Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Oxievångsvägen 17

Oxie

1 295 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Oxievångsvägen 17

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 84,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 85
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 295 000 kr utgångspris
Avgift: 5 605 kr/mån inkl. värme, vatten, kabel-tv, bredband, garageplats samt bostadsrättstilläggsförsäkring.
Andel i föreningen: 0,64464%
Andel av årsavgift: 0,64464%
Driftskostnad 6 060 kr/år
varav
El: 4 080 kr
Försäkring: 1 980 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnad enligt säljarens uppgifter
Pantsatt Ja
Allmänt RENOVERINGAR
- Badrummet har renoverats av tidigare ägare 2016. Kvalitetsdokument saknas.
- Köket har renoverats av tidigare ägare 2017.
- Uterum har renoverats 2019, ommålning, nytt tak samt glasbyte dörr


- Uteplatsen är upplåten tillsammans med lägenheten med annan typ av nyttjanderätt än bostadsrätt.
- Förråd finns på gården i närheten.
- Tvättstuga finns på gården i närheten.
- Garageplats ligger i anknytning till lägenheten. (ingår i månadsavgiften)
- Bostaden är utrustad med Larm som kan övertagas.

Byggnad

Byggnadstyp Bostadsrättsradhus
Byggnadsår 1983
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX
Energideklaration
Utfärdad den 24 januari 2020
Energiklass: E
Energiprestanda: 117 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 142 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Bönebäck 1
ENTRÉ/HALL
I den rymliga hallen ligger ett mörkt laminatgolv som enhetligt löper vidare in i bostadens kök, och väggarna är fräscht ljusa. I entrédelen finns en klädkammare/förråd som ger gott om plats till förvaring och här har du även plats för avhängning av ytterkläder. Vidare in i hallen erbjuds ytterligare förvaring i garderober.

KÖK
Modernt kök som andas kvalitet, renoverat 2017. Köket är fullutrustat med kombinerad kyl och frys (Side by Side), inbyggd mikrovågsugn och varmluftsugn, spishäll (induktion), fläkt och integrerad diskmaskin. De vita luckorna bryter snyggt av mot den mörka bänkskivan och det snygga kaklet över arbetsytorna. Köket har ett mörkt laminatgolv, samma som i hallen och ljusa väggar och matplats för 6-8 personer, socialt och praktiskt!

VARDAGSRUM
Generöst vardagsrum med fönster ut mot trädgården och uterummet. Här ryms både den större soffgruppen, men också extra möblemang om så önskas. Vardagsrummet har ljusa väggar och på golvet ligger vacker ekparkett.

SOVRUM/BARNRUM
Bredvid vardagsrummet finner vi ett av bostadens två sovrum. Här finns det plats för en dubbelsäng och kompletterande möbler om man så vill. Sovrummet har ljusa väggar och ett snyggt mörkt laminatgolv.

SOVRUM/MASTER BEDROOM
Ett lugnt och harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng och kompletterande möbler om man så vill. Förvaring finns det gott om i form av en stor inbyggd garderob med belysning, längst ena väggen. På golvet ligger ett mörkt laminatgolv som snyggt bryter av mot de ljusa väggarna. Sovrummets fönster vetter emot bostadens gröna trädgård och ger ett härligt ljusinsläpp.

BADRUM
Det stilrena badrummet är renoverat år 2016 med vitt kakel på väggar som snyggt bryter av mot golvets mörka klinkers. Badrummet är utrustat med badkar, WC, handfat med vit kommod, handdukstork (vatten), högskåp samt tvättmaskin. Ovanför handfatet finns ett spegelskåp med belysning med plats för hygienartiklar.

UTERUM/TRÄDGÅRD
Från köket når man det inglasade uterummet. Här finns utrymme för en större sittgrupp där vänner och familj kan samlas. Härifrån går ni vidare ut i trädgården på baksidan där du finner ett trädäck i bästa solläge, där man gärna vistas med en god kopp kaffe eller te under årets varma dagar. Vid entrén på framsidan finns ytterligare en uteplats med plats för ett bord och två stolar.

Marklägenhet på gavel med trädgård, inglasat uterum samt två uteplatser

Välkommen till ett välplanerat hem med radhuskänsla! I denna fräscha trea med uterum, trädäck och trädgårdstäppa får du det enkelt att trivas! På bekvämt avstånd till ringvägarna med bil bor du nära det mesta! Familjevänligt område med nära till skolor, dagis, kommunikationer och service! Garageplats ingår!

Förening

Oxievångsvägen 17

Förening

HSB Brf Dalgården

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
HSB Brf Dalgården är en äkta förening som består av 127 hushåll fördelade på 58 st radhus, 29 st marklägenheter och 40 st lägenheter samt 5 hus med servicelokaler, 9 förrådsbyggnader och 19 garagebyggnader. Fastigheterna färdigställdes år 1983 och då bildades också föreningen. Marken innehas med tomträtt. Nästa omförhandling sker 2023-01-01. För den ekonomiska förvaltningen svarar HSB. För ytterligare information och kontakt, se föreningens hemsida: https://www.hsb.se/malmo/brf/dalgarden/

HUSETS SKICK
Föreningen gör kontinuerligt löpande underhåll där behovet finns. De senaste reparationerna och renoveringarna som är gjorda är följande:
2009 Yttre miljö
2010 Byte ventilationsaggregaten i köken
2011 Glasfiberkabel till alla hem och gemensamma lokaler
2012 Renovering gemensamma lokaler
2013 Passage- och bokningssystem till tvättstuga etc.
2014-2015 Renovering av tvättstugor
2014-2015 Nya köksfläktar installerade i bostadsrätterna
2016: Slutfört byggnation av miljöhus.
2016: Yttre målning/byte av fönster, panel och altandörrar samt utfört plåtning av garageportar och förråd/längor.
2019: Renoverat festlokalen
2023 planeras takbyte, vilket finansieras via upptagande av nya lån. Inga större renoveringar planeras fram till takbytet.

För mer info om gjorda eller kommande renoveringar vänligen kontakta styrelsen. Underhållsplanen uppdateras årligen.

GEMENSAMMA UTRYMME.
Gemensam tvättstuga finns mycket närliggande på gården med nya maskiner år 2013. Bokningssystem via tag är installerat. Varje maskin kostar 10kr/tvätt och kostnaden tillkommer på månadsavgiften kvartalsvis. Föreningens boende har tillgång till samlingslokal/festlokal. Denna rymmer upp till 60 personer. Det finns även bastu (mot kostnad), cykelförråd samt tre tvättplatser för bilar till föreningens medlemmar att nyttja. Stora och små grönområden med lekplatser finns det gott om i området. Alla marklägenheter och radhus disponerar en tomt av varierande läge och storlek där boende själv kan skapa sin egen miljö. Området är bilfritt och därför disponerar varje bostad ett garage placerat i en gemensam garagebyggnad. I denna byggnad är det de närmsta grannarna som har sina garage. Möjlighet finns även att skaffa en extra garageplats och parkeringsmöjligheter finns längs gatorna i området, gästparkering finns i området.
Dessutom disponerar varje bostad ett förråd placerat i en förrådsbyggnad i närheten till lägenheten.

KABEL TV OCH BREDBAND
Kabel-tv levereras via Canal Digital, basutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband levereras via Ownit med 100x100 mbit. Fiber är indraget.

PARKERING
Till bostadsrätten hör ett garage. Behöver man ytterligare p-plats så finns ca 20 st uppställningsplatser för en kostnad om 150kr/månad. Separat kö tillämpas.

AVGIFTER
Föreningen höjde avgiften med 3% den 1/1-2019. Styrelsen anser att avgifterna i normalfallet ska höjas lite varje år för att undvika stora höjningar enskilda år. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1183 kr samt en pantsättningsavgift om 473 kr per pant vilket betalas av köparen.


Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter