352 kr/månad.
Varmgarage 460 kr/månad.
Föreningen har även plats för ca 3 st mc/mopeder beroende på storlek, kostnad 245 kr/mån. Separata köer som sköts av HSB.

Renoveringar - utförda och planerade

Utfört underhåll/ renoveringar:
Renovering av rörstammar och badrum gjordes 1998. Relining av samtliga stammar blev klart i mars 2017.

Elrenovering gjordes under 2018 och 2019. I samband med detta utfördes byte av låssystem, porttelefoner samt byte till ett digitalt bokningssystem i tvättstugorna.

Planerat underhåll/renoveringar:
Injustering av värme.
Bygger om de två lekplatser som finns i området.

Övrigt

Elen debiteras av föreningen genom ett gemensamt elavtal och förbrukad el debiteras i efterskott tillsammans med månadsavgiften. Detta samarbete ger låga elpriser till föreningens medlemmar.

Bostadsrättsföreningen kräver individuellt medlemsskap i HSB-föreningen. Köparen blir medlem i HSB Göteborg genom att gå in på https://blimedlem.hsb.se och ansöka om medlemskapet där.

Är det endast en köpare som inte är medlem sedan tidigare är avgiften för att bli medlem i HSB Göteborg 825 kr. Varav 500 kr är en andel i HSB, en medlemsavgift på 300 kr som betalas en gång per hushåll samt en inträdesavgift på 25 kr. Är det två eller flera köpare debiteras alltså endast en av dem 825 kr och resterande 525 kr. Likaså om en av köparna redan är medlem i HSB, då debiteras resterande köpare 525 kr. Detta framgår även av hemsidan där köparen ansöker om medlemskap i HSB Göteborg. Överlåtelseavgift betalas av säljare.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

HSB brf Anneberg är beläget i de centrala delarna av natursköna Partille. Allum köpcentrum 1 km bort som erbjuder shopping och kollektivtrafik. Ca 2 km till skogsområden kring Kåhög, Jonsered och Åstebo med badplatser och motionsspår.

Närservice

I området finns en liten servicebutik. På få minuters avstånd når man Allum Köpcenter med all typ av shopping som man kan tänkas behöva i runt 100-talet butiker, såsom kläder, dagligvaror, apotek, restauranger, caféer och Ica Maxi för matinköp.

Kommunikation

Från Partille tar det enbart tio minuter att åka in till Göteborgs Centrum för ta del av storstadens utbud. Du kan ta tåg från Partille centrum eller buss som går utanför huset. Om du vill åka längre bort ligger Landvetter flygplats i närheten med destinationer över hela världen.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter