Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Svängedammsgatan 13

Kristineberg Oxie

3 200 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Svängedammsgatan 13

Antal rum 5 rum + kök
Boarea 110,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 3
Våning 0, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 3 200 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 4 094 kr/mån Inklusive samfällighetsavgift. Kostnad för vatten tillkommer som ett obligatoriskt tillägg om 150 kr.
Andel i föreningen: 11,1111%
Andel av årsavgift: 11,11111%
Driftskostnad 19 420 kr/år
varav
El: 15 000 kr
VA: 1 800 kr
Övrigt: 2 620 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar - Elkostnaden innefattar kostnad för hushållsel och uppvärmning. - VA-avgift om 150 kr/mån som obligatoriskt tillägg till månadsavgiften. Avläsning för VA görs 1 gång/år, vid överstigande förbrukning avseende 150 kr/mån debiteras man retroaktivt. Vid understigande förbrukning återbetalas man. - Övrigt: Kostnad för sophämtning om 2 620 kr/år. - Utöver kostnader för drift tillkommer kostnad för hemförsäkring.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Bostadsrättsradhus
Byggnadsår 2016
Uppvärmning Frånluftsvärmepump
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Malmö Kristinebergsgården 43
Bostaden disponeras enligt följande:

Framsida
Du välkomnas av en stor stenlagd uppfart som ger dig möjlighet att parkera två bilar. Den stenlagda uteplatsen samspelar med gräsmatta och ger dig möjlighet att möblera med lounge-möbler där du kan njuta av morgonsolen.

Hall
Vidare in i bostaden möts du av en luftig hall där möjlighet för avhängning av ytterkläder ges. På golvet ligger klinker i form av stora plattor som snyggt övergår till ekparkett som ligger i genomgående bostad. Väggar är släta och målade i vitt och grått.

Kök
Vidare in i bostaden ligger köket beläget som samspelar med vardagsrum i en öppen planlösning som bjuder in till sociala tillställningar. Köksinredning är från Vedum och är stilfullt inrett i vitt, med arbetsyta i exklusiv sten som snyggt möter kakel i vitt. Köket är utrustat med en full maskinpark i form av induktionshäll, varmluftsugn och mikro i praktisk arbetshöjd, diskmaskin, kyl & frys i fullstorlek, samt rostfri fläkt. Samtliga vitvaror är från Electrolux och blandare är från Gustavberg. Vita slätmålade väggar och ekparkett.

Vardagsrum
Vardagsrummet bjuder på stora öppna ytor där plats för matbord och soffgrupp ges intill det magnifika fönsterpartiet som ger ett gediget ljusinsläpp. Via vardagsrummet tar du dig ut på den stenlagda uteplatsen och bostadens trädgård. Här är väggar slätmålade och ekparkett på golv.

Badrum
Bostaden bjuder på två badrummet, ett på varje plan. Badrummet i bottenplan är helkaklat i vitt med grå klinkers och praktisk förvaring i kommod under tvättställ och överskåp i spegel. Här har du bekvämligheter som golvvärme, elektrisk handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Badrummet är också utrustat med takdusch från Gustavberg med tillhörande vikdörrar i glas och WC. Samtligt tvättställspaket är från Vedum.

Sovrum 1
Via hallen leds du upp till ovanvåningen där bostadens fyra sovrum är belägna. Det första sovrummet når du till vänster och ger dig möjlighet att möblera med säng och extra förvaring. Rummet bjuder på en garderob och ett stort fönsterparti som ger ett härligt ljusinsläpp från förmiddagssolen. Fin ekparkett och slätmålade väggar i vitt.

Sovrum 2
Intill det första sovrummet ligger ytterligare ett mysigt sovrum med härligt ljusflöde. Här har ni också plats för extra förvaring utöver garderoben som finns. Ekparkett på golv och slätmålade väggar i vitt.

Sovrum 3
Till höger om trappan når ni bostadens största sovrum som ligger beläget mot bostadens baksida och trädgård. Här ges möjlighet att möblera med en dubbelsäng och extra förvaring. Här finns praktiska platsbyggda garderober, väggar är slätmålade i vitt och ekparkett på golv.

Sovrum 4
Det fjärde sovrummet är också beläget med utsikt över bostadens trädgård och erbjuder förvaring i form av två garderober. Släta vitmålade väggar och ekparkett.

Badrum ovanvåning
Stort helkaklat badrum i vitt med grå klinker på golv och spotlights i tak. Badrummet är utrustat med tvättställspaket från Vedum och består av kommod under tvättställ och överskåp i spegel. Ytterligare utrustning består av handdukstork, Badkar från Gustavberg och WC.

Trädgård & Uteplats
Via vardagsrummet i nedervåning når ni bostadens härliga trädgård som ger er en riktig huskänsla där ni kan njuta av många härliga sommarkvällar. Här har ni en stor stenlagd uteplats till era trädgårdsmöbler och en grön och lättskött gräsmatta som praktiskt löper runt husets vänstra sida. I trädgården finner ni även ett fint förråd som ger extra förvaringsmöjligheter.

Stilfull tvåplansbostad med trädgård!

Nu kan vi stolt presentera denna fantastiska bostad på lugn gata med en luftig och modern atmosfär, med tilltagna ytor fördelat på två plan! Här bor ni med riktig huskänsla och med enastående fönsterpartier ut mot lättskött och vindskyddad trädgård.
I ljuvliga Kristineberg finner ni denna mycket tilltalande bostad med en öppen planlösning fördelat på två plan med en stor och välskött trädgård som löper runt huset. Här bor ni i ett hemtrevligt område med stora grönområden, med närhet till tågstation som tar er till Malmö C, flertalet förskolor inom gångavstånd och populära golfbanor. Varmt välkommen på visning!

Förening

Svängedammsgatan 13

Förening

BRF Kristinebergs Lycka

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Kristinebergs Lycka är en äkta bostadsrättsförening upplåten med 9 stycken bostadsrätter och friköpt mark. Bostadsrättsföreningen registrerades 2015-10-22 och den nuvarande ekonomiska planen registrerades 2017-06-12. De nuvarande stadgarna registrerades hos Bolagsverket 2016-12-13. Föreningen är medlem i samfällighetsförening Kristinebergsgården där deras andel består av 18%. Samfälligheten förvaltar parkering, lekplats, orienteringstavla, VA syd, Eon samt underhåll i området. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.

Husets skick:
Fastigheten bebyggdes 2016 och stod inflyttningsklara 2017. Då fastigheten är så pass ny finns inget planerat underhåll men däremot har det plockats fram en underhållsplan som föreningen följer. Se vidare information i Årsredovisningen eller kontakta föreningen.

Föreningens ekonomi:
Föreningen har inga planerade underhåll de närmaste åren. Årsavgifterna planeras vara oförändrade närmaste året. 2018 uppgick årsavgift/kvm till 447 kr.
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar, där kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna ingår.

Bredband & TV:
Fiber är indraget, tillkommer utöver månadsavgiften.
Kabel-tv, tillkommer utöver månadsavgiften.

El:
Bostadsrättsinnehavarna tecknar egna abonnemang gällande hushållselen.

Avgifter:
Det finns inga planer för avgiftshöjningar.
Överlåtelseavgift- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift betalas av köpare.

Övrigt:
Varje bostad har tvättmaskin och torktumlare i badrummen, således finns det ingen gemensam tvättstuga i byggnaden.
Varje bostad har en stenlagd uppfart med plats för två bilar där egna sopkärl också är placerade och sköts VA Syd (kostnad för detta tillkommer).

Föreningen tillåter delat ägande.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga garageplatser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Kristineberg är ett lugnt och trivsamt område i stadsdelen Oxie, Sydöstra Malmö. Här bor du med vacker natur och samtidigt med närhet till centrala Malmö.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter